Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי C1 שנת 2013, עם 100 אלף קילומטר,

היום הרכב חזר מהחלפת קלאץ (גיר רובוטי),

נסעתי 10 ק״מ מהמוסך לבית ובערב יצאתי לסיבוב עם הרכב לבחון את הנסיעה עם קלאץ חדש,

לאחר 15 ק״מ נדלקה לי נורת מנוע והרכב התחיל להשמיע רעש כמו של טרקטור ובקושי סחב, עצרתי וכיביתי את האוטו לכמה דקות, הנעתי שוב והרכב חזר לסחוב והפסיק הרעש המוזר, אך כשנסעתי במהירות של 50 קמ״ש, ברגע שעזבתי את הגז והתחלתי לבלום הרכב עשה רעש של שריקה וכאילו משהו במנוע חוזר נגד הזרם (נגיד תדמיינו שהטיימינג פשוט חוזר אחורה מהכיוון שהוא אמור להסתובב) וברגע שנגעתי בגז (נגיעה הכי קטנה), הרכב הפסיק לעשות את זה עד ששוב בלמתי, התמונה היא, כשאני מאיץ אין רעש וכשאני עוזב את הגז (גם בלי לבלום) הרעש נכנס.

 

מה יכולה להיות הבעיה?

בדקתי טיימינג והכל בסדר, מה גם שהמכסה מנוע רעד בצורה לא נורמלית כשפתחתי את המכסה בכדי לבדוק את המנוע (האוטו היה דלוק).

פורסם

יש מצב שהלך קויל והיית עם 3 צילינדרים

 

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

לרכב יש 3 צילינדרים.

 

צירוף מקרים מוזר שדווקא אחרי החלפת מצמד התחילה הבעיה,אם נדלקה נוריצ מנוע צריך לגשת למוסך על מנת להתחבר לסורק תקלות.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יכול להיות שזה נובע ממחסור בשמן גיר?

הרכב כשאני מאיץ לפעמים דוחף את עצמו קצת ארוחה בהאצה והמוסכניק חייג ואמר שצריך להוסיף שמן גיר כי השמן גיר ״יורד לאט״ והוא פוחד שיהיה נזק בגיר אז להגיע היום והוא יוסיף לי,

הגיוני?

×
×
  • תוכן חדש...