Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוכב כל יום לעבודה כ 50 ק"מ לכל כיוון, הבוקר נירטבתי וחשבתי על החליפה הבאה שלי. יש לי SPORTEX כבר כ 5 שנים ואני מאוד מרוצה, ביטנה נעימה, כיסים גדולים עם סגירה כפולה, ריצ'רצ' עם סקוץ' מעל, בד נעים בצואר. אבל רק ניילון, צריך מעיל חם מתחת, אני לובש מעיל אנדורו מתחת. המעיל נקרע לי באזור הקיק סטרטר ברגל ימין ובאזור המפסעה קצת חדרו לי מים.

על אילו כפפות אתם ממליצים ? לי יש כפפות עור שאני משמן עם שמן אוכפים (של סוסים) אבל צריך כל הזמן לשמן אותן כדי שלא יחדרו מים.

וגם אחרי 20 שנה על אופנועים, עוד לא החלטתי, אם תיק מיכל או תיק גב.

חוות דעתכם על חליפות גשם וציוד לחורף.

סעו בזהירות.

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק מעילים בלרט.....

קניתי מהם מעיל לפני שבועיים ואני ממש מרוצה מהם (גם מהמחיר וגם מהמעיל)

בקשר לכפפות תבדוק ביפו-נוע.... יש שם כפפות ב200 שקל שגם מחממות וגם מונעות גשם....

שתי החניות באזור שוקן

פורסם
אני רוכב כל יום לעבודה כ 50 ק"מ לכל כיוון, הבוקר נירטבתי וחשבתי על החליפה הבאה שלי. יש לי SPORTEX כבר כ 5 שנים ואני מאוד מרוצה, ביטנה נעימה, כיסים גדולים עם סגירה כפולה, ריצ'רצ' עם סקוץ' מעל, בד נעים בצואר. אבל רק ניילון, צריך מעיל חם מתחת, אני לובש מעיל אנדורו מתחת. המעיל נקרע לי באזור הקיק סטרטר ברגל ימין ובאזור המפסעה קצת חדרו לי מים.

על אילו כפפות אתם ממליצים ? לי יש כפפות עור שאני משמן עם שמן אוכפים (של סוסים) אבל צריך כל הזמן לשמן אותן כדי שלא יחדרו מים.

וגם אחרי 20 שנה על אופנועים, עוד לא החלטתי, אם תיק מיכל או תיק גב.

חוות דעתכם על חליפות גשם וציוד לחורף.

סעו בזהירות.

המפשעה היא בדרך כלל נקודת התורפה הראשונה להרים ידים.

חליפה של לרט משרתת אותי היטב בימים אלו. אתמול היא השלימה סבב של 420 ק"מ בגשם לצפון וחזרה ועמדה במלאכתה היטב.

בשיטפון של יום רביעי לפני שבועיים היא נכנעה אחרי 30 דקות.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

חליפת חלקים. יש לה הרבה כיסים גם מבפנים וגם מבחוץ, יש לה ביטנה נגד מים וגם מחממת, סוגר כפול נגד גשם.

לביטנה יש אפשרות של הורדה.

יש להם גם עכשיו מבצע של 2 מעילים (אחד חורף אחד קיץ) ב1500 שקל

פורסם
למה לא סיפרו לי? כבר חמישה ימים יורד כאן גשם בלי הפסקה וניסיתי כבר הכל.

תביא לי שני זוגות.

עמרני, יש את הכפפות Traveller של Lookwell. אני רכשתי זוג באבנוע

במחיר של 200 ש"ח והם מחממות מאוד ומספקות הגנה טובה בפני גשם קל-בינוני

אבל בגשם שוטף צפה לכניעה אחרי זמן מסויים.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

טיפ קטן לגשם גדול :

בחליפת שני חלקים יש לקפל את תחתית המעיל בחזית בלבד,כמו מרזב ,כך שכל המים שנוזלים מהחזה למטה לא יזלו למפשעה ויצרו שלולית בין הירכיים והכסא אלא ישפכו דרך קצוות המרזב מצידי המותניים.

ד"א DUC

כבר שנים רק תיק מיכל.

לא פוגע בתנוחת הישיבה ולא מכביד על הגוף.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
עמרני, יש את הכפפות Traveller של Lookwell. אני רכשתי זוג באבנוע

במחיר של 200 ש"ח והם מחממות מאוד ומספקות הגנה טובה בפני גשם קל-בינוני

אבל בגשם שוטף צפה לכניעה אחרי זמן מסויים.

יא ווראדי, כנראה שההומור שלי דק מדי.

נסה שוב לקרוא את הודעתי.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

ומה אתם עושים נגד אדים על המישקף ?

ליפעמים אני יורק, ניסיתי תפ"א אבל זה מטשטש את הראיה. יש איזה חומר מומלץ ?

פורסם

אני רוכב עם חליפה של sportex שעושה עבודה טובה בכל מזג אויר, מתחת עם מעיל spidi מרופד היטב.

בקשר לחליפה מניסיון של כמה שנים טובות כל שנתיים גג להחליף גם אם לא רואים שום פגם.

אני היחיד שנהנה לרכב בגשם???

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
מדבקת FOGCITY באופנועית, 70 שקלים והקץ לאדים.

מנסיון רב-שנים.

מדבקות פוגסיטי שימשו אותי שנים רבות והיו פתרון מעולה הטוב ביותר שאני מכיר.

השנה, כמה אופייני לאופנועית, כבר בנובמבר אזל המלאי ואברתי להשתמש בנוזל מונע אדים, פתרון לא רע למעט בעיית התעבות קלה אבל פותר גם את בעיית האדים על משקפיים (אצלי שמש אבל יעיל גם למשקפי רכיבה)

לרוכבים עם משקפיים מדובר בפתרון מצויין.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...