Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אפילו אם בעל הרכב לא היה מחליף ברקסים והיה משתמש לבלימה עם בסיס המתכת של הרפידה אז המכתב אחריי חודש לא היה עוזר כבר הרבה כי בעל הרכב רוב הסיכויים היה עושה תאונה המקיסמום שזה עזר זה לחברת הביטוח לנסות להתנער מהתביעת במידה של תאונה בחודש הנ"ל(שלא באמת הייתה עוזרת להם).

אבל תוך כדאי הוא איבד לקוח שרק בחר לעשות טיפול ברקסים במקום אחר.

יכול להיות שבעל הרכב רב עם מנהל המוסך שהחליט להראות לו מאיפה משתין הדג מעבר לכך לא סינדלו לו את הרכב עד להכחת האישור המיוחל לכן שום דבר לא מונע מאדם להמשיך לנסוע על רפידות גמורות אם באמת חושק בכך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש חוקים אתה יודע.

וזה שהוא קיבל את המכתב אחרי חודש לא אשמת המוסך או משרד התחבורה.

הבחור בחר להחליף בלמים במוסך אחר בגלל המחיר, אז הוא איבד את הלקוח עוד לפני המכתב.

פורסם

נשמע כאילו אתם נותנים למוסך הרבה יותר מדי קרדיט.

קודם כל, הוא "לקוח קבוע", אז המוסך יודע מתח בוצעה החלפת הבלמים האחרונה. אם לא, שואלים ולפי זה אפשר להבין כמה מהר הנהג "גומר" את הרפידות ולהחליט אם באמת יש מקום להחליף אותן עכשיו או בטיפול הבא או בעוד 5 שנים.

אם המוסכניק באמת היה חושש לחייו של הנהג, היה אומר לו "החלפת ברקסים לפני טיפול אחד, עכשיו הם באמצע החיים ולכן צריך להחליף אותם שוב" והיה גם אומר מה העובי המקורי וכמה נשאר.

לפי התיאור של המקרה, ולפי הממצאים שעלו מההחלפה שבוצעה בסוף, זה מריח כמו נסיון גס לשחק על הפחד של הבנאדם להישאר בלי ברקסים.

וכל זה עוד בכלל לפני שמשקללים את העובדה שמדובר בבלמים אחוריים שמתבלים כאמור הרבה יותר לאט מהקדמיים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
נשמע כאילו אתם נותנים למוסך הרבה יותר מדי קרדיט.

שים לב שיש פה תאור של שני מקרים שונים.

דיווח למשרד התחבורה זה סיפור אחר שלא קשור לרכב של פותח השירשור.

במקרה שדווח למשרד התחבורה אנחנו לא יודעים מה היה מצב הברקסים...

פורסם

לא דיברתי על הדיווח למשרד התחבורה, שזה כלי לגיטימי במידת הצורך אלא על אנשים שיצאו להגנת המוסך כי "אולי הברקסים באמת גמורים".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

מתברר שהשרשור התארך.

בכל מקרה עוד פרט שלא ציינתי -כי זה היה נראה לי די שולי כיוון שמבחינתי פשוט היה מדובר בנציג שהציג את הדברים בצורה לא נכונה.

כשנגשו להגיד לי שצריך להחליף ברקסים-זה היה נראה די מובן מאליו מבחינתם שאחליף,והשיחה מול הנציג הייתה פחות או יותר ככה:

נציג: אתה נדרש להחליף ברקסים אחוריים כי המוסכניק גילה שהם גמורים,המחיר הוא X ש"ח(מחיר שנשמע זול בצורה מחשידה למורשה) -ונדרשת חתימה שלך פה

אני: כולל מחיר העבודה?

נציג: כמובן שלא,עבודה זה עוד Y ש"ח

אני: וכולל מע"מ?

נציג: לא,המע"מ לא קשור ,בסוף זה יצא שתשלם____(לא זוכר סכום מדוייק-אזור 650-700 ש"ח)

לאחר מכן בגלל המחיר המופרז ובעיקר בגלל שהרגשתי שנאלצתי "לחלוב" ממנו מידע על עלות הטיפול שהוא מציע לי-החלטתי לוותר ולהחליף במקום אחר.

הנציג עשה עליי רושם של נציג חדש-מיד הלך להתייעץ עם אחד מהמנהלים והוא חזר עם התשובה המעצבנת בסגנון: "טוב,אבל אני רושם הערה למשרד התחבורה על זה שאזהרנו אותך ולא רצית להחליף".

כאמור,הנציג היה חדש ולא עשה עליי רושם של אחד שיעשה את כל הדברים האלו דווקא,

אבל עם גילוי העובדה שהברקסים היו במצב טוב,אני חושב בהחלט שמדובר בשיטת מצליח של המוסך-כמו העובדה שלפני כל טיפול נאלצתי לעבור על הצעת המחיר שלהם ולבקש מהם להוריד את הסעיף "תוסף דלק" שכלל לא ביקשתי בטיפול.

בכל מקרה,שמח שצצה אלטרנטיבה טובה בהרבה והכרתי את אסף-מישהו מקצועי שיהיה כיף לעבוד מולו בלי המחשבה שיש מול כל מוסכניק ממוצע של-מאיפה הוא ינסה להכניס את האלמנט:-)

עריכה אחרונה על ידי adir10

• תוכן חדש...