Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקדחה\מברגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פריקה עצמית נמוכה, בתנאי שהיצרן לא חיבר תא אחד או שניים ל"צ'יפ" ניהול סוללה שרוקן את התאים, אח"כ אם קיבלת 3 שגיאות טעינה מהמטען, מערכת ניהול הסוללה נועלת אותה ולא מאפשרת טעינה לצמיתות :|.

מישהו נתקל בתופעה הזו ?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוצאתי עכשיו מהמחסן מברגת בוש כחולה GSR 10.8 LI2 שניתנה לי במתנה לפני קרוב לשנה וחצי, ולא נעשה בה שימוש או טעינה (לצרכים הביתיים הקלים השתמשתי במברגה גנרית ישנה שזרוקה במחסן). הסוללות מראות עדיין טעינה של כשליש.

תודה שהזכרתם לי לטעון את הסוללות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מברגה במתנה?!

ריבונו של עוילם למה אני מקבל רק בגדים שאני לא אלבש בחיים?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי במשפחה כבר די הרבה שנים מסורת שאני מקבל איזה גאדג'ט ליום ההולדת.

ותמיד מדובר בגאדג'ט איכותי - האשה לא מבינה יותר מדי בדברים האלה, והבן הבכור בוחר תמיד בטוב ביותר.

אמאזון די נהנית מהעניין, אם כי המברגה נרכשה דווקא ב"שז"ר".

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברים עוד שאלה ברשותכם: האם יש הבדל גדול בין סוללה 4 אמפר לסוללה 1.5 אמפר?

יש מבצע על מקיטה 10.8 עם 2 סוללות 4 אמפר מזוודה ועוד חמוצים ב 750 עד הדלת מאמאזון.

הסט הדומה בישראל עולה 700 אבל עם 2 סוללות 1.5 אמפר, כל השאר זהה.

פורסם (נערך)
חברים עוד שאלה ברשותכם: האם יש הבדל גדול בין סוללה 4 אמפר לסוללה 1.5 אמפר?

יש מבצע על מקיטה 10.8 עם 2 סוללות 4 אמפר מזוודה ועוד חמוצים ב 750 עד הדלת מאמאזון.

הסט הדומה בישראל עולה 700 אבל עם 2 סוללות 1.5 אמפר, כל השאר זהה.

תבדוק טוב טוב שזה באמת 4 אמפר ככל שידוע לי סטים של מקיטה 10.8 מגיעים בשני מצבים 1.5 או 2 אמפר לא יותר מזה

יש לך לינק למבצע?

עריכה אחרונה על ידי eladbe
פורסם

סוללת 4 אמפר שעות תתן לך פי 2.5 יותר זמן עבודה. יש כאלה שזה חשוב להם, יש כאלה שפחות.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

יום טוב גם לך

פורסם

אני קניתי מחו"ל לפני כשנתיים לערך כמדומני מברגה חשמלית של מקיטה TD010F ,

בנוסף לכך יש לי מברגה נטענת של מקיטה 140BTD - 18V , היא חזקה מאוד , אך החשמלית עוד יותר חזקה .

עם המברגה החשמלית עבדתי עם ברגים 8 על 30 וגם יותר מכך , כוח לא חסר לה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם (נערך)

https://www.amazon.de/gp/product/B0160MMN8I/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

פי 2.5 יותר זמן עבודה נשמע מאוד משמעותי... גם מדובר בדגם חדש בהרבה מה 1.5 הישן... נראה לי דיל טוב.

שקלתי ברצינות את החשמלית שציינת - אבל שכנעו אותי שמברגה עם חוט זה הרבה פחות נוח...

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם
https://www.amazon.de/gp/product/B0160MMN8I/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

פי 2.5 יותר זמן עבודה נשמע מאוד משמעותי... גם מדובר בדגם חדש בהרבה מה 1.5 הישן... נראה לי דיל טוב.

שקלתי ברצינות את החשמלית שציינת - אבל שכנעו אותי שמברגה עם חוט זה הרבה פחות נוח...

אחלה דיל למי שרוצה אימפקט 10.8

פורסם

הערת צד קטנה - הרבה מאד לינקים בשרשור זה עוברים ל-viglink, ואינם מקשרים למוצר.

הבעיה נתםתר אם "מחברים" את הלינק למילה או שתיים באמצעות כפתור הלינק (כדור הארץ + שרשרת)

פורסם
אחלה דיל למי שרוצה אימפקט 10.8

תקן אותי אך לא הבנתי מה הדיל פה.

160 יורו זה 625 שקל (בהנחה שזה כולל את המשלוח ומיסים)

בארץ המחיר שלה הוא 700 בלי מבצע, אפשר למצא גם בפחות מזה ואם זה דרך קבלן אז בטח שפחות מזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תקן אותי אך לא הבנתי מה הדיל פה.

160 יורו זה 625 שקל (בהנחה שזה כולל את המשלוח ומיסים)

בארץ המחיר שלה הוא 700 בלי מבצע, אפשר למצא גם בפחות מזה ואם זה דרך קבלן אז בטח שפחות מזה

ארגנטולס משווקים בארץ רק עם סוללות 2 אמפר או 1 אמפר כאן אתה מקבל 4 אמפר שזה משתלם

• תוכן חדש...