Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי שמן טוב וזול לרכב רנו דיזל ישן dTi בדרגה 5W40. ברכבי 5 ליטר שמן ולכן מעדיף להמנע ממיכלי 4 ליטר.

תפשה את עיני מודעת מבצע השבוע של "אוטו דיפו" לשמן מותג צ'מפיון שכתבו עליו בפרסום :"שמן תוצרת בלגיה באיכות גבוהה, אישור OEM של מרבית יצרני הרכב".

מופיעים שני שמנים - 5W40, 5W30. המחיר במקום 119.90 רק 84.90.

ScreenShot_20161108200321.jpg

ניגשתי לאוטו דיפו סניף מסוים. נמצא שמן לכאורה כזה. בקופה - אין מבצע, המחיר גבוה. קוראים לאחראי - "זה לא השמן. מה שבמבצע מסדרת NEW ENERGY ומה שהבאת זה ACTIVE DEFENSE. לא נשאר מאלו במבצע". שאלתי - "היה? מתי יהיה?" גמגומים בלבד...

עברתי במקרה ליד סניף בעיר אחרת. דווקא היה את הסדרה האמורה.

בחנתי את המוצר - אכן 5 ליטר, תקן API SN/CF. מופיע שהשמן סינטטי מלא, בלגי תוצרת WOLF. מופיעים מאחור תקנים של יצרנים ידועים. אפילו בסניף תלו מכתב רשמי של פולקסווגן גרמניה שמאשר ששמן זה עומד בתקני VW 502 00 505 00. כמו כן תלו מפרט יצרן מפורט.

דווקא הסדרה היקרה שלא במבצע מופיעה 5W40 חצי סינטטי.

קניתי שני מיכלים ב - 84.90 לכל מיכל.

נראה לי משתלם.

IMG_20161108_143334.jpgIMG_20161108_143425.jpgIMG_20161108_192548.jpgIMG_20161108_192605.jpgIMG_20161108_192928.jpgIMG_20161108_143253.jpg

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברת EUROL נרכשה ע״י קונצרן ZIC. בטיפול האחרון שמו לי שמן תחת המותג של ZIC כאשר באותיות קטנות על הדופן של הבקבוק כתוב EUROL.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אילו תלונות יכולות להיות על שמן?

נזקים של שמן שלא תואם לדרישת יצרן זה לא משהו שתראה בין טיפול לטיפול, *אולי* אחרי כמה עשרות אלפי קילומטרים.

וגם אז, סביר להניח שכל עוד לא מדובר על איזו S Class עם חיישן איכות שמן, אתה גם לא תדע מזה עד שאיזה מוסכניק יגיד לך שהמנוע מלא בבוץ.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בטיפול הראשון באיביזה שלי במוסך היבואן השתמשו בשמן הזה. סה"כ אין תלונות.

אילו תלונות יכולות להיות על שמן?

נזקים של שמן שלא תואם לדרישת יצרן זה לא משהו שתראה בין טיפול לטיפול

למה נזקים? מצויין במפורש שזה עומד בתקן של VW.

אצלי בטיפול האחרון גם השתמשו בשמן הזה, אבל במחיר של 255 ש"ח ל-5 ליטר.

פורסם

ואללה אם היה לי רכב ליסינג בכיף הייתי משתמש בדבר הזה שאמור להיות שמן

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש משהו שלא אוכל להבין, אנשים קונים / נוסעים על רכבים ששווים בערך עשרות אלפי ש"ח, מתדלקים כל שבוע בערך 300-500 ש"ח, משלמים ביטוח, טסט, לפעמים מערכת וכו' וכו', אבל למזוג שמן איכותי פעם בשנה למנוע שבעצם הוא הדבר הכי חשוב ברכב - מחפשים את הזול.

אני לא מכיר את השמן, אין לי מושג אם הוא טוב או לא, סביר להניח שהוא יעשה את העבודה בסדר גמור - אבל במקרה כזה אני מעדיף להשקיע 150-200 ש"ח על שמן תוצרת חברה מוכרת וידועה כגון Castrol או Valvoline וללכת בראש שקט מהמוסך.

אפילו השמנים של "דלק" שמיוצרים בארצנו נחשבים לטובים.

לא מזלזל חלילה בכסף ובארנק שלכם חלילה - אבל נושא למחשבה.

Opel Adam S 2017

פורסם

בפיזו שלי אני שם רק שמן "מקורי" - יענו TOTAL.

יש מדבקה קטנה של טוטאל מתחת למכסה מנוע - ברור שזה עקב שיתוף פעולה בין היצרנים - אבל אני ככה, זה מה שכתוב- זה מה שאני שם. יעלה כמה שיעלה.

להגיד לך שאני מאמין בלב תמים שהוא טוב יותר משמנים שעולים חצי מחיר? לא.

פורסם
ואללה אם היה לי רכב ליסינג בכיף הייתי משתמש בדבר הזה שאמור להיות שמן

אם היה לי רכב ליסינג, לא הייתי פותח לו את המכסה מנוע בכלל, בשביל זה אנשים משלמים על ליסינג תפעולי - כדי לחסוך מעצמם את הזוועה הזאת שנקראת "אחזקת רכב בישראל".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...