Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 1.8 TSI [שנת 2011]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי בכותרת. מעוניין לקבל חוות דעת על רכב מהסוג הנל עם הנתונים הבאים:

שנת 2011

יד שניה

140 אלף קילומטר

תוכנה שלטענת המוכר מעלה ל220 כ"ס.

הרכב על פניו נראה טוב ושמור חיצונית בתמונות אבל הייתי רוצה ללמוד יותר מנסיון של אחרים עם הרכב הזה. אני חייל ולא הייתי רוצה ליפול בקנייה של רכב.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם (נערך)

לפותח הנושא ,הרכב מאוד לא מומלץ.

גם ברכב בלי שיפורים, יש כאן גיר, שרמת האמינות שלו מוטלת בספק גדול ויש בו הרבה תקלות.

מילא אם היתה עדיין אחריות לגיר אבל גם המורחבת של ה 5 שנים עברה וזה סוג של הימור שיכול לעלות 6000 במקרה הטוב בהחלפת מצמדים ומעל 10,000 במקרה הרע אם חלילה מחשב הגיר (מכאטרוניקס) ישבוק חיים.

מעבר לכך,אם אתה חייל,לא הייתי קונה רכבים,שעלולים להיות יקרים לתחזוקה.

יש יונדאי גטס / סוזוקי סוויפט ספלאש - אלו אפשרויות טובות בהרבה והסיכון ליפול בקנייה לפחות לגבי הפן המכני (תמיד יכול להיות מצב שתפגוש בבדיקה רכב עם תאונה) נמוך הרבה יותר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפותח הנושא ,הרכב מאוד לא מומלץ.

גם ברכב בלי שיפורים, יש כאן גיר, שרמת האמינות שלו מוטלת בספק גדול ויש בו הרבה תקלות.

מילא אם היתה עדיין אחריות לגיר אבל גם המורחבת של ה 5 שנים עברה וזה סוג של הימור שיכול לעלות 6000 במקרה הטוב בהחלפת מצמדים ומעל 10,000 במקרה הרע אם חלילה מחשב הגיר (מכאטרוניקס) ישבוק חיים.

מעבר לכך,אם אתה חייל,לא הייתי קונה רכבים,שעלולים להיות יקרים לתחזוקה.

יש יונדאי גטס / סוזוקי סוויפט ספלאש - אלו אפשרויות טובות בהרבה והסיכון ליפול בקנייה לפחות לגבי הפן המכני (תמיד יכול להיות מצב שתפגוש בבדיקה רכב עם תאונה) נמוך הרבה יותר.

1. מי אמר שמדובר ברכב עם DSG?

2. מנסיון צ'מפיון משתתפים בחלק גדול מהעלויות גם לאחר 5 שנים כך שאין שחר לסכומים שהפרחת כאן.

3. למרות מה שכתבתי לעיל - לא מומלץ למי שתקציב התחזוקה שלו מוגבל, ויש לי הרגשה שעלויות הביטוח יהיו גבוהות למדי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
1. מי אמר שמדובר ברכב עם DSG?

2. מנסיון צ'מפיון משתתפים בחלק גדול מהעלויות גם לאחר 5 שנים כך שאין שחר לסכומים שהפרחת כאן.

3. למרות מה שכתבתי לעיל - לא מומלץ למי שתקציב התחזוקה שלו מוגבל, ויש לי הרגשה שעלויות הביטוח יהיו גבוהות למדי.

הגיר הוא DSG 7 הילוכים

פורסם

אני בעלים של לאון 1.8TSI מודל 2011 גיר ידני אוטוטו 80000 ק"מ .

אני יד ראשונה .

עד היום הרכב הפגין אמינות דיי טובה .

למשל ברקסים לא נגמרים , אני עדיין עם הרפידות המקוריות מקדימה , אחוריות החלפתי ב 65000 , כמובן שהצלחות מקוריות עדיין.

כל מערכות החשמל מציגות אמינות מוחלטת (החלפתי מצבר רק אחרי 4 שנים וקצת) . מצמד מרגיש עדיין בריא .

התקלות שהופיעו עד היום:

1. נזילת שמן מחיישן קאמשפט (טופל באופן חובבני ע"י צמפיון בזמן האחריות ואחר כך במוסך רון פתרו את הבעייה סופית)

2. הוחלפה משאבת מיים ב 53000 (2500 ש"ח).

3. הוחלף מנגנון נעילה של תא המטען (400 ש"ח) .

למנוע הזה יש 2 בעיות ידועות:

1. מותחן שרשרת טיימינג שנדפק ואז יש סכנה שילך מנוע . אני החלפתי באופן יזום את המותחן + השרשרת לדגם המשופר (לא היתה תקלה) ומאז ישן בשקט - עלות 2500 ש"ח.

2. יש דיווחים על צריכת שמן מוגזמת עקב בעייה ברינגים - מחייב אוברול מלא למנוע - צפי של 13000 ש"ח ! , אצלי עד היום הרכב אוכל שמן בדיוק כמו שיצא מהמפעל .

מלבד מה שציינתי למעלה הרכב מרגיש חדש בדיוק כמו ביום שיצא מהסוכנות , וגם אם חשבתי לשדרג , בעלות שלו אין באמת שום תחליף ראוי .

לגבי ה DSG אני יכול לדבר רק ממה ששמעתי , היו בשנים הראשונות המון תלונות , הוחלפו מצמדים ומחשבי גיר , עידכנו תוכנות , אני חושב שבשנים האחרונות הפסקנו לשמוע תלונות . אם אתה רוצה עוד קצת שקט חפש אחת ידנית (תענוג! )

עליי לציין שאני מקפיד מאוד על שמן איכותי ועל טיפולים כל 10000 .

צריכת דלק 1:11 ממוצע משולב עירוני/בין עירוני וקצת פקקים .

בשורה תחתונה - תענוג של רכב ! בעלות של רכב משפחתי או פחות .

לגבי הביטוח , אני משלם 2600 מקיף (משום מה היתה עלייה של הביטוחים השנה) + חובה 1300 .

• תוכן חדש...