Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנויות לטבעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בינתיים השרשור לא עונה על ציפיות. שרשור סמירו אמיתי צריך להיות: "אני רוצה למבורגיני וננו"-> זה עולה 2 מיליון דולר -> "למה מה קרה? מי משלם 2 מיליון דולר?"

אז כולם מנסים להסביר לו שזאת למבורגיני בייצור מוגבל של 4 יחידות כולל אחת במוזאון, אבל זה לא עוזר.

עד עכשיו חלש.

לגבי הטבעות יש לי רק תובנה אחת. חבל על הכסף. קנה S, או SI בצבע יפה וסגור עניין.

פורסם

אכנס לג'קסון, לדיימונד אף ולשחיבר (ששם זוגתי ראתה טבעת שאהבה מאוד)

עכברוני בשבילך:

* מי ישלם פאקינג 25K על טבעת? מעניין ת'תחת שזה VS וצבע E ו-1.2 קארט. הזוי! יש משבר במדינה והם מבקשים ממני 25K? מה, אני גיל בייטס?

* מה נישואין? מי צריך להתחתן בכלל? סעמ'ק כל השטויות האלה. חבורה של רבנים שיבלבלו לי במוח? לא תודה. אני אהיה רווק כי נשים רוצות רק כסף ולסחוט אותי. וחוץ מזה, שיפרידו כבר בין דת ומדינה. ובלי קשר, שיעיפו את זועבי לעזה.

* אני רוצה בימר 330E> זה 290K> מה 290K? מה, אני גיל בייטס? מאיפה 290K עכשיו? ס'עמק. חרא של מדינה.

פורסם
אני תכשיטים קונה רק מג'קסון.

מגיע מהצפון הרחוק, מבחר בלי סוף מחירים מעולים.

http://jackson.co.il/

לא נעים לי להיות ה-party pooper, אין דבר כזה "מחירים מעולים" במתחם הבורסה.

ליהלומים יש מחיר שוק, יש כמובן תנודות של כמה אחוזים יותר או פחות, אבל יש מחיר שוק.

או שאתה קונה את התכשיט במחיר סביר לאיכות היהלום או שאתה קונה במחיר "מעולה" ולמעשה מקבל יהלום באיכות נמוכה משמעותית מזו שהמוכר אמר לך.

אתה מוזמן לבדוק אותי- תמצא תכשיט שעונה להגדרה שלך של "מחיר מעולה".

השלב הבא הוא שתגיד למוכר שאתה מעוניין שיוציא ליהלום המרכזי תעודת GIA.

המוכר יסביר לך שהם לא עושים זאת כיוון שזה יקר ומיותר בתכשיט כזה זול.

תתעקש, תגיד לו שאתה מאוד רוצה את התכשיט אבל רוצה תעודת GIA ואתה מוכן לשאת בעלות הנפקת התעודה.

אשמח אם תשתף את המשך השיחה עם המוכר.

המחירים בחנויות בסביבת הבורסה לכאורה אטרקטיביים, יש לכך כמה סיבות:

1. שימוש בזהב 14K ולא 18K.

2. ייצור בכמויות גדולות- עלות ייצור מאוד נמוכה בהשוואה ליצור בעבודת יד.

3. איכות נמוכה- ייצור בכמויות תמיד יהיה הרבה פחות איכותי מעבודת יד, זה מתבטא ברמת עיבוד הזהב, פינישים לא מושלמים, שיבוצים גסים למראה וסיכון גבוה יותר לנפילת יהלומים קטנים בעתיד.

4.היהלומים תמיד יהיו באיכות ירודה משמעותית מזו שמוצגת על ידי המוכר.

בקיצור, זה אולי פחות יקר אבל אתה לא באמת יודע מה אתה קונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

השלב הבא הוא שתגיד למוכר שאתה מעוניין שיוציא ליהלום המרכזי תעודת GIA.

מוכרח לאמר שבחנות שציינתי בהתחלה, לא סירבו. רק אמרו שיעלה סביב ה50$ אאל"ט.

משכנתא זה קל

פורסם

קודם כל - מזל טוב !

מה שכן, ביאס אותי לראות איך בתור חיקוי שלך יצא לך חיקוי של FB:

עכברוני בשבילך:

* מי ישלם פאקינג 25K על טבעת? מעניין ת'תחת שזה VS וצבע E ו-1.2 קארט. הזוי! יש משבר במדינה והם מבקשים ממני 25K? מה, אני גיל בייטס?

* מה נישואין? מי צריך להתחתן בכלל? סעמ'ק כל השטויות האלה. חבורה של רבנים שיבלבלו לי במוח? לא תודה. אני אהיה רווק כי נשים רוצות רק כסף ולסחוט אותי. וחוץ מזה, שיפרידו כבר בין דת ומדינה. ובלי קשר, שיעיפו את זועבי לעזה.

* אני רוצה בימר 330E> זה 290K> מה 290K? מה, אני גיל בייטס? מאיפה 290K עכשיו? ס'עמק. חרא של מדינה.

חיקוי קרוב יותר למקור יהיה משהו סטייל:

---הודעה מזוייפת---

"אני מתחתן בקרוב ולכן צריך לרכוש טבעת אירוסין. בניגוד לכל מיני לא יוצלחים שרכשו טבעת באלפי שקלים בודדים ברור שאני מתכוון להשקיע יותר על מנת להראות לבת זוגתי מה היא שווה.

מצחיק אותי לראות כל מיני נשים שמסתובבות עם טבעת ב2,000 שקל, במיוחד כאלו שנראות טוב. מילא כונפות כי בתכלס מי ישקיע כסף בבחורה כזו, אבל בחורות שנראות טוב ומתפשרות על אדם קמצן שלא מבין שכשמתחתנים חייבים לרכוש תכשיט יקר זו ממש טרגדיה."

+-

;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אז איפה מומלץ?

מעידן:-P

(וברצינות- מה שעידן אומר על האיכות נכון לחלוטין. במציאות הטבעת שהוא ייצר עם בחירת האבנים הפרטנית ורמת הגימור פשוט קופצת לעין יותר מכל טבעת ישראלית שראיתי ומקבלת מחמאות על בסיס יום-יומי, גם מזרים:loco: הייתי מעלה תמונה אבל היא לא עושה חסד. )

עידן, אם יש לך את הסרטון על הגלגלת- אתה מוזמן להעלות.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
קודם כל - מזל טוב !

מה שכן, ביאס אותי לראות איך בתור חיקוי שלך יצא לך חיקוי של FB:

חיקוי קרוב יותר למקור יהיה משהו סטייל:

+-

;)

אחרי הכל, גם טבעת היא נכס שאינו דירה.

אם יש אפשרות לתשלומים אז בכלל הסתדרנו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הבעיה שוב, שהיא רוצה לענוד אותה ולהרגיש. אחרת בהחלט הייתי פונה אליו. ומכאן הבעיה - אני צריך טבעת איכותית. שלא ייפול היהלום בעתיד.

אור - אמנם משעשע, אבל אנשים פה מפענחים אותי בצורה כל-כך לא נכונה. מוזר שזה מה ששידרתי. אני דווקא לא מקשר בין סכום כסף שעלתה הטבעת לגודל האהבה, או ל"להראות לאישה כמה היא שווה" וכאלה. אני די חושב שזה בולשיט, ולדעתי הגישה הרווחת של הישראלים להיות "לארג' " ו"לפנק" את האישה בתכשיטים, וע"י כך להראות כמה אתה "גבר" זה מגוחך. אישית לטעמי צריך לבחור טבעת בגבול הטעם הטוב, כזו שתמצא חן בעיניי האישה, ולא צריך להפציץ כדי "לצאת לארג' " .

ואני ממש לא בקטע של show off ואשתי לעתיד יודעת את זה. דוגל באהבה אמיתית ללא קשר לשום בולשיט שמסביב שאנשים אוהבים להציף פה בארץ. (ולא רק בארץ).

בעיניי הכי חשוב זה - 1. שהיא תאהב אותה מאוד. 2. שהיא יודעת מה הכוונה בזה, ושזה יסמל עבורה משהו חשוב. העלות של הטבעת שולית. אם תאהב טבעת ב-2K או ב-3K או ב-10K, פחות משנה. ההרגשה שהיא תקנה לה זה מה שחשוב.

פורסם
אז איפה מומלץ?

היה לי על זה ויכוח ארוך פה בזמנו ודי קטלו אותי, אני אישית כן קניתי אבן עם תעודת GIA ולאחר מכן בחרתי עיצוב בחוברת של טיפאניס והלכתי לצורף שהמליצו לי כמה חברי בורסה, בדקתי את המספר הסידורי לפני ואחרי השיבוץ, מבחינתי אם אין לך ידע ביהלומים כמו לעידן לקנות משהו בלי תעודה זה יכול להיות וואחד FRAUD, איך אתה למעשה יודע מה מכרו לך? ראיתי כבר טבעות ב 10K עם אבן מזערית (40 נק,) וצהובה וזה לפני שבדקו אותה בכלל במיקרוסקופ ובדקו מה הפגמים, יש מחירון רפפורט שנותן טווח מחירים שתדע על מה אתה משלם ועד כמה גוזרים עליך קופון. אני כן הייתי נעזר בקשרים של עידן בארץ, אולי לא ללכת על GIA אבל לפחות ללכת למישהו שיתן לך אבן תואמת למחיר שאתה משלם, רוב העיצובים הם אותו השטנץ (להוציא עבודות יד ומעצבים יחודיים), אני בטוח שארוסתך תאכל להראות את מה שהיא אוהבת.

אגב, הרוב יגידו לך, עזוב הכל, ארוסתך אוהבת אותך וצריכה לאהוב כל מה שתקנה לה...

פורסם

היא תאהב. אבל אני רוצה שהיא תיקח משהו שיגרום לה באמת הרגשה נעימה, לא רק מה שאני בחרתי. עידן, יש לך קשרים בארץ? :lol:

• תוכן חדש...