Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אשמח לייעוץ לרכב משפחתי מודל 2013 ומעלה כשהדרישות החשובות בסדר יורד הן:

- אמינות

- בטיחות

- נוחות

- אבזור

- חסכוני

כרגע לפי מה שאני מכיר, I30 נראית כדאית למרות שהיא לוגמת דלק

בנוסף חשבתי גם על פורד פוקוס אך הבנתי שיש לה הרבה בעיות עם הגיר (הסתדר באיזושהי שנה?)

אני עצמי סולד מצרפתיות ופיאט, די פתוח לשאר הצעות.

כאמור, עד 70 אלף ש"ח, אשמח לדעתכם מה ניתן וכדאי להשיג בסכום הזה.

*רכב שגם אשתי צריכה לנהוג בו, אז עדיפות לא לטנק..

תודה רבה.

פורסם (נערך)

אל תיגע בפוקוס. רק ב 2016 החליפו את הגיר הבעייתי.

תחפשו לכם קורולה 2013 ( צורה חדשה) במצב שמור.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

את האמת שלא הייתי ממהר כמוך לפסול צרפתיות, הייתי מחפש מגאן III הצ'באק דיזל. חסכוני, נוח, סוחב מעולה, לא גדול מדי, מאובזרת טוב, בטיחותית ואמינה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המאזדה 3 לא נוחה כל כך.

אופציה מעניינת יכולה להיות וולוו S60 T4 משנת 2012.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה בנוגע ל i30 ? אופציה לא טובה?

אני חושב שהבנתי מה מפריע לי, רכב 4 דלתות פשוט מרגיש לי פחות נוח. אולי זה בראש שלי, אבל קשה להחליף ראש.

אז מבין רכבי 5 דלתות מה כדאי?

פורסם

קיה סיד. גם היא מדגם ex תהיה מאובזרת מאוד. היא למעשה האחות התאומה של ה I30 אבל מתאימה יותר לקהל האירופאי - משמע חווית נהיגה משופרת, חסכונית יותר בדלק הודות לגיר מתקדם יותר וגם איכותית יותר.

פורסם

אם 5 דלתות אז גם לדעתי סיד עדיפה על ה-I30, היא שקטה ונוחה יותר ותא הנוסעים שלה יותר איכותי. מצד שני היונדאי ממש בסדר בקטע הזה והיא נפוצה יותר.

אפשר לחפש גם טויוטה אוריס, יש מנוע 1.6 רגיל ויש דגם היברידי. התקציב קצת גבולי לדגם הנוכחי אבל יתכן עם קצת מיקוח תוכל להכניס אותו לתקציב.

פורסם

מנסיון, מיצובישי לנסר (צורה חדשה). היתה לי כזאת, 140000 ק"מ בלי בעיות, אמינות מוחלטת, גיר אוטומטי "מיושן" בלי הרבה קישקושי רובוטיקה, מרווח ונעים מאד לנהיגה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...