Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיויק הידנית מ 2012 אכלה ליטר שמן כל 3000 ק"מ, נסעה 110,000 ק"מ

התופעה הלכה והחמירה למרות שהרכב התנהג מצויין ללא אזהרות ולא התחמם

הוחלפו בוכנות ורינגים

כעבור שבוע בזינוקים בעלייה בפקק תנועה ריח שרוף

אין סימני נזילת שמן לא היו גם לפני ההחלפה

היתה לי תחושה שהקלץ מפריד פחות טוב

האם הריח מהקלאץ? מהשמן?

האוטו נוסע מצויין

פורסם

כתבת הרבה דברים בלי לפרט מספיק

סיוויק צורה חדשה 2012-2016? צורה ישנה 2006-2012?

מתי קנית את הרכב? איזו יד? ליסינג? השכרה?

מי החליף בוכנות ורינגים? באיזה מוסך?

מתי החליפו קלאץ? האם יש קושי בהכנסת הילוכים?

הרכב שלי 2007 אוכל בין 0.5-1ליטר לכל החלפה של בערך 15,000

פורסם

אני מכרתי את הרכב עם 30 אלף, חוץ מצריכה מזערית ב3000 הראשונים לא הייתה שום צריכה.

לגבי הריח בזינוק - יש מצב שהקלאץ' כבר עייף (במידה והוא מקורי) כך שבזמן הזינוק מתאמץ יתר על המידה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)

מוסיף פרטים: זו צורה חדשה יד ראשונה פרטית קלאצ מקורי. בינתיים גיליתי שהונדה פרסמה SB הוראה אחזקתית לרכבים שצורכים שמן להחליף בוכנות וזו כניראה הסיבה שמוסך הונדה החליף ללא עלות את הבוכנות. כשהאוטו קר ההילוכים נכנסים מעט קשה אבל כשהוא מתחמם זה נכנס כמו מרגרינה. נתון נוסף ככל שצריכת השמן של המנוע התגברה החסכון בדלק הלך והשתפר.

בנוסף לסיבות הלא ברורות לריח השרוף בזינוק בעלייה השאלה שלי לפורום היא האם להפטר מהרכב כי פתיחת המנוע תזמין צרות? בעקרון אני אוהב את הרכב אבל מפחד מעלויות כלכליות עקב הצרות שלא יכוסו ע"י הונדה.

הנהיגה ברכב הזה היא כיף גדול

תודה

עריכה אחרונה על ידי iludvig
פורסם

לפני שנפרדים מהרכב,כדאי לעשות כמה בדיקות,שיבהירו מהיכן צריכת השמן מן הקל אל הכבד :

א) לבדוק,האם צמיגות השמן בה משתמשים מתאים לסוג הרכב.

ב) לבדוק,האם גומיות השסתומים אינן יבשות/בלויות -אם כן,החלפתן תפתור את הבעיה.

ג) לעשות בדיקת לחץ הפוך למנוע כדי לגלות,האם קיימת בעיה כלשהי בטבעות הבוכנה (היות והבוכנותץ הוחלפו לחדשות בהונדה דווקא אפשרות זו היא הפחות סבירה לטעמי אבל,שזה המוצא האחרון).

בלי קשר לזה,כדאי לרענן/להחליף שמן גיר ידני כדי ששילוב ההילוכים יהיה קל ונוח גם כאשר המנוע קר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הי ,

גם בסיויק שלי (2012 ידנית) היתה בעיה של צריכת שמן דומה לשלך והוחלפו בוכנות ורינגים ,כבר ב 32000 ק"מ , ממש בשבוע האחרון של האחריות .

מאז עברו שנה וחצי והרכב נסע עוד כ 40000 ק"מ והכל תקין .אין נזילות , הזעות , כלום ואין אכילת שמן .אולי ~0.2 ליטר אחרי 15000 ק"מ , בכניסה לטיפול ...

הידיעה שמנוע נפתח והרכב "חולל" מבאסת אבל עברה עם הזמן ,סך הכל רכב מהנה כמו שכתבת .

עצתי לך להמשיך עם הרכב אם אתה נהנה ממנו .למכור מיד אחרי כזה תיקון משדר "אני לחוץ להיפטר מהרכב כי ...",יבריח לקוחות ויקשה במכירה , עדיף בעתיד כשבאמת תרצה למכור ובהיסטוריית הטיפולים של הרכב יראו שאין יותר תלונות על אכילת שמן ,בהנחה שהכל הסתדר (אף אחד לא יכול להבטיח לך את זה ).

תסתכל על הצד החיובי - המנוע שלך עכשיו צעיר ב 110,000 ק"מ ...:-D

לגבי הריח השרוף - זה עבר ?

פורסם

תודה על התגובות

הריח עבר

אני נוסע הרבה ולאחר 2000 ק"מ מהחלפת הבוכנות אין ירידת שמן במדיד

שזה מעודד

החלפתי צמיגים ואני מחזיק את הרכב !!

תודה

• תוכן חדש...