Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השנה הטובה בהיסטוריה של Porsche

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורשה מרוויחה בממוצע 17000 דולר על כל מכונית שהיא מוכרת.

המחיר של 911 בסיסית ב-2005 היה פחות מ-70000 דולר. היום הוא מעל 90000 דולר - עלייה של 30%. ואנשים ממשיכים לקנות...

תאר לעצמך שהמחיר של טויוטה קורולה היה עולה ב-30%...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פורשה היצרן היחידי שמעודד שילוב של מחלקת קלאסיות אצל הדילרים בבריטניה (לא יודע אם המדיניות קיימת בארצות אחרות).

הדרך בה המפעל מעודד את הדילרים בכיוון הזה מעניינת מאוד.

לאורך השנים מימי ה356 ועד ימי ה911 דגם ה993 (האחרונות שקוררו באוויר) לא היה להם ממש מתחרה ישיר. גם היום יש וויכוח.

לא אקזוטית כמו פרארי או אסטון, אבל לא עממית. יקרה. טובה, לא נשברת. מוכרת חזק בארהב באופן ששאר יצרני אירופה יכולים רק לחלום.

כל חדשה נוספת שנמכרת מגבירה את העניין בישנות. כו יירבו

פורסם

רוני,

זה דווקא לא מפתיע.למצוא לקוחות יותר שבויים מאשר לקוחות פורשה, זאת משימה מאד לא פשוטה. למרות האמור לעיל, ה911 רכב מעניין, כיוון שיש המשכיות בין הדורות וגם מחלקת הפרסום עובדת שעות נוספות.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
פורשה היצרן היחידי שמעודד שילוב של מחלקת קלאסיות אצל הדילרים בבריטניה (לא יודע אם המדיניות קיימת בארצות אחרות).

הדרך בה המפעל מעודד את הדילרים בכיוון הזה מעניינת מאוד.

תשתף, תשתף...

תודה

פורסם

כדי לקבל זכות להיחשב דילר פורשה קלאסיק, הדילר צריך לקנות פורשה ישנה ולשחזר אותה למצב תצוגה על חשבונו - תוך שימוש במחלקותיו אין האוס. כלומר פח, צבע, ריפוד הכל אין האוס. למעשה את הריפוד הם מוציאים לספקי משנה אני די בטוח אבל ייתכן שאני טועה.

בסוף יש תחרות שנתית בין כל הדילרים שמבקשים להיות קלאסיק, ובהתאם לתוצאות או שמקבלים או שלא.

כדי למנוע מהתחרות להיות כזו שהיא בין דגמי 924 (האופציה היחידה של פורשה במחיר סביר) אחד הסעיפים עליהם מקבלים פור בניקוד הוא הדגם. כך שדילר שיקנה 911rs כנראה שתספיק שטיפה.

בכל מקרה פורשה ממשיכים לייצר באיכות גבוהה חלקים לישנות שלהן.

דגמים של 911 משנות השבעים בעלות היסטוריית מירוצים שוות הרבה מאוד כסף.

חלקי מנוע גם הם מאוד יקרים, אך עדיין מיוצרים.

עולם הפורשה קלאסיק בעיקר ברמת המירוצים ההיסטוריים המתקיימים כל עונה (למשל סוף השבוע המקרב במסלול חאראמה jarama ליד מדריד) הוא מרתק בצורה בלתי רגילה. אותי לפחות

פורסם

אגב כשניסיתי (לפני שנתיים) לשוחח עם היבואן הישראלי בעיניין פורשה קלאסיק, באולם התצוגה בהרצליה פיתוח הוסבר לי שהם יבואן בהקמה ושהם לא פנויים לזה כרגע. וזאת כאשר גם אני וגם הבחור שהסביר לי את הדברים עומדים חמישה מטרים מ356c לבנה.

• תוכן חדש...