Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הרכיבו לי לאחרונה מערכת ברכב מאזדה 3 שנת 2008 שכוללת:

2 סט קומפוננט FOCAL

2 מגברים PCA V12 אחת מחובר רק לסאב ואחד לרמקולים

סאב באזוקה של אינפינטי 1200W 300RMS.

כשהרכב לא מונע אין רעשים והכל בסדר.

כאשר הרבה מונע יש רעש של תקתוקים כאלה ממש מעצבנים שמושפעים מאוד מהחשמל ברכב. למשל אם אני מאותת יש את הקצב של האיתות בצקצוקים של הטויטרים.

הבנתי שבגלל שלא שמו לי קבל אז זה קורה. רציתי להתייעץ איתכם ולדעת האם זה הבעיה?

תודה רבה!.

פורסם

מה המצב ידידי?

נתחיל בזה שברגע שמותקן שתי מגברים מאוד מומלץ להתקין קבל, זה דבר שהוא נהוג על מנת לייצב את המתח הנכנס למגבר...

מה שכן אני אני מאמין עיקר הבעיה היא לא עם העניין שאין קבל אלא יותר עם העובדה שסביר מאוד להניח או שהמינוס שלך לא טוב או שניתבו לך את הכבלי RCA או רמקולים ייחד עם הכבלי מתח של המגבר....

פורסם

אין שום צורך בשום קבל! לא בגלל שיש שני מגברים ולא בגלל הרעשים (למעט מקרים חריגים וגם אז, באופן מסוים).

בכל מגבר נורמלי יש בנק קבלים בתוכו.

יש שלל אפשרויות שיכול להוביל לרעשים נלווים במערכת.

מומלץ לבצע חיפוש, משום שהנושא נדון לעייפה.

פורסם

אוקיי, ויש דרך לדעת את זה בוודאות? אם אני אלך למתקיני מערכות שלא יגידו לי סתם שצריך קבל.. יש דרך לבדוק את זה בעצמי? דרך אגב, יש כבל 1 שמגיע מהמצבר שממנו יש פיצול לעוד כבל למגבר השני(צורה של Y). לכל אחד מהמגברים יש כבל מינוס שמוברג למרכב הרכב.

פורסם
אוקיי, ויש דרך לדעת את זה בוודאות? אם אני אלך למתקיני מערכות שלא יגידו לי סתם שצריך קבל.. יש דרך לבדוק את זה בעצמי? דרך אגב, יש כבל 1 שמגיע מהמצבר שממנו יש פיצול לעוד כבל למגבר השני(צורה של Y). לכל אחד מהמגברים יש כבל מינוס שמוברג למרכב הרכב.

יש דרך כזאת?

• תוכן חדש...