Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז לקחתי את הפיג'ו ומשתף אותכם בחוויות השבוע הראשון:

1. אין מקום ל3 כסאות ילדים. צרה יותר מהפוקוס למרות הצהרות היצרן.

2. לוח שליטה במסך מגע מאוד לא ידידותי למשתמש. בשביל להדליק מזגן צריך לעשות ניווט לא קל בתפריטים כשהרדיו במסך אחר והמידע על הרכב במסך אחר.

3. הגבלת כניסת אוויר מבחוץ בעייתית והכפתור מתנתק לאחר פרק זמן מסוים. כך שגם כשהמזגן כבוי נכנס מידי פעם נכנס אוויר.

4. לוח השעונים גבוה מידי ומסתיר את הראות.

בקיצור - מאכזב.

למה לא לקחת נסיעת מבחן? אפילו כאן הציע לך היבואן..

פורסם

לוח שעונים גבוה: בגלל זה ההגה עם גובה דינמי. שיחקת איתו ?

מסך מגע: מסכים איתך.

אתה לא הסברת את עצמך היטב: מקום ל 3 תינוקות עם ביטול כרית אויר משמעו לשים תינוק אחד מקדימה (כי רק שם יש ביטול כרית אויר)

עכשיו אני מבין שאתה בכלל מנסה לשים שלושה תינוקות בספסל האחורי וזו משימה מאד קשה במשפחתומטית כפי שראית.

למעשה אף אחד מבין הדגמים שרשמת לא יאפשר לך לקשור שלושה כסאות בנוחות. אולי אחרי מאבק תצליח לסגור את הדלת עם כסא אחד חצי באויר. בטח שאין כפתור ביטול כריות אויר צידיות . זה אביזר שכן עוזר בתאונות צד והוא נפתח מעל הכסא ולא לתוכו.

אתה צריך לחפש פה שרשורים לגבי רכבים עם ספסל אחורי רחב לשלושה ילדים. יש לא מעט שרשורים כאלו.

לאחרונה מישהו הזכיר את סובארו B4 לחיוב. חפש אחת משומשת.

פורסם

2. לוח שליטה במסך מגע מאוד לא ידידותי למשתמש. בשביל להדליק מזגן צריך לעשות ניווט לא קל בתפריטים כשהרדיו במסך אחר והמידע על הרכב במסך אחר.

3. הגבלת כניסת אוויר מבחוץ בעייתית והכפתור מתנתק לאחר פרק זמן מסוים. כך שגם כשהמזגן כבוי נכנס מידי פעם נכנס אוויר.

בקיצור - מאכזב.

יש לי 308 2015 לא סטיישן, ואני לא מכיר את הבעיה שכפתור הגבלת כניסת האוויר מבחוץ מתנתק לאחר פרק זמן מסוים. האפשרות היחידה שאני מכיר שזה יכול לקרות באופן אוטומטי היא כשאתה מפעיל את כפתור הפשרת האדים מהחלון הקידמי שמכניס אוויר מבחוץ.

לגביי לוח השעונים - נסה לשנות את גובה המושב וגובה ההגה עד למצב שהשליש העליון של ההגה ישיק לקו התחתון של השעונים בלוח השעונים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בקיצור - מאכזב.

על אילו כיסאות אתה מדבר? אני מכניס בקיה סיד 2 בוסטרים עם גב ו כיסא בטיחות. בלי יותר מידי מאמץ.

• תוכן חדש...