Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנויות לטבעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפצה נפשי לענוד טבעת. סתם, לא. הגיע הזמן למסד את הקשר and pop the big question. אשמח על המלצות לחנויות טובות, רצוי באזור אשדוד והסביבה, אפשרי גם מרכז. חנויות מומלצות שיתנו מחיר טוב לסחורה טובה. משמע דרגת ניקיון טובה ליהלום, גם גודל טוב (חשבתי לפחות 0.7). קיבלתי הצעה אחת כבר ועף לי הסכך (25K על VS ניקיון, גודל יותר מקארט לא ציינו גודל מדויק בטלפון, זהב והכול). לי נראה שההצעה הזויה והם הגזימו. אבל אשמח לקבל פרופורציות. יש לי עוד שתי חנויות כרגע על הפרק שאני רוצה לבדוק, אשמח לעוד.

תודה לעוזרים.

נ.ב

האישה יודעת על זה, אנחנו הולכים לבחור טבעת ביחד. כך שאני מגיע לחנות איתה שתבחר.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזירקוניום-ב-400-שקל שקניתי מתי שהוא הלכה לאיבוד מזמן, עוד לפני החתונה, והנישואין-14-קרט-במחיר-רצפה

מזמן כבר לא על ידי ההנהלה עקב התנפחות אצבעות וכנראה שאבדה גם כן.

Just saying...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

צור קשר עם edan82, מנסיון:-P

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

נשים מעדיפות גודל, לכן אם תוכל לקנות 1K וקצת מלוכלכת, היא תהיה הרבה יותר מרשימה מאשר 70 נקודות נקיה.

ותכלס כל עוד לא שמים את האבן מול העיניים, לא רואים את הניקיון וכל אחד יתפעל הרבה יותר מאבן גדולה..

פורסם

סמירו, רק שכירים פראיירים קונים טבעת עם יהלומים. אנשים חכמים שמים זכוכית ואף אחד לא מרגיש בהבדל.

וברצינות, תעשה סיבוב וסקר שוק ובחרו מה שמוצא חן בעיניכם.

עריכה: את ההאי חשוב שכחתי. מברוק לך ותנחומיי לזוגתך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

א. תודה רבה על כל התגובות ועל ההפנייה לשרשור של פיטץ. אכן למדתי דבר או שניים וכעת אני יותר מבין בניקיון וצבע. אני אבקר בחנויות שהוצעו (דיימונד אף וגקסון) בחמישי.

ב. שמח שיש לי תדמית פה בפורום ואנשים מביאים פופקורן. האמת אשמח לדעת מה זה אומר שרשור סמירו אולד סקול :lol:

פורסם

קראתי על הזמנות של יהלומים מEbay,

אין לי ניסיון בזה וזאת לא המלצה, אבל בהחלט ניתן ללמוד כמה דברים משם:

כאן (ברוסית) מעניין ומלמד, בנוסף היה קישור לחנות

ששם ניתן לראות את היהלום בסרטון מכל הזויות אבל הלינק כבר לא עובד.

לפי מה שהבנתי חשוב גם שיהיה Certificate אמיתי על כל יהלום, דוגמה

או שהדבר לא קיים בארץ?

אשמח לדעות מהמומחים.

פורסם (נערך)

קיימת תעודה ישראלית, וקיימת תעודת GIA כמו שקישרת- שהיא הדבר האמיתי.

הכנס לחנות תכשיטים ובקש יהלום עם נתונים מסוימים, תקבל הצעת מחיר X, עכשיו תבקש אחד עם נתונים אלה ותעודת GIA ותראה איך המחיר קופץ (ולא כפרמיית תעודה בלבד, אלא תקן הGIA מחמיר יותר ולכן יהלום שמדורג "זהה" לזה עם התעודה הישראלית, בעצם יהיה כמה רמות מעל)

שוב, חוזר על ההמלצה החמה ליצור קשר עם edan82. אני בצעתי אצלו רכישה לא קטנה (סדר הגודל המדובר ע"י פות"ש), עם ליווי ושירות מקצועי, התאמה אישית של התכשיט ומשלוח עד אליי.

גם עם פער המרחק עידן הצליח לספק מוצר שמתעלה על המקומי במחיר ושירות עדיפים ובהחלט אחזור אליו ברכישות הבאות.

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אומנם עדיין אין ניסיון אבל ראיתי את רמת העבודה של עידן, ממליץ בחום על הבחור מעלי :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הבעיה שזוגתי רוצה להרגיש את הטבעת על האצבע, לראות איך זה נראה ומרגיש. לכן הזמנה כזאת לא על הפרק. אבל אנחנו נקפוץ למתחם הבורסה בחמישי ונראה מה יש שם. זוגתי ראתה באינטרנט טבעת שתפסה לה את העין ישר, והיא נמצאת באחת החנויות שם.

פורסם

תודה לך קאררה על הפירגון.

מבין לחלוטין את הרצון של האישה להרגיש את הטבעת פיזית על האצבע טרם הרכישה, זה לגיטימי לגמרי ולצערי אין לי אפשרות להציע את זה.

הדבר היחיד שאני יכול להציע זה שהיא תראה איזה עיצוב וסגנון קולע לטעמה ואז להכין טבעת מתאימה, זה משהו שאנחנו עושים לא מעט.

ובכל אופן, אם תרצה רק להתייעץ אני אשמח לסייע ככל הניתן, כמובן ללא עלות או התחייבות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...