Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש לקנות רכב אוטומטי שיבצע נסיעת יומיות של אל ומהרכבת (15 ק"מ)..

כמה שיותר חסכוני שאפשר, אמין ונוח..

עד 25 אלף..

תודה!

פורסם

כמה שיותר חיסכוני תהיה הפנדה הרובוטית אבל הגיר לא שיא האמינות וגם פועלתו בעיר פחות נעימה.

בכזה תקציב הייתי בודק סוזוקי אלטו אוטומטית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדייהטסו סיריון תהיה בחירה טובה, ניסאן מיקרה עד 2010 גם שווה בדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן בסכומים האלו היפניות מומלצות, מזדקנות בכבוד, תוסיף למשוואה את האחיות לבית סוזוקי ספלאש ואם תמצא סוויפט (יהיה קזה בתקציב הזה אבל אולי אחת מיליסינג), טיפה פחות חסכוניות אבל עדיין טובות מלוכסנות העיניים יונדאי i20 וקיה ריו

פורסם

דווקא הסוויפט לפי מה שבעלי הרכב רשמו פה לא כזאת חיסכונית כ 1/13 בערך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לך על יונדאי I10.

יש כאלה עם מנוע 1000, בשביל נסיעות יומיות לרכבת הוא מספיק בהחלט.

רובן היו ליסינג או השכרה אז לבדוק טוב ולשלם בהתאם.

לדעתי תקציב כמו שלך יקנה לך מכונית משנת 2012 בלי הרבה בעיות.

פורסם

ביד 2.

אל תפחד להתמקח.

הדגם הקודם של I10 נחשב לפחות מבוקש, כי הוא די מכוער. זה סוג של רכב ברירת מחדל.

מצד שני, הוא הרבה יותר "רכב" מסוזוקי אלטו, למשל. החומרים שלו יותר איכותיים והוא מרגיש יותר מגובש - למשל, אין לו חלונות שהם חרכי ירי כמו באלטו.

ההמלצה שלי - פשוט תבדוק מי האנשים שמוכרים דגמי 2011-2012 של I10 - בעיקר בדגמים עם המנוע החלש יותר - ותתמקח נמרצות.

קח בחשבון שרוב האנשים שמחפשים רכב קטן מהשנתונים האלה מעדיפים לקנות פיקנטו שהיא מודרנית משמעותית מה-I10 בעיצוב שלה - זה משחק לטובתך כשאתה רוכש את הרכב.

פורסם

אם הייתי נוסע 15 קמ (לא הרבה בכלל) בכל יום לא הייתי שם בראש סדר עדיפויות חסכון בדלק..כי ההבדלים לא יהיו כאלה גדולים לכיס שלך .

דווקא אם מדברים על חסכון אז חלפים זמינים ויחסית זולים ואמינות נטו בזה להתרכז , סתם עצה בשבילך .

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

זה באיזור ה32 קילומטר ביום ואני עדיין כן לפעמים עושה נסיעות קצת יותר ארוכות מזה..

אז בהינתן ההשמטה של חסכון בדלק לאיזה רכבים קטנים יש את החלפים הזולים והזמינים ביותר??

פורסם

לרכבים שהוצעו לך לא תהיה בעיה של זמינות חלפים.

• תוכן חדש...