Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה 99.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי תודה על העזרה.

חבר מוכר את הרכב שלו אימפרזה 99. מצב טוב 170 אלף קילומטר. 7000 שח

נסעתי עליה, אני לא מבין גדול אבל יש תחושה טובה ויציבות.

מה חושב לדעת? מה הבעיות שיכולות לצוץ בקרוב? האם הכסף שווה את זה או שעדיף להשקיע ברכב חדש יותר.

מזגן לא עובד. כמה זה נורא מבחינת עלויות?

בגדול הרכב מיועד ל3 נסיעות בשבוע של 40 קמ מחוץ לעיר (ממוצע)

פורסם

רכב אמין בצורה מוגזמת.

יש לנו במשפחה כזאת עם 200 אלף ק"מ כבר מעל 10 שנים ונסענו איתה 140 אלף ק"מ.

אין מחלות מיוחדות חוץ מציריות שנוטות להתפגר, אמנם ב10 שנים החלפנו פעם אחת צירייה.

צריך לבדוק מה בדיוק הבעיה במזגן ואולי אפשר להוריד במחיר, תדאג לטיפול כל 10 אלף ותהנה מהרכב.

האם השקעה שווה את זה? תשאל את עצמך אם יש לך תקציב לרכב חדש יותר, קח בחשבון שצריך אישור בלמים לטסט ובעוד 3 שנים גם פעמיים טסט בשנה.

פורסם

הרכב עצמו טוב, אמין, אבל המחיר נראה גבוה מידי. לדעתי שווה מקסימום 4000-5000 ש"ח.

במחיר כזה או בקצת יותר אתה יכול להשיג אימפרזה משנתונים גבוהים יותר.

שלומי

פורסם

לדעתי - בתוספת של כמה אלפים אתה יכול לקנות אימפרזה הרבה יותר חדשה.

חבר שלי (שהוא גם חבר פורום) מוכר עכשיו אימפרזה 2007 יד שניה עם 150,000 ק"מ, הכל עובד, רכב במצב מצויין, במחיר של 15 או 16 אלף ש"ח.

אמנם קפיצה של כמה אלפי שקלים, ואני לא מזלזל בשקל אחד, אבל יש הבדל עצום בין רכב בן 10 לרכב בן 18 שנה.

פורסם

סובארו אימפרזה הוא הרכב האמין עלי אדמה. רק טיפולים ואולי ציריות פעם בכמה שנים. חלקי חילוף זולים וזמינים. המחיר הראלי כ-5000 שקלים לשים לב מתי טסט והאם בוצעו טיפולים כולל טיימיניג. בהצלחה!

פורסם

שווה לשלם פרמיה של 2000 שקל אם אתה נותן אמון במוכר והרכב במצב טוב ולא לחפש ב7000 גרוטאה אחרת.

ברור שלעלות בתקציב בעשירייה יקדם אותך.

ההסתיגות שיש לי היא ממזגן לא עובד.

איך אפשר ללא בקיץ הישראלי ?

תיקון מזגן יכול להיות יקר

פורסם

תקלת מזגן בסובארו באם המזגן עובד ולא מקרר התקלה גומיה שחוקה וקרועה, להחליף גומיה למלא גז וקדימה המזגן עובד. תקלה ידועה בסובארו.

• תוכן חדש...