Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לשאול היכן ניתן לבצע החלפת טיימינג כולל משאבת מים, מותחנים, רצועות ושאר ירקות לרנו קליאו 2012, מנוע 1.2, ידנית.

אני מחפש מוסך באיזור חיפה / קריות שיודע לעשות את הטיפול הזה בצורה מקצועית ואמינה ובמחיר הוגן.

כמו כן, האם והיכן ניתן לקנות את החלקים באופן עצמאי על מנת להוזיל לחות את עלות החלפים?

פורסם

אני מניח שאין לאנשים המלצות בחיפה חוץ ממורשה, המומחים לצרפתיות נמצאים במרכז.

בעניין קניית החלפים לדעתי לא רלוונטי, רוב המוסכים לא יסכימו להחליף לך חלקים שאתה מספק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ביבואן יצא לך באזור 3500 עם משאבת מים מקורית.

מוסך רגיל כ2000 שקל.

אתה יכול להיעזר בכנופית הטיפולים השוטפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום, קיבלתי הצעת מחיר (מוסך מורשה לא יבואן) להחלפת רצועת טיימינג לרנו קליאו 3 (מותחנים + רצועות) ב - 1000 שח, לא כולל משאבת מים שאותה יחליטו אם להחליף בזמן העבודה ע"פ מצבה ושעלותה סביב ה 350 ש"ח.

האם המחיר הזה נשמע סביר?

מה עוד עלי לבדוק לפני שאני מחליט לבצע את הטיפול?

פורסם

לא בדקתי בטלפיות כי נאמר לי שהן מאוד יקרים אז אפילו לא ניסיתי.

במוסך שממנו ניתנה לי הצעת המחיר מדובר על חלקים מקוריים אך זה רק טיימינג, ללא טיפול של שמנים, מסננים וכדומה.

פורסם (נערך)

נטו לטיימינג נשמע סביר.

עם המשאבה וטיפול פילטרים שמנים תגיע לאזור ה אלפיםם שזה מה שנאמר לי במוסך לא יבואן.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי, אל תחסוך בהחלפת משאבת המים. הרכב כבר בן 5 ולמרפי יש קטע כזה לצוץ ולעשות דווקא. עלות לא גבוהה יחסית ויתן שקט בראש.

seat leon 1.8 20v

פורסם

קצת קשה להשוות שתי הצעות כשאנחנו לא יודעים:

1. מה כלול בכל הצעה, עדיף מסמך כתוב ומפורט כדי שההשוואה תהיה הוגנת ולא נסמוך על הבטחות שניתנו בעל פה.

2. באיזה חלקים משתמשים בכל אחת מההצעות.

לאחר שתיתן לנו את שני אלו נוכל לחוות דעה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

למרות מה שאמרו לך הייתי מבקש הצעה בכתב, לפחות מהמוסך שהוא לא מוסך יבואן.

קודם כל כדי למנוע אי נעימויות בעתיד, יכולים להבטיח לך חלקים מקוריים ובסוף לשים תחליפי באמתלה כמו "זה חלק איכותי" וכו'.

דבר שני כדי שבאמת נוכל להשוות את ההצעות בצורה הוגנת ולהבין מאיפה ההבדלים הגדולים במחיר.

זה יתרום גם לך וגם לנו.

על פניו ההבדלים נראים גדולים, אפילו כשמתחשבים בעובדה שאחד הוא מוסך יבואן והשני לא.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...