Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפוסט שפתחתי להמלצה כללית על צמיגים, אני פותח פוסט חדש עם השאלה המרכזית שבכותרת, בתקווה שעוד אנשים עם ניסיון/מבינים בתחום ייחשפו לשאלה.

מדובר על goodyear efficientgrip performance מידה 195/65R15.

תוצרת טורקיה - כבר נאמר לי שאיכות ירודה מזו הגרמנית, וגם מותקן לי כרגע ברכב וממש לא עפתי. אפילו פחות טוב מה- Goodyear excellence בני ה-5 (!) שהיו לי לפני ההחלפה.

רציתי לשאול על הצמיג שמיוצר בפולין. בפנצ'ריה הקרובה לביתי הוא טוען שאין לו איך להשיג תוצרת גרמניה, ולצערי הפנצ'ריות כבר סגורות כדי לשאול.

אשמח לשיתוף ידע.

תודה וערב טוב =)

פורסם

goodyear מייצרים בכמה מקומות בעולם לא אמור להיות הבדל בצמיג בין המקומות ייצור

בקשר להבדל בין הצמיגים שיש לך כרגע לאלה שהיו אני רואה שהם מסוג שונה ויכול להיות שזה ההבדל שהרגשת

פורסם
goodyear מייצרים בכמה מקומות בעולם לא אמור להיות הבדל בצמיג בין המקומות ייצור

בקשר להבדל בין הצמיגים שיש לך כרגע לאלה שהיו אני רואה שהם מסוג שונה ויכול להיות שזה ההבדל שהרגשת

ליאור - זה לא מדוייק.

ה-

efficientgrip performance שמיוצר בטורקיה הוא צמיג הרבה פחות איכותי. גם רואים את זה בדירוג. הצמיג שמיוצר בגרמניה מקבל ציון A בבלימה על כביש רטוב, בעוד הצמיג שמיוצר בטורקיה מקבל C. הם גם נראים שונה לגמרי.זה היה טעות קריטית מבחינתי שנתתי לו לשים לי את הצמיגים האלה על הרכב שלי. מאוד מיהרתי לצערי הרב.

פורסם

אני לא שמעתי על זה עד הפוסט המדובר שציינת.

איפה על הצמיג רואים ארץ ייצור?? טרם נתקלתי.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

Goodyear שמייצר בטורקיה נועד למכוניות עם מידת צמיגים מסויימת בדר"כ כלל לרכבים פשוטים ג'אנט 13,14 וכדומה.

אין קשר לגומי או לאיכות הפועלים.

פורסם
תסתכל בשעה 11. רואים בבירור.

[ATTACH=CONFIG]476867[/ATTACH]

צודק, הנה שלי מגרמניה:

20161121_085754.jpg

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

צלצל ליבואן הרשמי!! הוא יגיד לך בדיוק באיזה רמה הצמיג מפולין . כי הגודייר שמיוצרים במזרח איכות הגומי שמעותית נחותה .

פורסם

הדיון הזה גורם לי לתהות מדוע בצמיגים מוכח כאן בשרשור שההבדלים משתנים בלא מדינת המקור ואילו בהכרבת הרכב וייצורו במדינה לא המקורית טוענים שהכל זהה. אני תמיד בדעה שזה משתנה כי היצרנים מחפשים להוזיל עלויות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

כי במדינות שונות יש תקנות שונות. מי שרוצה צמיגים מאיכות טובה צריך צמיגים שמיוצרים לשוק האמרקאי ומערב אירופה .

פורסם

אתמול שמתי את efficientgrip performance תוצרת פולין, במידה 205/55/16, אני מאוד מרוצה מהצמיג, נסיעה רכה, אחיזה טובה, מרוצה מאוד. יש גם הבדל במחיר בין תוצרת טורקיה לבין תוצרת פולין

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

• תוכן חדש...