Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג׳יפון עירוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיה נירו לא התלהבנו בגלל הגודל, גם בלי נסיעת מבחן, כך גם הרנו קדג'אר

?

מה הסיבה שפסלתם את הקשקאי? (מהדברים שלך משתמע שזה הגודל, אבל אני מניח שלא לכך התכוונת כי היא בטח לא יותר קטנה משאר החבורה)

פורסם
אני באמת חושב שבמקרה שלו בגלל המעבר מהפריוס שווה להמתין לטויוטה CHR בתנאי שהעיצוב הדיי קיצוני לא מרתיע אותו.

היום במקרה התפרסמה כתבה על ה CHR של טויוטה ... החולשה האמיתית שלו זה החוסר מקום במושב האחורי ועם החלונות הקטנים מאחורה ... קצת קשה להושיב שם אפילו ילדים, פורסמו כבר סרטים בחו"ל שממחישים את זה.

למרות זה .. אני חושב שהוא יהיה להיט כאן בארץ... אבל לא סגור שהוא מתאים לצרכים של אבא שלי.

מה הסיבה שפסלתם את הקשקאי? (מהדברים שלך משתמע שזה הגודל, אבל אני מניח שלא לכך התכוונת כי היא בטח לא יותר קטנה משאר החבורה)

הגודל בסדר ובאמת הקשקאי היה בראש הסולם ... אבל אחרי נסיעת מבחן, אתה מרגיש שהרכב מרגיש קצת מיושן וגם המנוע של ה 1.2 בעליות של חיפה .. לא היה מושלם.

פורסם

שהיית בדלק מוטורס עם המזדה, לא הצצת בפורד קוגה? יש לי הרגשה שכדאי לך לבדוק את העניין.

כבר אמרו לפני, גם ה 3008 עשויה להתאים.

פורסם
שהיית בדלק מוטורס עם המזדה, לא הצצת בפורד קוגה? יש לי הרגשה שכדאי לך לבדוק את העניין.

כבר אמרו לפני, גם ה 3008 עשויה להתאים.

קוגה יקר מידי

לגבי ה 3008 החדשה נראה מעניין, לדעתי עדיין לא נמכר בשטח ?

בכל מקרה אולי שווה להמתין לדצמבר ? חלק מאנשי המכירות טענו שבמהלך החודש הבא אמורים להיות ימי מכירות והנחות לסוף השנה ?

פורסם (נערך)

3008 יושק בעוד חמישה ימים. קרא את הדיון הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?616958-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%94%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-3008

סופשנה זה כבר כאן. עוד שבוע דצמבר ואז כל מי שעדיין לא יצא במבצע כזה או אחר ייצא.

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

קטן משמעותית?

[TABLE=class: grid, width: 500]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]קשקאי[/TD]

[TD]ג'וק[/TD]

[TD]CHR[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]אורך[/TD]

[TD]4.38[/TD]

[TD]4.14[/TD]

[TD]4.35[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]רוחב[/TD]

[TD]1.81[/TD]

[TD]1.77[/TD]

[TD]1.85[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]גובה[/TD]

[TD]1.59[/TD]

[TD]1.57[/TD]

[TD]1.50[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]בסיס גלגלים[/TD]

[TD]2.65[/TD]

[TD]2.53[/TD]

[TD]2.64[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

קראת בכלל את הנתונים של ה-CHR לפני שהגבת?

פורסם

אפילו שלא ציינת את הקיה ספורטאז' ברשימת האופציות שלך, אני ממליץ שתיקח אותו בחשבון.

פנאי -שטח מעולה שנותן תמורה טובה למחיר ומגיע עם מערכות בטיחות מתקדמות.

פורסם

קשאקי 1200 זה רכב חלש מאוד, גם במאמץ וגם מהמקום,

ממליץ לך לבדוק את הדגם עם מנוע 2000, יש לי כזה ואני מרוצה ממנו מאוד

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
קטן משמעותית?

[TABLE=class: grid, width: 500]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]קשקאי[/TD]

[TD]ג'וק[/TD]

[TD]CHR[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]אורך[/TD]

[TD]4.38[/TD]

[TD]4.14[/TD]

[TD]4.35[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]רוחב[/TD]

[TD]1.81[/TD]

[TD]1.77[/TD]

[TD]1.85[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]גובה[/TD]

[TD]1.59[/TD]

[TD]1.57[/TD]

[TD]1.50[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]בסיס גלגלים[/TD]

[TD]2.65[/TD]

[TD]2.53[/TD]

[TD]2.64[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

קראת בכלל את הנתונים של ה-CHR לפני שהגבת?

תשב ברכב ותבין שהוא קטן משמעותית מבפנים,ומבחינת הגודל-מרווח פנימי הוא מקביל לגוק,לתשובתך,כן הוא קטן משמעותית..

• תוכן חדש...