Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשבוע וחצי קיבלתי מהליסינג רכב קיה פורטה עם מערכת מולטימדיה של א.ד.י. מערכות.

כמו הרבה אנשים, לא רציתי לשלם להם 585 ש"ח עבור התקנת דונגל אז רכשתי דונגל חדש והכנסתי לתוכו סים של חברת פרטנר שברשותי.

הכול עובד תקין מלבד העובדה שכאשר אני בנסיעה אני חווה ניתוקים רבים במהלך הנסיעה.

האם מישהו נתקל בתופעה הזו ? האם יש דרך לפתור אותה ?

אגב - שמתי לב שכאשר אני עומד במקום אני לא חווה ניתוקים. מה שמוביל אותי למסקנה שזה קשור איכשהו ל-"נדידה"

תודה מראש על התשובות

פורסם

באיזה דונגל אתה משתמש?

באיזה תדרים הוא תומך?

תמיד תמיד שדונגל יתמוך ב2 תדרים ל 3G בו זמנית,

במקרה שלך זה 2100MHZ ו 900MHZ.

רוב הדונגלים תומכים רק ב2100MHZ ב3G , ובעוד איזה תדר ל 2G.

כאן הבעיה.

פורסם (נערך)
באיזה דונגל אתה משתמש?

באיזה תדרים הוא תומך?

תמיד תמיד שדונגל יתמוך ב2 תדרים ל 3G בו זמנית,

במקרה שלך זה 2100MHZ ו 900MHZ.

רוב הדונגלים תומכים רק ב2100MHZ ב3G , ובעוד איזה תדר ל 2G.

כאן הבעיה.

תודה רבה על התשובה.

אני משתמש בדונגל של ZTE:

http://fre.co.il/items/143658

אגב - שבוע שעבר בדקתי גם עם דונגל של אלקטל שחברת אורנג' מספקת לאינטרנט למחשב וזה קרה לי גם איתו.

בבירור שעשיתי מול חברת הסלולאר הם טוענים שהכול תקין אצלם ולכן אני צריך לפנות לאדי מערכות.

עריכה אחרונה על ידי משתמש חדש10
פורסם
תודה רבה על התשובה.

אני משתמש בדונגל של ZTE:

http://fre.co.il/items/143658

אגב - שבוע שעבר בדקתי גם עם דונגל של אלקטל שחברת אורנג' מספקת לאינטרנט למחשב וזה קרה לי גם איתו.

בבירור שעשיתי מול חברת הסלולאר הם טוענים שהכול תקין אצלם ולכן אני צריך לפנות לאדי מערכות.

עדכון:

דיברתי עם השירות של אדי מערכות והם סתם חירטטו אותי. הם טוענים שאת הדונגל צריך להכניס בחלק האחורי של המערכת ולא בכבל 3G שנמצא בתא הכפפות. כל ההסברים שלי שזה עובד מצוין רק שיש ניתוקים לא עזרו (בקיצור הם רוצים את הכסף הלא הגיוני של ההתקנה)

האם יש למישהו רעיון ? (במקרה הכי גרוע מבחינתי אני אשאר ככה עם הניתוקים כי זה לא הכי קריטי)

פורסם
עדכון:

דיברתי עם השירות של אדי מערכות והם סתם חירטטו אותי. הם טוענים שאת הדונגל צריך להכניס בחלק האחורי של המערכת ולא בכבל 3G שנמצא בתא הכפפות. כל ההסברים שלי שזה עובד מצוין רק שיש ניתוקים לא עזרו (בקיצור הם רוצים את הכסף הלא הגיוני של ההתקנה)

האם יש למישהו רעיון ? (במקרה הכי גרוע מבחינתי אני אשאר ככה עם הניתוקים כי זה לא הכי קריטי)

הזדמנות אחרונה לפני שאני מתייאש... :-)

• תוכן חדש...