Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פולו ידני בן שנתיים שעברה 60,000 ק"מ, כמעט כולם בכבישים מהירים ללא פקקים. ביום חמישי, פתאום לא הצלחתי להעביר הילוכים, אלא רק בשימוש בגז ביניים ובהרבה רגש. בעצירות הייתי צריך לכבות מנוע כדי להכניס להילוך, ומרגע ההתנעה הרכב החל להתקדם לאט, כאילו המצמד לא מפריד עד הסוף. סרתי למוסך המרכזי בשורק (הייתי לא רחוק ממנו). מחר ייפתחו את המצמד, אולם כבר נאמר לי:

- אם זה אכן מצמד ולא פגם ייצור אזי עלי לשאת בעלות החלפה מלאה, למרות שהרכב רק בן שנתיים ורוב הנסיעה לא בפקקים.

- אין את החלק בארץ, ולכן אמתין שבועיים (ניחא, קיבלתי רכב חליפי).

- אם זה לא פגם ייצור, העלות כ-6,700 ש"ח...

האם ידוע למישהו על פגם סדרתי ברכבים אלו? מה המחיר הסביר להחלפת מצמד מקורי או OEM?

תודה, __יהבי:

פורסם

6,700 להחלפת מצמד בגיר רגיל?

דעתי, מחיר מופקע.

מקווה בשבילך שמדובר בתקלה ולא בבלאי של המצמד.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

שוד לאור היום ושיטת הסיבון במיטבם.

אם אתה לא רחוק מת"א והרכב במצב נסיעה:

א.החזר להם את הרכב החלופי.

ב.דרוש מהם שלא יפרקו דבר וסע בהקדם למוסך רון.יש מצמדים תחליפיים אך גם אם תתעקש על מקורי אני מאמין שתצא עם נזק קטן בהרבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא צריך מקורי זה זריעת חול בעיניים. כל מצמד מתוצרת זקש או לוק וולאו יהיה בדיוק כמו המקורי כי המקורי מיוצר על ידי יצרני משנה.

פורסם

המחיר שניתן לו ככל הנראה הוא מה שנקרא worst case scenario כלומר דיסק, עריסה, מיסב לחץ ועבודה.

היות וטרם פתחו, לא ניתן לדעת מה בדיוק התקלקל.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

תקלה שקוראית מרגע לרגע - כלומר לפני שניה היה תקין ועכשיו לא - היא בדרך כלל לא תקלה של בלאי.

בלאי מתפתח בהדרגה - דוושה קשה או החלקה או רעידות - כל מיני סימנים מוקדמים שאפשר להרגיש הרבה זמן לפני.

אצלך לדעתי קרה משהו לכבל מצמד (אם זה כבל) או לאחת המשאבות אם זה הידראוולי או מזלג נשבר. משהו במנגנון הפעלה ולא המצמד עצמו וזה אמור להיות באחריות.

לי החליפו כבל מצמד קרוע אחרי 80.000 ק"מ באחריות בלי שום בעיה (יבואן אחר אבל לא אמור להיות הבדל).

• ספונסר פורום
פורסם

אכן זו בעיה להפעיל אחריות על כשל במצמד כי ידוע שזהו רכיב

שנהג לא מיומן יכול להשמיד בקלות .

עוד לא ראיתי פגם בייצור של מצמד וזה לדעתי גם לא מה שקרה במקרה הזה

אני מקווה שיסכימו להחליף לך באחריות אבל אני בספק גדול .

כמו שאמרו לך כאן מצמד מקורי זה מצמד של חברת זקס או לוק גרמניה

לאריזה של חברת פולקסווגן אין שום משמעות .

לא פירטת איזה מנוע יש לך אבל מצמד של יצרן מקורי כולל עבודה

יעלה לך במוסך פרטי כ 2500 , 3500 כולל עבודה ומעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה לכל העונים. אחכה למחר שיפתחו ואז נדע. במקרה הגרוע ביותר, מחיר הבדיקה ידוע, ואז אוכל להחליט האם לבקש לסגור חזרה ולקחת למוסך אחר או להמשיך עימם.

כפי שהוער למעלה, הכשל היה בבת אחת: תחילת הנסיעה היתה כרגיל, ואז לא ניתן היה יותר להעביר הילוכים. לכן, אני מאמין שעדיין יש סיכוי כלשהוא להפעלת אחריות... אולי בעיה ברכיב תומך, כגון מזלג או צילינדר (מצמד הידראולי).

אגב, המנוע הינו 1.2TSI, 90 כ"ס.

תודה, __יהבי:

• תוכן חדש...