Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת טלפון מחול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רוצה להזמין לאבא שלי את ה MOTO G4. אפשרות אחת היא להזמין מאתר CLOVE ששולח בדואר רשום. פה אני מניח סיכוי של 50% שיתפס.

אפשרות שניה להזמין מאמאזון אנגליה ששם כבר מכניסים לי את המיסים במחיר אבל החישוב שלהם יוצא פחות מ 35%.

השאלות שלי הן

1. עדיף להזמין מאמזון?

2. במקרה והחישוב שלהם במיסים שגוי לטובתי, הם טוענים שלא לוקחים ממני שקל תוספת. האם זה באמת נכון? האם זה יכול לגרום לעיכוב מיותר?

3. האם הטלפון מגיע עם אפשרות לשינוי ממשק לעברית?

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם

אני ומשפחתי מזמינים טלפונים מאמאזון אירופה - לאחרונה שלושה G4 (שניים רגילים ואחד פלוס). אחד המכשירים הגיע תקול ואמאזון שלחה אחר במקומו. כולם הגיעו תוך 6-9 ימים (יש אחד שנמצא כעת במכס בלוד).

אישית אני מעדיף את אמאזון בזכות שירות הלקוחות המדהים - לפני מספר שבועות הגיע מכשיר תקול - יצרתי קשר בצ'אט שלהם, ובאותו ערב נשלח מכשיר חדש, בעוד שאני שלחתי להם את התקול כעבור מספר ימים (וקיבלתי אישור כי התקבל באנגליה).

השמועה אומרת שהמכס מתחיל לתפוס טלפונים באחוז גבוה מאד, כך שעניין ה"החלקה" כנראה מפסיק לפעול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התשובה ספריאל.

1. האם הם ביקשו ממך הוכחה לכך שהמכשיר תקול? או שפשוט האמינו לך? המשלוח של הטלפון התקול היה על חשבונך?

2. תוכל לענות לי לגבי עניין המכס? המיסים שאמאזון גובים נמוכים מהמיסים שאני אמור לשלם. האם יהיו בעיות בגלל זה? או שאמאזון באמת משלימה את הפער במידה ודורשים יותר מיסים?

3. האם ב G4 יש אפשרות לממשק בעברית כמו שהיה ב G הקודמים?

פורסם

1. ביקשו שאשלח את המכשיר הישן תוך חודש - אבל הוציאו את החלופי עוד באותו ערב (הגיע אחרי שבוע). הטלפון נשלח על חשבוני וזוכיתי כשר הגיע לאנגליה, אם כי הזיכוי לא היה לגמרי שלם. לא נורא, אני לא רב על 10 ש"ח, בודאי לאור השירות המצויין.

2. במהלך השנים האחרונות הזמנתי (כולל אחד הבנים ואמא שלי) מאמאזון אירופה (אנגליה, צרפת, גרמניה) לא פחות מ-6 מכשירי טלפון, מעולם לא היו בעיות עם המכס, חוץ מעיכוב של כמה ימים ופתיחת הקופסא, כנראה רק החיצונית (מכשיר אחד נמצא כרגע במכס). על 1-2 מכשירים אפילו קיבלתי זיכוי מס. היו לי עוד כמה הזמנות (בגדים, נעליים ועוד כמה דברים קטנים) עם נוהל דומה ובלי שום בעיות.

3. המכשיר מגיע עם אנדרואיד 6, בוחרים שפת ממשק בעת ההפעלה הראשונה. כמוכן צרי להוריד מקלדת מתאימה, עניין של דקה.

שים לב שהמכשיר מגיע עם מטען סטנדרטי בהתאם למדינת המוצא, כלומר מכשיר מאנגליה יגיע עם מטען בריטי. המכשיר תומך ב-QC3.0, ולכן אני מזמין מסין (גירבסט\באנגוד\גיקבאייאינג\עליאקספרס - בוחר לפי המחיר) מטעני QC3.0 מתוצרת Aukey או Tronsmart. בפורום יש גם הממליצים על Blitzwolf אבל לי אין ניסיון אתם. המטענים עולים בין $10-20 ומגיעים גם עם כבל מתאים. אם יש לך אפשרות, בחר במשלוח דרך אזרבייג'אן או שוודיה (ובעדיפות שניה הולנד או שויצריה) - זה הולך די מהר.

יש בעיה להשיג בארץ מגיני מסך ונרתיקים - הבן שלי שהזמין השבוע G4 Plus מאמאזון אנגליה הזמין יחד אתו גם נרתיק ומגן מסך. למכשירים האחרים הזמנתי מאמאזון ומאתרים סיניים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה עזרת לי מאוד. שאלה אחרונה.. המכשירים מגיעים עם שליח או דואר רשום שצריך ללכת לקחת?

לגבי המטען, אני מניח שכל מטען סטנדרטי (סמסונג, LG וכו') יתאים לטעינה

פורסם

המכשירים מגיעים עם UPS - בד"כ נסיון מסירה ראשון ללא תאום, אם אין מי שיקבל את החבילה מתאמים אתך.

יש גם משלוחים שמגיעים עם חברת הבת I-parcel.

עם יציאת החבילה אתה מקבל מספר מעקב, רואה כאשר המכשיר יוצא מהמחסן (ליד גלאזגו), מגיע לנמל התעופה EastMidlands (בעיר Castle Donington), יוצא משם לקלן, מגיע לקלן, יוצא מקלן, נוחת באיסטנבול, ממריא מאיסטנבול (טיסת המשך, זה אותו מטוס של MNG, אתה יכללעקוב אחריו ב-FR24), נוחת בנתב"ג (כמובן Lod, לפי השיוך המוניציפלי), מתעכב במכס, יוצא למסירה.

• תוכן חדש...