Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנויות לטבעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אור - אמנם משעשע, אבל אנשים פה מפענחים אותי בצורה כל-כך לא נכונה. מוזר שזה מה ששידרתי. אני דווקא לא מקשר בין סכום כסף שעלתה הטבעת לגודל האהבה, או ל"להראות לאישה כמה היא שווה" וכאלה. אני די חושב שזה בולשיט, ולדעתי הגישה הרווחת של הישראלים להיות "לארג' " ו"לפנק" את האישה בתכשיטים, וע"י כך להראות כמה אתה "גבר" זה מגוחך. אישית לטעמי צריך לבחור טבעת בגבול הטעם הטוב, כזו שתמצא חן בעיניי האישה, ולא צריך להפציץ כדי "לצאת לארג' " .

ואני ממש לא בקטע של show off ואשתי לעתיד יודעת את זה. דוגל באהבה אמיתית ללא קשר לשום בולשיט שמסביב שאנשים אוהבים להציף פה בארץ. (ולא רק בארץ).

בעיניי הכי חשוב זה - 1. שהיא תאהב אותה מאוד. 2. שהיא יודעת מה הכוונה בזה, ושזה יסמל עבורה משהו חשוב. העלות של הטבעת שולית. אם תאהב טבעת ב-2K או ב-3K או ב-10K, פחות משנה. ההרגשה שהיא תקנה לה זה מה שחשוב.

א. מסכים לגבי הדעה שלך כמעט מילה במילה.

ב. לא הבנת את אלגוריתם הפברוק/חיקוי שלי, הפואנטה אינה הדעה עצמה אלא כל ה... איך נקרא לזה, "מסביב".

בכ"א שאלה יותר עניינית למתדיינים כאן -

בהינתן שאתה לא סוחר יהלומים, והשטבעת נועדה לשימוש אישי ולא מסחרי, למה בעצם כ"כ חשוב תעודות GIA וכו'?

אני לא שואל בהתרסה, באמת לא מבין את הרציונל - למי שלא מחפש/ת שופוני או לספר לחבר'ה וכו' (מי שכן - הרציונל לגמרי ברור לי).

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
א. מסכים לגבי הדעה שלך כמעט מילה במילה.

ב. לא הבנת את אלגוריתם הפברוק/חיקוי שלי, הפואנטה אינה הדעה עצמה אלא כל ה... איך נקרא לזה, "מסביב".

בכ"א שאלה יותר עניינית למתדיינים כאן -

בהינתן שאתה לא סוחר יהלומים, והשטבעת נועדה לשימוש אישי ולא מסחרי, למה בעצם כ"כ חשוב תעודות GIA וכו'?

אני לא שואל בהתרסה, באמת לא מבין את הרציונל - למי שלא מחפש/ת שופוני או לספר לחבר'ה וכו' (מי שכן - הרציונל לגמרי ברור לי).

אולי בשביל ביטוח תכולה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הרציונל פשוט. אתה קונה משהו יקר מאוד בתחום שאתה לא מבין בו אז כדי לישון בשקט אתה משלם על בדיקה. בדיוק כמו קניית רכב יד שנייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשהשמאי מתחיל להעריך את האבן ולרשום לך מחירים מטורפים כדי שיזמברו אותך בפרמיה, אתה לא רוצה לנראות לו שום תעודה.

פורסם

בביטוח תכולה הפרמיה עולה בגרושים גם שמדובר על אבן של GIA לאחר שסוקרת מטעם הביטוח הגיעה הביתה ובדקה.

פורסם

גבר היה שולח את ארושתו לעידן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא נעים לי להיות ה-party pooper, אין דבר כזה "מחירים מעולים" במתחם הבורסה.

ליהלומים יש מחיר שוק, יש כמובן תנודות של כמה אחוזים יותר או פחות, אבל יש מחיר שוק.

בקיצור, זה אולי פחות יקר אבל אתה לא באמת יודע מה אתה קונה.

אתה שמעת אותי אומר יהלומים?

פורסם
אז איפה מומלץ?

בכל מקום שיהיה לטעמך ורק עם תעודת GIA.

מוכרח לאמר שבחנות שציינתי בהתחלה, לא סירבו. רק אמרו שיעלה סביב ה50$ אאל"ט.

מעולה,

זה אומר שהם אמינים ולא שיקרו באיכות היהלום שהציגו.

עידן, יש לך קשרים בארץ? :lol:

יש לי, אבל לצערי לא כאלה שיוכלו לסייע לך.

אתה שמעת אותי אומר יהלומים?

לא שמעתי, שיערתי כיוון שהגבת בשרשור בעוסק ברכישת טבעת משובצת יהלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הרציונל פשוט,

כשאתה הולך לרכוש טוסטר, ברור לך לגמרי איך אמור להראות טוסטר, אתה יכול לבדוק את תקינותו בקלות בביתך, אתה גם יכול להשוות את מחירו בחנויות השונות בקלות כי בכל החנויות אותו דגם של טוסטר יגיע בדיוק עם אותו מפרט.

לא כך הדבר ביהלומים.

קח 10 יהלומים בגודל זהה ואיכות זהה, לא מן הנמנע שתראה קשת מחירים גדולה עם פערים של מעל 10 ואפילו 15 אחוזים בין היהלום הזול ביותר ליקר ביותר.

המון גורמים משפיעים על המחיר- מיקום הלכלוך שביהלום, לכלוך במרכז האבן יוזיל אותה בהשוואה ללכלוך במיקום צדדי, לכלוך שחור יהיה פחות טוב מאשר כזה לבן, לכלוך גדול פחות טוב מכזה קטן, יהלום גבוהה גם יוריד מערכו ואף עלול לגרום לכך שהקוטר של היהלום יהיה קטן יותר מזה של יהלום עם פרופורציות טובות, ועוד ועוד ועוד.

תעודת GIA מפרטת לך במדוייק את כל מה שאתה צריך לדעת.

מעל הכל- היא מעידה שנה שרכשת אכן יהלום ולא זירקוניה, למשל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הרציונל פשוט,

כשאתה הולך לרכוש טוסטר, ברור לך לגמרי איך אמור להראות טוסטר, אתה יכול לבדוק את תקינותו בקלות בביתך, אתה גם יכול להשוות את מחירו בחנויות השונות בקלות כי בכל החנויות אותו דגם של טוסטר יגיע בדיוק עם אותו מפרט.

לא כך הדבר ביהלומים.

קח 10 יהלומים בגודל זהה ואיכות זהה, לא מן הנמנע שתראה קשת מחירים גדולה עם פערים של מעל 10 ואפילו 15 אחוזים בין היהלום הזול ביותר ליקר ביותר.

המון גורמים משפיעים על המחיר- מיקום הלכלוך שביהלום, לכלוך במרכז האבן יוזיל אותה בהשוואה ללכלוך במיקום צדדי, לכלוך שחור יהיה פחות טוב מאשר כזה לבן, לכלוך גדול פחות טוב מכזה קטן, יהלום גבוהה גם יוריד מערכו ואף עלול לגרום לכך שהקוטר של היהלום יהיה קטן יותר מזה של יהלום עם פרופורציות טובות, ועוד ועוד ועוד.

תעודת GIA מפרטת לך במדוייק את כל מה שאתה צריך לדעת.

מעל הכל- היא מעידה שנה שרכשת אכן יהלום ולא זירקוניה, למשל.

עידן אתה צריך לפתוח ערוץ שיווק לחברים מהאתר (ייעוץ מומחה)

קובי

:-)

פורסם

עידן, ,תודה על ההתייחסות - אבל לא הבנתי את הקשר (או יותר נכון - התשובה שלך נכונה לגמרי עובדתית, אבל אינה מתייחסת לשאלה הספציפית שלי)

לי, בתור הדיוט שאינו סוחר ולא מתכנן להשתמש ביהלום לשום דבר מלבד תכשיט לאשתי - איך זה רלוונטי שיש לכלוך מיקרוסקופי, פרופורציות שופרא דשופרא וכו'?

במילים אחרות - אם בלאו הכי אין לי יכולת או עניין להבחין בפרמטרים מסוימים, ואין בעיני ערך לפריט ברמת הסחירות, למה הפרמטרים האלו כ"כ אקוטיים?

(ושוב אני מדגיש, בהינתן שלא אכפת לי מהפרמטרים הנ"ל ומה שמנחה אותי זה עיצוב התואם טעם מסויים ותו לא)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני חושב שענית לעצמך.

אם אין בעיינך שום חשיבות לפרמטרים שמגדירים איכות של יהלום, שים זכוכית בצורת יהלום וסה טו.

בדיוק כמו כל מותג בכל תחום שתבחר.

פורסם

סמירו, לפי דעתי עדיף לך ללכת לראות את הטבעת במציאות (נראה אחרת מאשר בתמונה), לקבל הצעת מחיר ואז להזמין מעידן.

כשאני היתי צריך לבחור טבעת בשביל האישה, היינו בחנות אשתי ראתה סגנונות והעבירה את ההזמנה לאמי (אשר בזמנו היתה בתפקיד בכיר בבורסה ליהולמים) להמשך הרכש.

וכשהטבעת היתה מוכנה, היא נשלחה ע"י דואר שליחים לשוויץ.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

• תוכן חדש...