Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי עד 25000 לזוג + 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות מעבר דירה ולידה צפויה, אשתי ואני מחפשים את הרכב הראשון שלנו. אחרי שעות ארוכות של קריאה באינטרנט (בעיקר פה - תודה!) התמקדנו על פורד פוקוס 2008, אחרי מתיחת הפנים.

הקריטריונים החשובים לנו הם:

1. בטיחות

2. אמינות

3. צריכת דלק

4. כמובן, מרווח מספק לתינוקת על כל הציוד הנלווה

התלבטנו רבות בין קורולה 2006, אימפרזה או מיצובישי לאנסר 2007-2000, ואפילו ניסן טידה. בסוף החלטנו להתמקד בפורום, בעיקר בגלל הבטיחות העדיפה שלה בנתון הזה. אשמח לייעוץ בנושא הכדאיות של הרכב הזה בהתחשב בקריטריונים שציינתי למעלה. בעיקר הייתי שמח להתייחסות לנושאים:

1. אמינות - בכל מקום קראתי שהפוקוס אמינה, אבל שמעתי מגמה אנשים שהיו לה הרבה בעיות בנתונים האלו. איפה האמת? איך היא ביחס לקורולה או למיצובישי מבחינה זו?

2. צריכת דלק - הבנתי שמצריכה שלה גבוהה יחסית להתחרות אך לא משמעותית. האם נכון?

3. כדאיות כללית - האם זה באמת הרכב שמתאים לצרכינו? חשוב לי לציין שזה רכב ראשון שאני קונה וזה עולם חדש מבחינתי.

המון תודה מראש, וכמובן תודה על כל המידע שכבר קיים פה שעזר לי מאד בתהליך החיפוש.

פורסם

בתקציב שציינתם פוקוס תהיה בחירה מצויינת. (דרך אגב, ב-25 תוכלו להשיג שנתון גבוה יותר מ-2008)

מדובר ברכב שעונה לכל הקריטריונים שלכם - בטיחותי ברמה טובה יחסית לשנתון, אמין ומרווח.

צריכת הדלק שלו ממוצעת מינוס - 1 ל-10 במקרה הרגוע והטוב.

אין שום סיבה להעדיף קורולה ישנה יותר, כן הייתי שוקל גם מיצובישי לנסר עם מנוע 1.5 (שנים 2009-2011).

אם תרצו לשאול עוד שאלות על הפוקוס, אתם מוזמנים, בבעלותי אחת משנת 2006 כבר 9 שנים שמראה אמינות מופתית...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

ממליץ בחום על ניסן טידה משנים 2008 אתה בהחלט יכול למצוא עם טיפה מזל ב25 אלף, רכב בטיחותי הבגז הכי גדול בקטגוריה ואמין ממש

בהצלחה

פורסם

תודה רבה!

shaharper, היו תקלות חריגות כלשהן עם הפוקוס שלך? או ששמעת על תקלות בשנים האלו? ומה היתרונות של הלאנסר לעומת הפוקוס?

Klieber, הבנתי שהניסאן לא סחירה וגם ברמת בטיחות יחסית נמוכה, לא?

פורסם

לא היה לפוקוס שום תקלה מלבד החלפות מצבר.

בסך הכל הפוקוס והלאנסר די דומים. לאבא שלי היה לאנסר כזאת - המושב האחורי קצת יותר מרווח והרכב מרגיש זריז יותר.

הפוקוס יושבת יותר טוב על הכביש והפידבק מההגנה טוב יותר.

מניסיוני הקצר עם טידה, זה רכב נחמד אך פחות טוב מהפוקוס והלאנסר. לא יודע לענות על הסחירות שלו, סביר להניח שלכל השלושה יש סחירות רעה. בקשר לבטיחות, הטידה זה רכב שלי לפחות הרגיש כאילו הוא מיועד לעולם שלישי, אולי זה אומר משהו...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

Klieber, הבנתי שהניסאן לא סחירה וגם ברמת בטיחות יחסית נמוכה, לא?

לשאלתך דבר 1 הניסן ממש בטיחותית 4 כריות אוויר מערכת esp מובנת. לגבי סחירות זה די קשה לענות כי רכבים שמורים קשה למצוא בגלל שהרבה היו בהשכרה וליס . יד פרטי שמורה ללא תאונה אתה יכול גם לשלם מחירון הכל תלוי בלחץ של הקונה והמוכר. לצורך הכנות אני פעם 2 קניתי טידה ואני ממש מרוצה. ממליץ בחום על דגם הסדן ה4 דלתות תא מטען ענק ענק רכב משפחתי בעיני הכי מנצח בקטגוריה ואם טיפה מזל וויכוח אתה יכול למצוא אחת שמורה ב25 אלף.

• תוכן חדש...