Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ מניסיון עם 3 גולפים במשפחה (דור 4, 5 ו-7), התחזוקה של הגולף ממוצעת ולא ממש יקרה (בייחוד אם מדובר ברכב חדש).

בשלוש השנים הראשונות, הוא יכול לטפל במוסכי היבואן ואז עם תום האחריות, לטפל במוסך מורשה שמומחה ברכבי VAG כמו מוסך רון.

פורסם

שבוע טוב לכולם. ביום חמישי נסעתי למאיר טרייד אין וניסיתי את ה-S60. במקביל החלטתי להגביל את התקציב שלי ל-100000 ש"ח. אם אני יכול לרכוש את הלקסוס הזה ל-87000, למה לשלם יותר? חשוב לציין שאני אממן חלק משמעותי מהסכום, המוכרים מנסים לשכנע אותי אחרת, אבל הכל כסף בסוף היום...

אז ניסיתי S60 מ-2011, מחיר כ-90,000 ש"ח. באמת טאנק, באמת נוח, לא פחות מהלקסוס. בנוסף, ride quality and handling מעוכזבים. חוסר פידבק מהצמיגים, היה קשה לי להרגיש מה קורה בכביש. מנותק. אולי לא הוגן, בדקתי את הצמיגים אחר כך, גם מותג לא משהו, גם מצב לא משהו. הוא אמר שיחליפו אותם, אבל הנזק נעשה. גם רכב שעברה החלפת מנוע לא מזמן, ועוד כמה X-ים במסמך הבדיקה. הרגיש כמו "רכב יום שישי אחר הצהריים".

אז ככל שאני בטוח ש-S60 טוב זה באמת טוב, אני רוצה לנסות להתקדם עם הלקסוס. מימון ישיר מציע הלוואה עם ריבית של 7.9%. בעיני זה ממש יקר. יש אופציות יותר זולות? אני רוצה 50-60,000 במשך 36 חודשים.

פורסם

תודה, כבר חשבתי לדבר איתם. יש לי "חשבון מנלהים", אין לי מושג אם זה באמת נותן תנאים טובים. משיהו יודע מה הריבית הנמוכה ביותר שאני יכול לצפות להשיג?

פורסם

P-0.5 לרכב משומש - אין מצב.אתה (כנראה) תצטרך לבקש הלוואה לכל מטרה ללא שעבוד הרכב ואז הריבית מתחילות מ-P+0.15% ותלויה ביכולת המו"מ שלך עם הבנק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבדוק הלוואה דרך בבנק אולי לפי מקום העבודה.

לי הוצעה מהבנק לפי הטבה של מקום העבודה שלי הלוואה בP 0.3ֹ+.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נסה הלוואות ע"ח קרן ההשתלמות/פנסיה או קופת הגמל שלך.

הריביות מעולות, אין שעבודים וכו', אם הכסף נזיל אתה יכול לפרוע את ההלוואה ע"ח הקופה.

• תוכן חדש...