Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רישיון 15 שנה וברוך השם לא עשיתי תאונות אז אני לא כל כך מבין בתביעות,ביטוחים וכ"ו...

היום לפני 3 שעות בערך עמדתי ברמזור אדום אחרי רכב ופתאום בלי שום סיבה הרכב חזר רוורס ופגע בי.

יצאתי לבדוק את הנזק-הלוחית רישוי שלי התעקמה אז נראה לי שאצטרך להחליף אותה+המסגרת של הלוחית נשברה,קצת קשה לראות בחושך אבל לא נראה לי שנגרם נזק משמעותי.

ביקשתי מהנהגת פרטים והיא טענה שהיא לא רוצה להפריע לתנועה(לא הייתה ממש תנועה-הרכב שלה היה לפני הרכב שלי ורכב נוסף שעמד לידה ברמזור וכנראה מכיר אותה כי הוא גם יצא לבדוק ואמר שלא קרה כלום)

היא נתנה לי מספר טלפון-ניסיתי להתקשר והמספר לא תקין.

מזל שצילמתי את המספר של הרכב שלה.

אין לי מצלמה שמתעדת את הנסיעה(אחרי היום אקנה)

כל השנים היה לי ביטוח מקיף כי הרכבים היו חדשים ומכיוון שהרכב הזה עוד חודשיים בן 6 בשווי של כמעט 30000 אלף עשיתי רק צד ג.

איך צריך לפעול נכון במקרה של תאונה ומה לעשות אם הנהג מסרב לתת פרטים+מה הייתם עושים במקרה הזה?

פורסם

אוי לא

מקרה קלסי בו הנהגת תטען שאתה נכנסת בה מאחור

לך תוכיח שאין לך אחות.

האם נגרם לנהגת השניה נזק?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם הלוחית לא נופלת

תמתין לטסט ותחליף אז

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ביום שישי האחרון הוזמנה משטרה לאחד הבניינים הסמוכים (סכסוך שכנים) ושכן שלי אמר שכדאי לי לשאול את השוטר בקשר לתאונה,הסברתי לשוטר שנהגת חזרה ברוורס ופגעה ברכב שלי וגרמה לי לנזק קטן(הרכב לא נבדק ומקווה שאין נזק פנימי)+שלא רצתה לתת פרטים ונתנה לי טלפון לא תקין ושצילמתי את המספר של הרכב שלה והוא אמר לי שכדאי לי לדווח על זה במשטרה.

היום בבוקר הגעתי והפנו אותי לחוקר תנועה-הוא ביקש ממני תעודת זהות והקליד במחשב ואז נתן לי למלא טופס "הודעה על תאונת דרכים"+ביקש שאביא לו צילומים של רישיון נהיגה,רישיון רכב וביטוח.

הטופס אצלי-לא הגשתי את הטופס כי היה עליי רק רישיון הנהיגה(שאר המסמכים היו באוטו).

רציתי בסך הכל לדווח על המקרה ולא מעבר...

לפי מה שנראה לי אם אגיש את ההודעה תפתח חקירה בנושא ובגלל שאין לי הוכחות הנהגת יכולה לשקר ולהגיד שאני נכנסתי בה ואז יש מצב שבסוף אני אפגע מכל העניין

עדיף לי לשלם את הנזק למרות שאני לא אשם ולא להסתבך...

אני חייב להמשיך את התהליך או שכל עוד אני לא מגיש את ההודעה לא קורה כלום?

הייתים מגישים במקרה הזה הודעה על תאונת דרכים במשטרה או לא?

עריכה אחרונה על ידי newnew2014
פורסם

אין לך מה לדווח על המקרה כי אין נפגעים בגוף. כל מה שיהיה זה שתוך שבועיים תקבל את פרטי הנהגת לצורף תביעת הביטוח שלה. אם אין בכוונתך לתבוע, חבל לבזבז עוד זמן המתנה בתחנת המשטרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...