Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרייד-אין במחיר מחירון הוא חלופת הנחה - וההנחה תמיד תהיה גדולה יותר מההפרש בין מחיר השוק של הרכב למחיר המחירון

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מה שמפורסם!

וגם לא ביקשתי הנחה מקסימלית, במודעה רשום מםורשות שמחיר המחירון הוא 94900...

פתאום לעסקאות טרייד יש מחירון אחר...

פורסם

נכון. אבל...

בדרך כלל במקומות האלה תקבל גם הנחת מזומן גדולה יותר.

למרות שאציין לטובה את חברת ״מאיר״ שהציעה לי הצעה מעולה לטרייד (לפני בדיקה) ששקלתי לקנות סיוויק.

לא התקדמתי בעסקה כי לא רציתי באמת סיוויק. אבל הם הציעו לתת לי מחירון פחות 2000₪

פורסם

אלך לבדוק את הג'אז.

שוב מה שמעצבן אותי זה לא המחיר שהציעו לי, אלא זה שפירסמו מחיר מחירון שיקרי של הרכב ושפירסמו גם הצעה שקרית של "טרייד אין במחיר מחירון"

לא הייתי מתקרב לסוכנות אם היו אומרים לי שהמחירון של הרכב הוא 100k ושהטרייד אין הוא לא רלוונטי...

פורסם

לא סובל את הג'אז(רכב ליסינג שני שקצין הרכב שלי מנסה לשכנע אותי לקחת בליסינג גאז' הייבריד שחונות כי אף אחד לא רוצה אותן), חוץ ממרווח פנים הרכב פשוט כולו חסרונות ולוגו "מבוקש".

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הוא גם חיסכוני,אמין ובעל שמירת ערך טובה.

להרבה אנשים זה מספיק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הוא גם חיסכוני,אמין ובעל שמירת ערך טובה.

להרבה אנשים זה מספיק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני בעלים של ג'אז. לאוטו יש המון יתרונות ומעט חסרונות:

יתרונות

-אמין מאד , יש דיווחים על ג'אז מדורות קודמים שהגיעו לחצי מיליון ק''מ

-חסכוני

-מאובזר מאד בגרסת הקומפורט ומעלה

-בטיחותי, הוציא את הציון הגבוה ביותר בקטגוריה ב Ncap החדש והמחמיר

-חסכוני, צריכת דלק ממוצעת של 1:15 במשולב, מחוץ לעיר אפשר לראות גם 1:20 וצפונה צריכה אמיתית

- ירוק ומזהם מעט מאד למי שזה משנה

המרחב הפנימי עצום יחסית לקטגוריה, כסאות הקסם מאפשרים להכניס ג'ירפה מאחורה :)

- תא מטען ענק , שני הכי גדול בקטגוריה אחרי ניסאן נוט

- הגיר הרציף פועל בצורה נעימה מאד בנסיעה מנהלתית, נסיעה נעימה ללא חבטות

חסרונות

- מערכת המולטימדיה מלאה בבאגים, יש עדכון שלא יצא לי לבצע

- אחיזת כביש לא גרועה אבל פחות טובה משל המשפחתיות, אולי בגלל הצמיגים הירוקים של מישלן שאני צריך להחליף מתי שהוא. זה לא הרכב לקחת איתו סיבוב במאה ארבעים.

-מנוע: המנוע בנוי בעיקר לחסוך דלק ולכן תגובת המצערת לא תדביק אותך לכיסא. עם זאת בהורדה למצב ספורט או לחיצה הגונה המנוע סוחב היטב. תאוצה מאפס למאה ב 12 ש'.

כשלוחצים המנוע רועש מאד , גם בגלל הגיר הרציף שסוחב את הסל''ד גבוה.

הייתי בלובינסקי בתאריך 23.3 - מחיר הרכב (C3) כפי שהם מציעים ע"י הצעת מחיר מודפסת מטעם אחד הנציגים עומד על 101,175 ש"ח ללא אגרת רישוי.

שני נציגים עמם דיברתי (אחד של סיטרואן והשני של פיג'ו) אמרו שבאופן "חד פעמי" במקום הנחה של 5,000 ש"ח הם יתנו לי הנחה של 7,000 ש"ח ו-5 שנות אחריות במקום 3 (זה היה ביום חמישי 23.3 וההצעה תקפה ל- 24 שעות).

ביום שישי בצהרים (24.3) אחד מהם מצלצל אלי ואמר שההצעה עדיין תקפה אע"פ שעברו ה- 24 ש'. השיחה היתה במשך 15 דקות.

כעבור מספר דקות אני מקבל עוד טלפון עם שכנועים נוספים.

כעבור כמה דקות נוספות המנהל של הנציג הקודם התקשר (טלפון שלישי תוך דקות) וניסה לשכנע. ביקש 2,000 ש"ח דרך הטלפון אחרת הוא מבטל לי את ההנחה. סירבתי.

ב- 30.3 צלצל שוב וניסה לשכנע אע"פ שבשיחה הקודמת אמרתי לו במפורש שאם אהיה מעוניין אצור איתם קשר בעצמי.

היום (07.04) צלצל שוב והפעם כבר לא עניתי וחסמתי את המספר הזה.

לא יודע מה קורה שם.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

לדעתי לובינסקי לא מחפשים לקוחות חוזרים. הם מנסים למשוך רוכשי רכב בפעם הראשונה או כאלו שבאים ממותגים אחרים או מליסינג אפורות. אני לא מצליח למצוא הגיון בשיטת שיווק שלהם . ואני בעצמי איש שיווק.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)
אלך לבדוק את הג'אז.

שוב מה שמעצבן אותי זה לא המחיר שהציעו לי, אלא זה שפירסמו מחיר מחירון שיקרי של הרכב ושפירסמו גם הצעה שקרית של "טרייד אין במחיר מחירון"

לא הייתי מתקרב לסוכנות אם היו אומרים לי שהמחירון של הרכב הוא 100k ושהטרייד אין הוא לא רלוונטי...

אם תצטרך, אשמח לעזור לך (עובד אצל היבואן ולא כאיש מכירות).

עריכה אחרונה על ידי asafasraf
פורסם
אני בעלים של ג'אז. לאוטו יש המון יתרונות ומעט חסרונות:

יתרונות

-אמין מאד , יש דיווחים על ג'אז מדורות קודמים שהגיעו לחצי מיליון ק''מ

-חסכוני

-מאובזר מאד בגרסת הקומפורט ומעלה

-בטיחותי, הוציא את הציון הגבוה ביותר בקטגוריה ב Ncap החדש והמחמיר

-חסכוני, צריכת דלק ממוצעת של 1:15 במשולב, מחוץ לעיר אפשר לראות גם 1:20 וצפונה צריכה אמיתית

- ירוק ומזהם מעט מאד למי שזה משנה

המרחב הפנימי עצום יחסית לקטגוריה, כסאות הקסם מאפשרים להכניס ג'ירפה מאחורה :)

- תא מטען ענק , שני הכי גדול בקטגוריה אחרי ניסאן נוט

- הגיר הרציף פועל בצורה נעימה מאד בנסיעה מנהלתית, נסיעה נעימה ללא חבטות

חסרונות

- מערכת המולטימדיה מלאה בבאגים, יש עדכון שלא יצא לי לבצע

- אחיזת כביש לא גרועה אבל פחות טובה משל המשפחתיות, אולי בגלל הצמיגים הירוקים של מישלן שאני צריך להחליף מתי שהוא. זה לא הרכב לקחת איתו סיבוב במאה ארבעים.

-מנוע: המנוע בנוי בעיקר לחסוך דלק ולכן תגובת המצערת לא תדביק אותך לכיסא. עם זאת בהורדה למצב ספורט או לחיצה הגונה המנוע סוחב היטב. תאוצה מאפס למאה ב 12 ש'.

כשלוחצים המנוע רועש מאד , גם בגלל הגיר הרציף שסוחב את הסל''ד גבוה.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

הרבה דברים פה הם טעם וריח - אישית הרבה מהיתרונות שלך לדעתי יכולות להיות חסרונות,

- הגיר הרציף של הגאז' זוועתי! מושך הילוכים ויוצר רעש לא נעים בתא הנוסעים.

- לא מזהם פחות משאר הרכבי טורבו עם המנועים הקטנים בקטגוריה.

- אמינות? דורות קודמים לא בהכרח רלוונטים(הרכב השתנה), אני דווקא נתקלתי בכמה גאז הייבריד שבאיזור ה100K שבק בהם הגיר הרציף חיים - לא בהכרח מעיד על בעיה אבל המיתוס האל מותי שלהן לדעתי מוגזם.

מה שכן אני נותן לה זה הרבה מערכות בטיחות מקוריות של היצרן בדור החדש.

לא אוהב את הגאז' - לא מבין מה הרוח והצלצולים סביבה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...