Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תעזבו את הבחור, הוא כבר כועס והוא בטח לא היחיד שהוטעה. תתקנו את הפרסום למען אלה שיבואו. לא חושב שרצו להעליב את הבחור , זו פשוט הדרך שלהם להגיד לא רוצים לעשות טרייד בעדינות.

תכתבו בבירור "מחיר מבצע ללא טרייד ₪95K רק היום ורק ב 48 שעות הקרובות ועד סוף השנה. מחיר עם טרייד החל מ 100K "

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תעזבו את הבחור, הוא כבר כועס והוא בטח לא היחיד שהוטעה. תתקנו את הפרסום למען אלה שיבואו. לא חושב שרצו להעליב את הבחור , זו פשוט הדרך שלהם להגיד לא רוצים לעשות טרייד בעדינות.

תכתבו בבירור "מחיר מבצע ללא טרייד ₪95K רק היום ורק ב 48 שעות הקרובות ועד סוף השנה. מחיר עם טרייד החל מ 100K "

הם דווקא רצו לעשות וגם קצת היו בשוק מהמחיר שהציעו להם...

הפתרון שלהם לבעיה היתה," תסתכל על הפרש המחיר שאתה צריך להוסיף, זה מה שחשוב.."

עלבון לאינטליגנציה...

במקום להגיד, טעינו בפרסום, להוריד אותו,, לתקן אותו, משהו...

פורסם

עם התנהלות כזאת מה שווה ההבטחה ל 5 שנות אחריות?

המאזדה 2 לדעתי יכולה לתת מענה לדרישות, מה עוד שיש לך ניסיון טוב עם יפנית. פה לא תוכל ליפול :) וגם פשוט למכור אותה בעתיד.

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

יש לי גם מחשבות על הפיקנטו החדשה, הבעיה העיקר זה המנוע...

וגם האיגניס אמורה להגיע בקרוב,

מה דעתכם?

פורסם

כמו הסוויפט , טרם הגיעה ואין מפרט להסתמך עליו .

יש לך ביקורת כאן , אבל לדעתי עדיף לראות בדיוק איך ועם מה הוא יגיע לארץ כדי לקבל תמונה שלמה.

בקצרה, אותם מכלולים של הבלנו על רכב מוגבה.

פורסם
עם התנהלות כזאת מה שווה ההבטחה ל 5 שנות אחריות?

המאזדה 2 לדעתי יכולה לתת מענה לדרישות, מה עוד שיש לך ניסיון טוב עם יפנית. פה לא תוכל ליפול :) וגם פשוט למכור אותה בעתיד.

אין קשר בין הדברים, אחריות זה אחריות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

דווקא האחריות פה היא ברכה . במיוחד היבואן הזה שיש לו היסטוריה בעייתית ( מנועי פרינס) . לקח הרבה שנים ליצרן וליבואן הזה להודות בכלל שיש בעיה ואז לטפל בה. הרבה רוכשי יד2 שילמו ממיטב כספם על תיקונים מה שתרם מאד לסטיגמות בציבור.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אני לא מצפה בטרייד לקבל מחירון, אלא אם... כתוב שהמבצע שלהם הוא "טרייד אין במחיר מחירון".

חבר שלי רכש ניסאן חדשה וקיבל עבור מגאן (!!!) מחירון בלי שנאמרה לו מילה.

זאת המשמעות של המבצע.

ופה התחושה היא תחושה רעה של מלכודת, שרק מושכים אותך לאולם תצוגה...

לגבי האופציות שהזכרתם - הסוויפט החדשה לפי הפרסומים מגיעה בלי מערכות הבטיחות - לכן פחות רלוונטית.

קצת פחות מתחבר לקליאו.

אבדוק את הפאביה.

לגבי הג'אז - למה הכוונה ב"לא ממהר"?

תודה

אני בטוח שחבר שלך לא הרויח כלום.

דגמי ניסאן נמכרים בהנחות גבוהות בעסקאות מזומן (בפרט קשקאי ומיקרה).

כנראה שחבר שלך קיבל מחירון, אבל גם שילם מחירון גבוה יותר שאם הוא לא היה דורש טרייד אין הוא היה מקבל הנחה גדולה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה לא משנה

נאמר במודעה מחיר מחירון ועמדו בזה.

לא חושב שיבואן צריך להפסיד, אבל לםרסם מחיר מחירון ובטרייד אין להתייחס למחיר מחירון אחר ובנוסף לפרסם שבטרייד אין יתנו מחיר מחירון וגם בזה לא לעמוד...

זה משגע.

אתה יושב שם ופשוט מרגיש שעבדו עלייך...

פורסם

חוויתי את אותו הדבר לפני כחודש, כשיצא פרסום לקקטוס החל מ86 אלף שח, בשיחה טלפונית נאמר שזה לדגם שלא קיים בארץ (WTF) כשפניתי לחבר'ה כאן בהודעה פרטית, היו אדיבים וחזרו עם תשובה שכל הכמות המוגבלת למחיר הזה נמכרה.

פניתי תוך יומיים מרגע הפרסום?! ( אולי כשמדובר ביונדאי, הייתי מבין), קפצתי לסוכנות, לטרייד במחיר מחירון כמו בפרסומת, זה לא לדגם שלך, זה לא לפה...זה לא כולל שם... בקיצור מריחות.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

ה-c3 מאוד שונה ומעניינת.

מהפוסטים כאן, נדמה שאנשי המכירות של לובינסקי מסרבים ליישר קו עם רמת שירות והגינות סבירה. חבל.

כל אלה שהחליטו שבגלל שיש לה מנוע 1.2 טורבו ותיבה יפנית היא תהיה אמינה, זה ממש לא בטוח.

משיחה עם עובד במוסך מורשה של לובינסקי, שמעתי על כמה 208 עם המנוע הנ״ל ששברו את אחת הבוכנות. מקווה מאוד שלא מדובר באפידמיה.

פורסם

אני חושב שאם הייתה מחלה למנועים אחרי שנתיים היינו שומעים על זה,כמו שהיה עם המצמדים של הdsg.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בלובינסקי בתאריך 23.3 - מחיר הרכב (C3) כפי שהם מציעים ע"י הצעת מחיר מודפסת מטעם אחד הנציגים עומד על 101,175 ש"ח ללא אגרת רישוי.

שני נציגים עמם דיברתי (אחד של סיטרואן והשני של פיג'ו) אמרו שבאופן "חד פעמי" במקום הנחה של 5,000 ש"ח הם יתנו לי הנחה של 7,000 ש"ח ו-5 שנות אחריות במקום 3 (זה היה ביום חמישי 23.3 וההצעה תקפה ל- 24 שעות).

ביום שישי בצהרים (24.3) אחד מהם מצלצל אלי ואמר שההצעה עדיין תקפה אע"פ שעברו ה- 24 ש'. השיחה היתה במשך 15 דקות.

כעבור מספר דקות אני מקבל עוד טלפון עם שכנועים נוספים.

כעבור כמה דקות נוספות המנהל של הנציג הקודם התקשר (טלפון שלישי תוך דקות) וניסה לשכנע. ביקש 2,000 ש"ח דרך הטלפון אחרת הוא מבטל לי את ההנחה. סירבתי.

ב- 30.3 צלצל שוב וניסה לשכנע אע"פ שבשיחה הקודמת אמרתי לו במפורש שאם אהיה מעוניין אצור איתם קשר בעצמי.

היום (07.04) צלצל שוב והפעם כבר לא עניתי וחסמתי את המספר הזה.

לא יודע מה קורה שם.

• תוכן חדש...