Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

במסגרת אחריות היצרן ביצעו לי החלפת מצמדים ב dsg7 ברכבי, הרכב היה במוסך מורשה יומיים והיום קיבלתי אותו.

אני יודע שלאחר החלפת מצמדים צריך לבצע כיוון פרונט אך הם לא עשו זאת, והתוצאה היא הגה שנוטה שמאלה באופן מוגזם (הגלגלים ישרים רק שהגה ממש שמאלה).

זה פחות מדאיג אותי כי כיוון פרונט יפתור את זה, הבעיה היא שמאז התיקון בהזזה של ההגה במקום או במהירות נמוכה יש רעש מתכתי כזה.

אני אתאר את הרעש כך - אם מזיזים את ההגה לאט לאיזשהו צד, אז כל כמה מעלות יש את הרעש המתכתי, אם מזיזים את ההגה מצד לצד מהר אס הרעש המתכתי קבוע.

ממה זה יכול לקרות? מה האפשרויות?

חשוב לציין שמבחינתי לא מעוניין להתקרב יותר למוסך מורשה, פיללתי שתסתיים כבר האחריות כדי שאני אוכל לעבור לטפל במוסך אחר, פשוט עבודה חפארית כל פעם מחדש, אכזבה עצומה עד כדי כך שלא אכפת לי לספוג את העלות של כיוון פרונט על עצמי רק לא להתקרב לשם יותר.

פורסם

תינסה לשחרר את הברקס ואת האמברקס ותשלב לN ותזיז את ההגה יכול להיות שזה הברקסים מלוכלכים

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בדרך כלל אם לא קיצרו דרכים אז בכדי לפרק גיר למען החלפה של הקלצ'ים נהוג לפרק גשר, (לפי הנהלים ) לכן לפני כיוון הפרונט או במהלכו יש לבדוק שהברגים אכן מהודקים ומחוזקים במומנט הנכון..

מקווה שבזה זה יסתכם...

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
בדרך כלל אם לא קיצרו דרכים אז בכדי לפרק גיר למען החלפה של הקלצ'ים נהוג לפרק גשר, (לפי הנהלים ) לכן לפני כיוון הפרונט או במהלכו יש לבדוק שהברגים אכן מהודקים ומחוזקים במומנט הנכון..

מקווה שבזה זה יסתכם...

מכון לכיוון פרונט יוכל לטפל בזה נכון? במידה וזה וזה או במידה וזה משהו אחר...

פורסם

בדרך כלל מקום שמכבד את עצמו יטפל בבעיה..

אישית הייתי דורש שיתקנו את הנזק שגרמו שם הליצנים בצמפיון

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
בדרך כלל מקום שמכבד את עצמו יטפל בבעיה..

אישית הייתי דורש שיתקנו את הנזק שגרמו שם הליצנים בצמפיון

לא מסוגל להכנס לשם יותר. כל פעם שהגעתי עם בעיה יצאתי עם בעיה חמורה יותר במקום טיפול.

מעדיף לשלם ולא לראות את החאפרים האלה, פשוט ביזיון שמשחררים ככה רכב.

יש עוד רעיונות מה יכולה להיות הבעיה?

• תוכן חדש...