Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועדיין קשה לקבוע שמדובר ברכב סחיר ( לוגאן ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רכב עם 3 כוכבי בטיחות (לוגאן) אינו ראוי לשימוש משפחתי, מה גם שעולה החל מ-83 אלף ובגרסה ה"אוטומטית" יש תיבה רובוטית מהזן הרע.

מסכים.

וגם נראה לי מהצד של הסחירות עדיף להשאר עם חברות שהולכות טוב בארץ.

מה עם צריכת דלק? נראה לי שהיא פחות טובה מהגאז, נכון?

ומבחינת הנהיגה [היאריס 2007 קצת עייפה]

תודה רבה

פורסם

ספייס ורסו מאוד דומה ביתרונות וחסרונות לג'אז.

רכב אמין, חסכוני, מרווח, עם בגאז' מכובד ( יחסית ) ושומר על המחירון.

אבל שני הרכבים האלה לא לחובבי ביצועים. בשביל ביצועים צריך מנוע, או בנפח יותר גדול, או טורבו.

אי אפשר לקבל הכל - תחליטו מה יותר חשוב לכם.

יש עוד רכב נחמד למשפחה לא גדולה - ניסן נוט. הוא בעל מנוע 1.6 וגיר אוטומטי. יותר חזק מאשר ג'אז או ספייס ורסו, אבל גם פחות חסכוני ( אבל עדיין חסכוני יחסית למשפחתיות עם נפח מנוע דומה ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פער תצרוכת הדלק בין נוט למשפחתית קומפקטית די זניח, בטח כשלוקחים בחשבון שהוא מקטגוריה מתחת. מבחינה זו הוא בחסרון די משמעותי מול הספייס ורסו והג'אז. אישית, אם מרווח מקסימלי לא הקריטריון המוביל, הייתי הולך על היאריס הייבריד - נותנת תחושה מעט פחות ספרטנית מהאלטרנטיבות האחרות (למרות שגם היא לא שיא ההידור) ולמחפשי "קנייה בטוחה" קשה למצוא מכונית יותר מתאימה.

פורסם

ההפרש בצריכת דלק משמעותי כאשר נוסעים יחסית הרבה. לא ברור לי כמה פותח השרשור נוסע בשנה. אם זה 10-12 אלף קילומטרים, ההפרש בהוצאות דלק בין נוט ליאריס/ג'אז לא יהיה מורגש כל כך . אני מכיר כמה אנשים שקנו ניסן נוט ולא מפסיקים לשבח את הרכב כקניה מוצלחת ביותר.

• תוכן חדש...