Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון גרסה MacBook Air

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

קיבלתי לאחרונה מק בוק איר 2010 11 אינץ(MacBook Air 3.1).

המחשב עם גרסה 10.6.8 ואין עוד אפשרות לעדכן גרסה כי המחשב טוען שזאת הגרסה הכי עדכנית.

כרגע הרבה דברים לא תומכים כי הגרסה מאוד ישנה אז כל דבר צריך להוריד בדרך עקיפה.

אשמח לדעת איך לעשות זאת?

תודה

פורסם

אתה לא אמור בהכרח לראות שיש update (כי שדרוג מערכת הפעלה הוא לא update). כשאתה פותח את ה-app store, לך ל-updates ואז אתה אמור לראות בחצי העליון של החלון תמונה שכתוב עליה macOS Sierra, ובצד "free upgrade". תקליק על זה.

פורסם

אכן - העדכונים שיוצאו הם תמיד לגירסא הנוכחית בעוד הגירסאת מערכת הפעלה החדשה היא שדרוג חינמי.

אתה צריך ״לקנות״ את סיירה בחינם ואז זה יתקין וישדרג אותך.

יש לי מקום חם בלב ל11״ 2010 - אחד הלפטופים האהובים עלי מאלו שהיו לי לאורך השנים.

במיוחד אם זו גירסא קצת יותר משודרגת (לא ה64 ג׳יגה עם 2 ג׳יגה זיכרון שהוא קצת ... מוגבל. עדיין בתור מחשב יומיומי רגיל - לגלישה וכו - עובד יופי). זה הלפטופ הראשון שהתחלתי לפתח איתו לiOS באמת (לפני זה היה לי 13״ שחור 2006 שהיה נחמד אבל זו היתה קפיצה משמעותית ברמה וכלפטופ של סטודנט הוא היה תענוג)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זו בעיה. נראה שהעדכון האחרון דורש גרסה מותקנת מינימלית (10.7) שהיא מעל הגרסה שמותקנת אצלך.

אפשר לנסות לחפש ברשת קבצי התקנה של 10.7, יכול להיות שיש כאלה באתר של אפל. אחרי שתתקין אותה, תוכל לשדרג לגרסה הכי עדכנית.

פורסם

אכן מעניין.

חפש OSX 10.7 או Lion בחנות אפליקציות.

יכול להיות שזה יהיה בתשלום (משם והלאה זה יהיה בחינם)

או שתמצא ״באינטרנט״

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אכן בתשלום בחנות של אפל:

http://www.apple.com/shop/product/D6106Z/A/os-x-lion

אישית לא ממליץ להוריד מ״האינטרנט״, זה קצת מסוכן, בכ״ז מדובר במערכת ההפעלה.

אבל קשה לי להאמין שאין פתרון אחר... אני הייתי כותב פוסט (ומתאר בדיוק את המצב) בפורום של אפל, אני בטוח שיש עוד הרבה אנשים שנתקלו בבעיה הזו.

• תוכן חדש...