Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברי הפורום היקרים.

כבר כמה שנים שאני רואה דיונים בסגנון של "הלכו המצמדים אחרי 9K ק"מ", "איזה טעות עשיתי שנה על הכביש והרכב שבועיים במוסך" וכו'.

יש לי שתי שאלות בנושא: (הרכבים שאני מעוניין בהם זה או פולו או פולו גיטיאיי ידנית)

1. האם גם הואגיות הידניות נחשבות לאמינות יותר ביחס לDSG?

2. הבנתי שצפויים להגיע דגמי פולו לאחר מתיחת פנים, האם יש מידע נוסף וצפי מתי זה אמור להגיע לארץ?

לא היתי רוצה לרכוש רכב חדש ולאחר כמה חודשים יצא לו שדרוג.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי Tomerv
פורסם

1-כן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תמיד תיבה ידנית תהיה אמינה יותר מ- DSG.

בנוגע לדגם - הפולו היא בסוף חייה וצפוי לצאת דגם חדש.

בדוק את ה- 208GTI, להבנתי היא במבצע כעת.

פורסם (נערך)
תמיד תיבה ידנית תהיה אמינה יותר מ- DSG.

בנוגע לדגם - הפולו היא בסוף חייה וצפוי לצאת דגם חדש.

בדוק את ה- 208GTI, להבנתי היא במבצע כעת.

תודה על התגובות.

העניין הוא שלשני חברים יש פולו, לאחד מהם גיטיאיי ואני נהנה מאוד מהרכב גם בתור נהג וגם בתור נוסע.

הבעיה היא שהמחיר של הביטוח לפולו הוא לא ריאלי, אני בן 26 עם רישיון מגיל 18 בלי עבר בכלל ויוצא לי סביב ה-7,000 ש"ח, וזה עוד לפני שבדקתי את מחירי הביטוח של הגיטיאיי.

אין לי בעיה להשקיע את ה-150 אלף ברכב שאני יהנה ממנו, יש לי בעיה שהביטוח אחרי זה גוזר עלי קופון.

עבדתי הרבה זמן וקשה בשביל הכסף הזה על מנת להשקיע אותו במה שאני אוהב.

המחיר של ה208GTI הוא כרגע 135 אלף במקום 150 לדגם הידני, שזאת נראת עיסקה לא רעה על הנייר.

איך מחירי הביטוח של ה-208GTI? גם הם דמיוניים בתענה שהרכב גניב ביותר?

איך הרכב מבחינת נוחות נסיעה ואיכות תא הנוסעים?

הרכב מיועד לנסוע כ-15 ק"מ במהלך השבוע ובסופי שבוע טיולים ברחבי הארץ.

עריכה אחרונה על ידי Tomerv
פורסם

אני משלם ביטוח לפולו GTI ידנית שנת 2016 סכום של 4000 ש"ח מקיף ועוד 1300 ש"ח חובה (מעל גיל 30).

אתה צעיר יחסית ולכן המחירים הגבוהים, נסה בכל זאת לבדוק שוב עם סוכנים אחרים.

פורסם

כרכב אני הרבה יותר אהבתי את ה208GTI באם מדובר ברכב ספורטיבי סטייל הפולו GTI,

הרגישה לי יותר חייה, הרבה יותר נוחה מפנקת ומאובזרת מהפולו והביטוח הרבה יותר זול.

קח בחשבון שרכב ספורטיבי מטבעו פחות נוח ביום-יום מאשר הגירסא הרגילה שלו(נמוך יותר, דלתות גדולות וכבדות במקרה של 3 דלתות ומתלים נוקשים ביחס לגירסא הרגילה).

החיסרון המרכזי?

היבואן, שמזלזל במחירון של הרכב ומיצר מגמות של ירידת ערך(בין אם זה בלתת מחירון ווירטואלי ולגרזן הנחות ממנו, או ביום בהיר אחד להוריד מערך הרכב 20,000 שקל), מה שימנע ממני אישית לקנות רכב מלובינסקי- וחבל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
כרכב אני הרבה יותר אהבתי את ה208GTI באם מדובר ברכב ספורטיבי סטייל הפולו GTI,

הרגישה לי יותר חייה, הרבה יותר נוחה מפנקת ומאובזרת מהפולו והביטוח הרבה יותר זול.

קח בחשבון שרכב ספורטיבי מטבעו פחות נוח ביום-יום מאשר הגירסא הרגילה שלו(נמוך יותר, דלתות גדולות וכבדות במקרה של 3 דלתות ומתלים נוקשים ביחס לגירסא הרגילה).

החיסרון המרכזי?

היבואן, שמזלזל במחירון של הרכב ומיצר מגמות של ירידת ערך(בין אם זה בלתת מחירון ווירטואלי ולגרזן הנחות ממנו, או ביום בהיר אחד להוריד מערך הרכב 20,000 שקל), מה שימנע ממני אישית לקנות רכב מלובינסקי- וחבל.

אשמח לדעת כמה יוצא לך הביטוח בערך.

וכן המחיר קצת מוזר. לפני כמה שבועות ה208 גיטיאיי עלתה 150 ועכשיו פחות 15 אלף.

אבל אני מאמין שהמחירון יד שנייה של הגיטיאיי לא נפגע כמו של הפגו הרגילות.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

הייתה לי תביעה אחת בן 26 - יצא 6800 מקיף+חובה, ללא התביעה זה היה 1600 שקל פחות.

הסיבה לדעתי זה כי הVAGיות הרבה יותר גניבות מהפיג'ו המקבילות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...