Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קודן לא מגיב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקודן שלי מעצבן נורא הוא לא מגיב טוב, בבקרים קרים צריך נס ובכלל הוא דפוק, מה העלות של החלפה של החלק הזה בתמונהIMG_20170103_083538.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם
הקודן שלי מעצבן נורא הוא לא מגיב טוב, בבקרים קרים צריך נס ובכלל הוא דפוק, מה העלות של החלפה של החלק הזה בתמונה[ATTACH]479382[/ATTACH]

יש חיווי של ההקשות בלחצנים ואין תגובה לאחר סיום הקשת הקוד ?
פורסם
יש חיווי של ההקשות בלחצנים ואין תגובה לאחר סיום הקשת הקוד ?

לפעמים יש תגובה לפעמים אין, בבוקר צריך ממש לנסות מספר פעמים עד שיש תגובה וכמובן יש גם את העניין שכל מקש שם הוא 2 מספרים וכל פעם שאני לוחץ יוצא לי מספר לא נכון :-)

פורסם

תבטל אותו לגמרי לפני שתיתקע בגללו.

אין בו צורך, לפי התמונה יש לך גטס מה שאומר שיש לך אימובילייזר מקורי.

Stay Dirty

פורסם (נערך)
לפעמים יש תגובה לפעמים אין, בבוקר צריך ממש לנסות מספר פעמים עד שיש תגובה וכמובן יש גם את העניין שכל מקש שם הוא 2 מספרים וכל פעם שאני לוחץ יוצא לי מספר לא נכון :-)

נשמע שהבעיה היא אולי בגומי של הלחצנים , נסה להחליף אותו קודם לפני שתנסה טיפול יקר יותר עריכה אחרונה על ידי shay90030
סגנון
פורסם

החלפתי בקודן זהה לפני חודש גומיה, פתר לחלוטין את הבעיה.

זה נקרא קודן ERM.

את הגומיה אפשר לקנות אצל מתקינים, 40-60 ש"ח.

יש שם מאחורה שני ברגי פיליפס קטנים שמחייבים מברג פיליפס דק. תזהר לא לחרוש אותם.

לפני הרכבת הגומיה תנקה את הלוח המודפס עם אלכוהול.

בנוסף תצטרך לקנות סרט הדבקה דו צדדי (של 3M, כל השאר לא שווים), כדי להדביק את הקודן חזרה. זה עוד 30 ש"ח.

פורסם

כל מתקין אזעקות יעשה לך את זה בפחות מ100 ש"ח

בעיקרון צריך לפתוח, להוציא את כל הלכלוך שהצטבר בפנים, לנקות טוב את הלוח עם אלכוהול ולהחזיר

אם כבר פותחים כדאי להחליף את הגומי.

כאמור, עולה פחות מ100 ש"ח

ועדיף מוקדם מאשר תתקע עם זה וילך לך חצי יום בזמן הכי לא נוח

.

פורסם

ניקוי ללא החלפת גומיה עוזר רק לזמן קצר.

על הגומיה יש משטחי מגע, הם נשחקים עם הזמן ולכן אם לא החלפת גומיה אז בעצם לא עשית כלום.

נכון שכל מתקין יעשה את זה אבל זה פרטייקט ספור פשוט, שגם אחד שלא יודע כלום יכול לעשות אותו. יש בזה סיפוק וחסכון של כמה שקלים.

פורסם
ניקוי ללא החלפת גומיה עוזר רק לזמן קצר.

על הגומיה יש משטחי מגע, הם נשחקים עם הזמן ולכן אם לא החלפת גומיה אז בעצם לא עשית כלום.

נכון שכל מתקין יעשה את זה אבל זה פרטייקט ספור פשוט, שגם אחד שלא יודע כלום יכול לעשות אותו. יש בזה סיפוק וחסכון של כמה שקלים.

צודק

חד משמעית עדיף להחליף גומיה

הלכתי להחליף אחת כזאת

המחיר של הגומיה ושל גומיה ועבודה היה אותו מחיר

כי כמו שאמרת, זה לא לוקח יותר מדקות בודדות

המלצתי מתקין

כי אם חותכים שם בטעות (אם לא מצליח להתפרק) חוט קטן, זה כבר יותר מורכב

וכאמור, המחיר של עבודת ההחלפה הוא ממש זניח

.

פורסם
תבטל אותו לגמרי לפני שתיתקע בגללו.

אין בו צורך, לפי התמונה יש לך גטס מה שאומר שיש לך אימובילייזר מקורי.

איך אפשר לבטל קודנים ברכב? בנוסף, הבנתי שאפשר לשנות את הקוד גם אשמח לדעת איך עושים את זה.

פורסם

לבטל את הקודן = לפרק אותו ואת העלוקה, להחזיר הכל למצב מקורי.

שינוי קוד יעיל רק אם יש מינימום שני מקשים שלא היו בשימוש עד כה, הם לא בלויים ויעבדו טוב.

אם כל המקשים היו בשימוש או שיש רק אחד שלא היה - שינוי קוד לא יעזור.

לכל דגם קודן יש את הנוהל שלו לשינוי קוד, לכן שים תמונה או חפש בפורום, הנוהל הזה נכתב פה עבור כמה סוגי קודנים.

• תוכן חדש...