Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי לפני שנה בערך כמה נורות לד במקום ההלוגן הבזבזני. בינתיים כמעט כולם הפסיקו לעבוד, אבל ברור לי שזה לא הנורות עצמן אלא משהו במעגל. בגלל שאני לא מבין באלקטרוניקה ויש פה הרבה שכן בתחום רציתי לדעת מה אני צריך להחליף פה ואיך אני מזמין את החלקים האלה. תודה רבה!f17a20ccf2bcafad5aee74f8cde065da.jpg8832468bdefdc9150d6c67a85066ffe1.jpg

קקטוסולר ידנית

פורסם

בנורות הזולות לא משקיעים בד"כ בפיזור חום של הנורות (או יותר גרוע בטיחות), אז אי אפשר לפסול את זה.

עדיף להשקיע בנורה חדשה (עם אחריות) מאשר להתחיל להלחים.

פורסם

דווקא נראה שיש פיזור חום לא רע לפי המבנה של החלק המתכתי שם.

בכל זאת מישהו יכול להעריך איזה חלק שם נוטה להתקלקל כל פעם?

Sent from my A0001 using Tapatalk

קקטוסולר ידנית

פורסם
דווקא נראה שיש פיזור חום לא רע לפי המבנה של החלק המתכתי שם.

בכל זאת מישהו יכול להעריך איזה חלק שם נוטה להתקלקל כל פעם?

Sent from my A0001 using Tapatalk

תיקנתי כמה כאלה בדיוק, הלדים מחוברים בטור ולרוב אחד מהם נשרף ומשתק את כל האחרים. תעבור לד לד ותבדוק עם מולטימטר, מהר מאד תמצא את הלד הדפוק. אתה יכול להזמין כמות של לדים כאלה בגרושים ולהלחים כל פעם שאחד נשרף

פורסם

אני

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...