Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מונדאו 2006 כבה לי פתאום ברמזור אחרי נסיעה של 10 דקות בכביש מהיר.

החשמל מת ובזמן נסיון ההנעה המזגן מנסה לעבוד.

הנעתי בעזרת כבלים וכששילבתי להילוך הוא כבה שוב כך היה עוד פעם.

ורק בפעם השלישית זה הצליח הניע והמשכתי לנסוע עוד 20 דקות עם ליווי עד הבית.ולא היתה בעיה גם הנעתי שוב בחניה.

מה יכולה להיות הבעיה?

המצבר ?הוא מ2015 של ורטא,

אלטרנטור? הרכב אצלי שש שנים והוחלף אלטרנטור תקול ע"י החברה לפני8-9 שנים.

אשמח לעזרה הערה והארה

תודה

פורסם

תודה על התגובה

לא זכור לי שנדלק, המצבר הוא ורטא של טלרון 11.15 כלומר המצבר בן שנה.

בהנעה עכשיו אורות הפנים עמעמו.

השאלה אם זה קשור לאלטרנטור או משהו אחר לשלול.

מחר בבוקר אלך למתקין המצבר לבדיקה , רציתי להגיע עם מיידע נוסף לפני .

תודה

פורסם

במונדאו הנבלה שהייתה לי, זה היה עם מצבר תקול.

אחרי שהוחלף מצבר באחריות, התופעה הפסיקה.

אבל יכול להיות גם שיש זליגת זרם או טעינה לא מספקת.

תבדוק מתחים של מצבר/אלטרנטור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התופעות האלו מתרחשות כי למונדאו (גם לפורד פוקוס וכו', זאת תופעה שקטה) יש מערכת טעינה חכמה שנקראת FORD SMART CHARGE ולמעשה, דורשת מצברים מסוג SILVER CALCIUM או כפי שנקראים "ללא טיפול" הכוללים את הרכיבים הנדרשים.

לרוב זאת סדרה BLUE DYNAMIC או SILVER DYNAMIC של VARTA או BOSCH S4 או S5 בהתאמה.

יש אצל שנפ מצברים שנקראים SILVER CALCIUM גם כן, לא הפשוטים.

מה שקורה, שבפועל המערכת טוענת את המצברים במתחים גבוהים והכל נפגע, המצבר, האלטרנטור גם כן ושאר הרכיבים בהתאמה, זה עלול לגרום לנזקים.

זאת תופעה שקטה שהרבה לא מודעים אליה ולמעשה לא מקשרים לנושא הזה, המוסכים לא מבינים ולמעשה, מחליפים מצברים בתדירות גבוהה.

ייתכן והבעיה לא נובעת מכך, אבל לפי התגובות של החברים, כמות המצברים שהלכו פה לאנשים ברכבי פורד, חוסר המקצועיות בארץ גורם לזה.

אני נתקל בקשיים להשיג מצברים נדרשים.

• תוכן חדש...