Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני עד כה שוטף את האוטו במשך 3 שנים פחות או יותר את הרכב לבד עם דליים,

מעולם לא הכנסתי את האוטו לשטיפה ידנית/מכונה, כשיוצא לי אני שוטף עם גרניק אצל חבר בבית אבל גם מעט מאוד, הרוב כל הזמן עם דליים, השתמשתי עד כה ב3 סוגים של סבון בשטיפה :

1)סיטרוס - אני התרשמתי ממנו ( בלהתחשב בעובדה שאני שוטף עם דליים יוצא הרבה קצף בשטיפה אבל הבקבוק קטן וגלון יקר.)

2)מר.פינק אחלה סבון אך הוא מיועד לגרניק בלבד, כשאני שם אותו בדלי ושוטף חוץ ממים לא יוצא כלום מהקפפה, אין קצף בכלל.

3)דופון - אבל גם הוא לא מוציא קצף בכלל, מרגיש כאילו האוטו נשטף רק במים.

אני מחפש סבון טוב כמו הסיטרוס שיהיה מרוכז ברמה הזאת שיצא הרבה קצף בשטיפה עם דלי, שאני יראה שאני באמת שוטף עם סבון ולא ניגוב אחד או שתיים יש טיפה קצף ואז רק מים למשך כל השטיפה ושיהיה כמות מכובדת בבקבוק ולא 450מ"ל ולא כ"כ יקר, הצעות?

ובנוסף אני מחפש במברשת טובה שלא תשאיר שריטה אחת על הג'אנט אבל שתנקה כמו שצריך (לא משנה המחיר, מוכן להשקיע)

ואני גם מחפש ווקס טוב ליישום ידני. (לא משהו זבל וגם לא אחד שעולה המון)

תודה רבה לעוזרים!

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

מוזמן לבקר אצלנו בחנות הסטודיו להתרשם ממוצרים ואפשרי לקחת ללא תשלום לניסיון שמפו ואקס נוזלי או מוצר שתבחר

להשוואה ולאר מכן תוכל לרכוש אם זה מתאים לך

תאם הגע טלפונית 0544257236

יעקב

https://www.facebook.com/ALT.D.S/

פורסם

אישית אני משתמש במיסטר פינק, דיי מרוצה ממנו. אתה יכול לנסות גם את MAXI SUDS של כימיקל גייז, באריזת החצי גלון המחיר שלו מאד משתלם והוא מקציף יפה.

מבחינת מברשות לגאנטים, הכי איכותית הן EZ DETAIL או DAYTONA SPEEDMASTER. לא זולות בכלל אבל הן באמת הכי איכותית שיצא לי לראות.

מבחינת ווקסים אני פחות משתמש, בדר"כ מיישם אוטם כל 3 חודשים שזה מנזרנה PL או CARPRO RELOAD. מה שכן בעבר יצא לי לעבוד עם ווקס של ZYMOL וממש נהנתי מהתוצאות, אם בא לך להשקיע אז אני ממליץ עליו מאד.

פורסם

האמת שבאוטוסטור הסתכלתי על הגלון של ה MAXI SUDS ודי התרשמתי מהכמות והמחיר, שאלה אם הוא באמת טוב ויוצא ממנו הרבה קצף בשטיפה של דלי, עוד המלצות עליו?

פורסם
האמת שבאוטוסטור הסתכלתי על הגלון של ה MAXI SUDS ודי התרשמתי מהכמות והמחיר, שאלה אם הוא באמת טוב ויוצא ממנו הרבה קצף בשטיפה של דלי, עוד המלצות עליו?
אף אחד לא יכול להמליץ על הסבון?

פורסם
אישית אני משתמש במיסטר פינק, דיי מרוצה ממנו. אתה יכול לנסות גם את MAXI SUDS של כימיקל גייז, באריזת החצי גלון המחיר שלו מאד משתלם והוא מקציף יפה.

מבחינת מברשות לגאנטים, הכי איכותית הן EZ DETAIL או DAYTONA SPEEDMASTER. לא זולות בכלל אבל הן באמת הכי איכותית שיצא לי לראות.

מבחינת ווקסים אני פחות משתמש, בדר"כ מיישם אוטם כל 3 חודשים שזה מנזרנה PL או CARPRO RELOAD. מה שכן בעבר יצא לי לעבוד עם ווקס של ZYMOL וממש נהנתי מהתוצאות, אם בא לך להשקיע אז אני ממליץ עליו מאד.

לGYEON יש מברשות לגנטים מעולות.

• תוכן חדש...