Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע יונדאי בחבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברי הפורום

אתמול התחיל מבצע חבר ביונדאי

המחירים הם

איוניק פרמיום 127900 שקל

איוניק סופרים 133600 שקל

i30 שקל 122500

השאלות הן

האים כדאי לקנות איוניק במבצע הזה?ואים כן האים את פרמיום או סופרים ?

אתמול היייתי בסוכנות והתרשמתי מהאוטו אך הדבר שמאוד מאוד הפריע לי הוא החלון האחורי שקשה לראות אחורה

ואז חשבתי על הi30 שאני יודע שדגם חדש ממתין בפתח אך בכל זאת האים כדאי במחיר הזה?

שיהיה לכולנו יום טוב ותודה מראש למשיבים

אגב למי ששאל על הנחות על הקיה נירו אז עכשיו הוא נמכר ב 2000 שקל פחות

פורסם

שלום,

אתה יודע בודאות על הנירו? בסוכנות מסויימת?

גם לאשתי, שהרכב בעיקר בשבילה, הראות המוגבלת אחורה הפריעה מאוד. בגלל זה בזמנו מכרנו סיביק חצי חדשה. האסתטיקה (נגיד) מעיבה על הבטיחות או הרגשת הבטיחות. חבל מאוד כי אחרת הרכב מעולה.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

משונה שישנה הנחה שכזאת על הנירו, אנחנו הזמנו אחת והצלחנו לחלץ הנחה קטנה מזאת בעזרת מקורב וגם זה למען ההרגשה הטובה, אישיות בכירה אמרה לי שהם בשליש הקצאות יצרן מאשר היונדאי המקבילה, הרכבים נחטפים וקשה להם לעמוד בביקוש, שהרכב מתומחר באופן מאוד אגרסיבי שלא מאפשר להם תזוזות כמעט כלל.

אשמח לקבל פרטים אם זה נכון למרות כל אלו.

פורסם

אני הייתי הולך על דגם ה

איוניק סופרים במחיר 133600 שקל (מחיר אטרקטיבי ביחס לדגמי המשפחתיות האחרות בשוק). דגם זה יעזור לך במכירה עתידית עקב בידול מהפרימיום שיימכר הרבה לחברות הליסינג.....

פורסם

רכב קונים לפי צורך ולא לפי מבצע.

אם האיוניק הוא הכיוון (רצון ברכב משפחתי חסכוני?) והראות לאחור לא טובה מבחינתך (נסיעת מבחן?), אז הנירו הוא האופציה שאתה צריך לבדוק.

האיי 30 החדשה כבר הוצגה בחו"ל ובטח תגיע לכאן בקרוב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

חבל מאוד שההנחה על הדגם החדש של הI10 היא רק 3K. עם הנחה מעט יותר גבוהה הייתי רוכש, אבדוק ביד1 0ק"מ.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

עדיף להמתין ולרכוש i10 ללא מבצע ולקבל מערכת מולטימדיה כולל וויז ומצלמת רוורס , מרימי חלונות וקודן. במבצע חבר לא מקבלים את התוספות האלו חוץ מקודן.

• תוכן חדש...