Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שם לב למשפט השלישי בפוסט הקודם שלי: אשתי, שבניגוד להרבה נשים אחרות די סולדת מטכנולוגיה, הסתדרה מצויין עם נושא הסים המקומי, גם כאשר נסעה לבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל אישתך היא לא סטטיסטיקה מייצגת, ואני בטוח שהיא גם קיבלה ממך הדרכה מדוקדקת מראש, וזה גם לא היה סמרטפון. יש מספיק מקרים אחרים שנגמרו בכישלון. לא מבין למה להתעקש להסתבך בשביל לחסוך 100 שקל. באמת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

התחלתי את הסיפר בתקופה שלא היו חבילות, וכל דקת שיחה מחו"ל (נכנסת או יוצאת) עלתה סביב 25 ש"ח. ומאז התרגלתי.

לגבי אשתי - אכן לא מייצגת. היא מהקצה היותר קשה של הטכנופוביה. קרוב לודאי נעזרה במישהו כדי להכניס את הסים למקומו, וגם אי נעזרתי לאחרונה במוכר, כיון שהיתה לו הסיכה לפתיחת מגירת הסים ולא לא היתה סיכה כזו.

אבל נראה לי שמספיק לטחון מים. פותח השרשור רצה לחסור את אותם 100 ש"ח, והראינו לו את האופציות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

180 שח ל 3 גיגה גלישה, מספיק ל 5 ימים לשימוש רגיל בטלפון?פייסבוק/ווטסאפ/מפות/גלישה וכו?

(לא קשור ל 100 שח, זה סכום שמרגיז אותי לשלם כי הוא לא פורפורציונלי לעלות שלו-סים מקומי למשל)

פורסם

מספיק מעל הראש בהנחה שלא יושבים לראות סרטונים ביוטיוב/פייסבוק כל היום. אל תתייחס למחיר ביחס לעלות סים מקומי, תתייחס לזה כאל שירות נוחות וראש שקט, וליחס בינו לבין עלות הנסיעה כולה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

3 ג"ב יספיקו לך לשבוע-שבועיים, בהתאם לצריכה - כולל הדברים החשובים ביותר: וייז ותקשורת עם הארץ, כולל שיחות קול בואטסאפ. בשימוש חכם והתחברות לוייפיי במלון גם חמישית מזה תספיק.

בכל מקרה, ממליץ מאד להתקין מפות HereWeGo של מדינת או מחוז היעד, הן עדיפות על וייז בניווט רגלי (למשל, בטיולים בעיר), ואפשר להפעיל offline כך שלא מצריכות חיבור סלולרי. החסרון - לא מתעדכנות באופן שוטף, כמו GPS לפני 10 שנים.

פורסם

גוגל מאפס גם מאפשר הורדת מפות לשימוש אופליין, ומעולה לניווט רגלי. אבל כשיש חבילה כמובן שאין צורך והכל זמין כולל חיפוש אטרקציות חוות דעת וכו׳.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...