Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - ניסאן אקסטרייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמצא כרגע באלעד. קטע מדרכה בין שני ככרות. בערך 150 מטר. 3 אקסטריילים, גרנדיס אחד וטויוטה סיינה. המגזר אמר את דברו.[emoji3]

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חוץ מהרעש... איך האאוטלנדר טוב יותר? בחיים הוא לא עושה 1ל 14 מחוץ לעיר( אלא עם אתה נוסע על 80 לבד בלי מזגן בירידה עם רוח גבית ובדקתי בכמה רכבים) מנוע ישן אכות חומרים פשוטה ומקשקשת אחרי קצת יותר משנה. איבזור דל הרבה התקנה מקומית. גג שמש? בניסן יותר נעים וגדול אבל זה שטויות כל אלו... רק המחיר. זה היתרון היחסי לדעתי לטובת המיצובישי. ולא אני לא מסיעה כל יום 7 אנשים בגובה ממודע של 1.80. אך ורק ילדים קטנים שניכנסים טוב גם במיצו וגם בניסן.

נשבעתי לא לשבח יותר את האאוטלנדר, משתי סיבות. גם כי נמאס לי לראות מסות של אאוטלנדרים בכבישים, ובטח זה גם יציף את שוק יד2 ויקשה עלי למכור, וגם כי נמאס לי שמקטלגים אותי כמסיונר של אאוטלנדר.

אבל איך אפשר לשתוק כשאת כותבת דברים הזויים, יקירתי?

אני כמעט שנה עם הרכב, שום דבר לא מקרקש.

איכות החומרים משביעה רצון.

בנהיגה של 120 קמ"ש, מד סיבובי המנוע עומד על 2, הוא יכול לאכול 1-14. בנהיגה של 100 קמ"ש ומטה, הוא עוד יותר חסכוני.

המנוע איכזב אותי, זה לא רכב שנועד "להרביץ". הוא משכנע אותך להנות משיוט במהירות סבירה. אבל כשצריכים כח, בעקיפות מהירות, הוא מספק את הסחורה בגדול.

ועכשיו לגולת הכותרת, "האיבזור הדל". בוא נראה מה אתה מקבל במחיר של הגירסה הכי זולה לניסן אקסטרייל:

*מערכות בטיחות אקטיביות, כולל בלימה אוטונומית וכל מה שצריך.

*חיישני גשם, מפעילים את המגבים אוטומטית בהתאם לגשם.

*חיישני תאורה, מפעילים את האורות אוטומטית כשמחשיך.

*הגבלת מהירות, בקרת שיוט. מאוד נוח בנסיעה בכביש 6.

*מושבי עור מפוארים.

*חימום למושבים, מאוד יעיל בבקרים החורפיים.

*חישוקי 18", אחלה פוזה של ג'יפ. עיטורי כרום סביב החלונות.

*סאנרוף, מאוד יעיל כשאתה לא רוצה רוח מהחלון על הפנים.

*מערכת מוליטמדיה עם כל מה שצריך, קצרה ביקורות חיוביות גם של משתמשים וגם בעיתונות. כוללת מצלמת רוורס, וויז, אפליקציית רדיוס עם כל התחנות, פנגו, סלופארק, פולי (חיפוש חניה), רדיו תל אביב, ועוד ועוד, עם שליטה מההגה לכל דבר.

*כיוונון מושבים חשמלי.

*כניסה והנעה ללא מפתח - הדבר הכי מדהים שיש. לא צריך שלט כדי להיכנס לרכב, פשוט פותחים את הידית. לא צריך מפתח בסוויץ', פשוט לוחצים על הכפתור.

יש פינוק שלא הזכרתי?

בואי תסבירי לי עכשיו איך הגעת ל"איבזור דל, הרבה התקנה מקומית".

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני יושב עכשיו ברכב תוך כדי נסיעה וחושב מה שכחתי... מסתבר ששכחתי כמה דברים, כמו מראה שמתכהה אוטומטית כשמישהו מסנוור אותך, וחיישני לחץ אויר בצמיגים שזה מאוד חשוב במקרה של ירידת אוויר בצמיג. תאורת לד מלפנים, פנסי ערפל...

אני לא יודע מה בדיוק יש באקסטרייל בגירסת הבסיס הכי פשוטה, אבל באותו מחיר אתה מקבל במקומות אחרים גירסת פרימיום עם איבזור עשיר מאוד. כל זה עוד לפני שנכנסנו לדיון מי יותר טוב ממי, את זה אני משאיר לכותבים האחרים שקדמו לי.

פורסם

עזוב אתה כבר מכור... אחד לאחד תיכנס תיצא תיכנס תצא האקסטרייל איכותי יותר ולא משנה כמה תנסה לנחם את עצמך. לי יש שנתיים את המיצו, אני מודה שטעיתי בקניה. מחכה להזדמנות להחליף לא סגור על הניסן, מחכה לקודיאק. היתי צריך לעשות שעורי בית טובים יותר.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

MIKMAN הלכת רחוק וקיצוני,לא אוהב תחליף.

בכל הפרמטרים הוא כנראה לא בשבילך.

אחלה רכב שעושה הכל בצורה טובה ונעימה חסכונית יחסית ואמינה.

תמכור תמכור, הכי טוב למכור.

פורסם

הגירסה הנבחנת מתחרה באאוטלנדר אינסטייל ולא בפרימיום.

לניסן יש גם דגם מפואר יותר שמתומחר בדיוק כמו המיצו פרימיום - 185000.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא יכול להיות, אולי שינו את זה עכשיו... שנה שעברה כשרציתי לקנות רכב בדקתי מחירים, והיו הפרשים של עשרות אלפים בין אאוטלנדר לאקס טרייל.

פורסם

אקסטרייל יקרה יותר עולה למיטב זכרוני 190. אבל יש לה מצלמות הקפיות. זה תוספת מאוד יקרה. גם בלם חניה חשמלי אוטמטי הוא קילר. במיסן יש אותו גם ברמה נמוכה. אין מה להשוות. ניסן יותר מאובזרת. נקודה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

אקסטרייל בהתחלה בשני גרסאות.

הפשוטה ב-185,000 והטקנה המאובזרת ב-200,000.

במהלך 2016 קרסו עשו מהלך מוזר, את הטקנה הוזילו ל-185,000, הפסיקו את ייבוא הגרסה הפשוטה והביאו גרסה פחות מאובזרת ב-175,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה רבה, עכשיו הכל ברור....

אני זוכר שראיתי את האקס טרייל ותהיתי מה עובר עליהם, אני צריך להוסיף 30,000 שקל (היה לי פרימיום דרך חבר ב170K) כדי לקנות רכב עם אותה רמת איבזור ומושבים יותר קטנים, ועוד להסתבך עם דיזל? לא תודה.

אבל יפה שעכשיו הם יישרו קו עם הרכב המתחרה, זאת כבר נקודה טובה. אם יש בלם חשמלי ומצלמות הקפיות, זה כבר יתרון. ועדיין המושבים הקטנים בשורה השלישית הם סיבה לא לקנות את הרכב.

20170124_212259.jpg

פורסם
אקסטרייל בהתחלה בשני גרסאות.

הפשוטה ב-185,000 והטקנה המאובזרת ב-200,000.

במהלך 2016 קרסו עשו מהלך מוזר, את הטקנה הוזילו ל-185,000, הפסיקו את ייבוא הגרסה הפשוטה והביאו גרסה פחות מאובזרת ב-175,000.

אוסיף גם שבאולם התצוגה של ניסן יש גמישות הרבה יותר גדולה כדי לסגור עסקה לעומת הסוכנים של מיצובישי שאין להם כמעט אפשרות לפנק לקוח פוטנציאלי.

במיוחד השנה, כשהאקסטרייל מתוח הפנים כבר נראה באופק (הוצג בארה"ב לא מזמן).

היום corolla cross 2022

פורסם

"ועוד להסתבך עם דיזל? לא תודה." תסביר לי בבקשה וגם כניראה לאחרים למה התכוונת? מה רע בדיזל?

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תודה רבה לעכברוני על הסיקור המוצלח מאוד.

במקרה קראתי אותו. בד"כ סיקורים שנדמה לי שעוסקים ברכב שלא יכול לעניין אותי, אני פוסח עליהם. וזה כמעט קרה גם פה.

אם לא מדברים על 370Z או GT-R, המכוניות של ניסאן חסרות סקס-אפיל מינימאלי.

גם במקרה הזה, כשראיתי את הצילום של הכתבה, עברתי הלאה.

אני פשוט לא מבין מה חושבים לעצמם בניסאן כשהם מרשים לעצמם לצאת עם חזית כזו. וגם השאר לא מושך במיוחד.

עכברוני שאל בעוקצנות בשירשור שפתחתי, האם באופן מכוון אני בוחר מכוניות לבנות (יש לי 3 כאלו בבית).

כשפתחתי את הסיקור שלו, הבנתי. המכונית הזו, בלבן, היא הXטרים של השיממון. ואישית מעניין אותי האם בחירת היבואן ברכב הדגמה בצבע כזה היא מכוונת בדיוק לאנשים שרוצים את הרכב הכי משעמם על הכביש, או שיש להם גם רכב עם צבע שמצליח להסוות את העיצוב העצוב הזה.

ולעניין הרכב - הקונפיגורציה של 5+2 מעניינת אותי. ואני מעריך שכל מי שבשלב של רכב משפחתי, הוא גם בשלב מאוד עמוס בחיים שלו ואחד הדברים הכי חשובים לו זה שקט. ומוביל נוסעים יפני נותן לך שקט (פסיכולוגי לפחות) בכל מה שקשור לאמינות ושוק. וזה בוודאי יתרון של האקסטרייל. אבל עכברוני הרס את החגיגה כי הוא טוען שהרכב לא שקט. ומי שהרכב שלו רועש כשהוא מוביל זאטוטים חייב קצת שקט בראש בדקות שהוא לבד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מסכים שבלבן הרכב נראה חיוור, במיוחד בחזית שקיבלה מגן יתושים מיותר ומכוער.

האמת שעד היום כמעט ולא ראיתי אקסטרייל בלבן, יש מבחר צבעים נאה מאוד.

העיצוב נאה בעניי, אבל זה עניין שם טעם אישי.

הדגם הנבחן מוצע עכשיו בעסקאות 0 קילומטר ב-160000 שקל.

עסקה מצויינת למישנוסע הרבה וצריך 7 מושבים.

על נושא הרעש לא קראתי בשום מבחן אחר, אולי היתה בעיה ברכב הספציפי?

היום corolla cross 2022

פורסם

מצד שני שי,אני מכיר הרבה אנשים שלא מחפשים את היוצא מהכלל וכן

מחפשים ,אחד לבן משעמם שיקח אותם לעבודה וחזרה,גם אם הוא לא

מלא בסטייל וסקס אפיל....שוק טוב,נראה בסדר,נוסע חביב,אמין ויאללה

קדימה,זה מה שצריך ,לא יותר מדי,אך לא פחות מהכלל בהרבה.

מחיר 170K שזה אמצע ושתי רמות מתחת ל200K...יופי טופי.

לא כוס התה שלי ושלך,אבל לי יש כאלה ממש הרבה חברים.

• תוכן חדש...