Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים יש לי טיוטה פריוס 2009 היברדי, בספר רכב מומלץ ow-20 אך רשום שאפשר עוד סוגי שמנים,

בדקתי במוסכים מורשים של טיוטה , הם עברו להשתמש ב 5w-30 שהוא גם רשום באופציות בספר רכב אך מומלץ יותר ה ow-20

השאלה שלי איזה סוג עדיף?

והאם חצי סינטטי עדיף לעומת מלא?.

באוטו דיפו יש להם מבצע על 5w-30 ב100 שקלים סיננטי מלא (יצור גרמני,המחיר נראה לי תמוהה מאוד) לעומת בטיוטה על גלון של 5w-30 חצי סינטטי לוקחים 240 שקלים

פורסם

בהחלט ניתן להשתמש ב 5-30 בפריוס. לשמן 0-20 יש יתרון זעום בצריכת הדלק ולכן הוא זה המומלץ לפריוס, במבחן התוצאה היתרון הזה בלתי מדיד.

סינטטי מלא עדיף על חצי סינטטי, ובמחירי השמנים הסינטטיים של היום אין כאן בכלל שאלה במה להתשמש. מלבד עניין הצמיגות הקפד להשתמש בשמן סינטטי מלא מחברה גדולה ומוכרת שעומד בתקן המינימום שקבע יצרן הרכב (אני משער שמדובר ב api sm).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בהחלט ניתן להשתמש ב 5-30 בפריוס. לשמן 0-20 יש יתרון זעום בצריכת הדלק ולכן הוא זה המומלץ לפריוס, במבחן התוצאה היתרון הזה בלתי מדיד.

סינטטי מלא עדיף על חצי סינטטי, ובמחירי השמנים הסינטטיים של היום אין כאן בכלל שאלה במה להתשמש. מלבד עניין הצמיגות הקפד להשתמש בשמן סינטטי מלא מחברה גדולה ומוכרת שעומד בתקן המינימום שקבע יצרן הרכב (אני משער שמדובר ב api sm).

איתר תודה על התשובה , רשמת שמן סינטטי מלא מחברה גדולה..מכייוון שאיני מבין בחברות..אשמח להמלצה על איזה חברה מומלצת? וממה שאני מבין ממך יש תקנים לכל מיני שמנים האם תקן API SM שרשמת נחשב תקן גבוה?

פורסם

מה שמוכרים באוטו-דיפו ב 100 שקלים מספיק טוב לפריוס שלך. גם בחנויות חלקי חילוף לרכב תמצא שמנים סביב המחיר הזה וצפונה.

עניין תקני השמנים הוא מורכב ולא זה המקום להרחיב עליו, אבל ספציפית לרכב שלך שמן שעומד בתקן API SM או SN יתאים למשימה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...