Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה שמן באחלה מחיר.

בדיזלית ז"ל השתמשתי בWOLF, יקר יותר מהצ'מפיון ולא ידעתי שזה מאותו מפעל.

דווקא בבאר שבע מצאתי את הWOLF המקביל (סינטטי מלא VITALTECH המקביל לNEW ENERGY של צ'מפיון) בזול יותר (100 בדוד לוי).

מבחינתי הבעיה הייתה שעל הגלון לא היו את התקנים של VW, למרות שבאתר שלהם הם כן הופיעו. זה גרם לי לחשוב שאולי השמן ישן (התקן אושר ביוני 15 לפני אתר WOLF), אבל אני לא בטוח לגבי זה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך אתה יודע עם איזה שמן הרכב הגיע מהמפעל?

שוודי או בלגי?

טעמתי והרגיש כמו קסטרול אדג'.האמת שאני לא בטוח , אבל סיאט עובדים עם קסטרול וממליצים עליו(על מכסה המנוע) אז אני מניח שהוא מגיע עם קסטרול.

פורסם
אילו תלונות יכולות להיות על שמן?

נזקים של שמן שלא תואם לדרישת יצרן זה לא משהו שתראה בין טיפול לטיפול, *אולי* אחרי כמה עשרות אלפי קילומטרים.

וגם אז, סביר להניח שכל עוד לא מדובר על איזו S Class עם חיישן איכות שמן, אתה גם לא תדע מזה עד שאיזה מוסכניק יגיד לך שהמנוע מלא בבוץ.

ואללה אם היה לי רכב ליסינג בכיף הייתי משתמש בדבר הזה שאמור להיות שמן

יש משהו שלא אוכל להבין, אנשים קונים / נוסעים על רכבים ששווים בערך עשרות אלפי ש"ח, מתדלקים כל שבוע בערך 300-500 ש"ח, משלמים ביטוח, טסט, לפעמים מערכת וכו' וכו', אבל למזוג שמן איכותי פעם בשנה למנוע שבעצם הוא הדבר הכי חשוב ברכב - מחפשים את הזול.

אני לא מכיר את השמן, אין לי מושג אם הוא טוב או לא, סביר להניח שהוא יעשה את העבודה בסדר גמור - אבל במקרה כזה אני מעדיף להשקיע 150-200 ש"ח על שמן תוצרת חברה מוכרת וידועה כגון Castrol או Valvoline וללכת בראש שקט מהמוסך.

אפילו השמנים של "דלק" שמיוצרים בארצנו נחשבים לטובים.

לא מזלזל חלילה בכסף ובארנק שלכם חלילה - אבל נושא למחשבה.

צודקים,

לפעמים קשה להבין אנשים...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
דווקא בבאר שבע מצאתי את הWOLF המקביל (סינטטי מלא VITALTECH המקביל לNEW ENERGY של צ'מפיון) בזול יותר (100 בדוד לוי).

מבחינתי הבעיה הייתה שעל הגלון לא היו את התקנים של VW, למרות שבאתר שלהם הם כן הופיעו. זה גרם לי לחשוב שאולי השמן ישן (התקן אושר ביוני 15 לפני אתר WOLF), אבל אני לא בטוח לגבי זה.

אני הייתי משתמש בצמיגות 5-30, עלה בסביבות 160 בזמנו

פורסם

לא מכיר את השמנים הללו, אבל נראה לי מוזר שחברה מכובדת תשתמש במיתוג שקיים עשרות שנים לפחות (והכוונה היא לא ליבואן המהולל אלא לצ'מפיון יצרן המצתים והמגבים).

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לפי דעתי והשתמשתי בשמן הזה מספר פעמים. מדובר בשמן מעולה מחברה מובילה(פחות מוכר בארץ כן), ובמחיר מעולה (חצי מחיר). שווה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
טעמתי והרגיש כמו קסטרול אדג'.האמת שאני לא בטוח , אבל סיאט עובדים עם קסטרול וממליצים עליו(על מכסה המנוע) אז אני מניח שהוא מגיע עם קסטרול.

זה שעל המכסה מיכל שמן ברכבי קונצרן VW מוטבע "Castrol" זה לא אומר שהשמן הנ״ל ״מותאם״ יותר לרכבים.

מאמין שפשוט Castrol שילמו הכי הרבה...

SEAT ATECA Style Plus

פורסם
לא אמרתי שהוא מותאם יותר.אמרתי כשנראה הוא מגיע איתו מהמפעל.

יש שמנים טובים ממנו ויקרים ממנו, תראה סרטונים ביוטיוב מה קורה כשמרתיחים שמנים שונים. בשביל 70 ש"ח ולקחת שמן פחות טוב?

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם (נערך)

זה לא אשמתו צמפיון(היבואן) גובים מחירי גובהים הבחור כולה אמר שעם צמפיון הוא הרגיש שהרכב עובד חלק יותר.

בסמל"ת לוקחים 130 ש"ח על אגי'פ 3 ליטר שעומד בתקן פיאט 5W40 לפני מע"מ ברור שאשפר להשיג שמנים טובים יותר אבל זה לא מבטל את העובדה ששמים שם שמן שמתאים לרכב.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

השמן בסדר והמחיר זול.

אני (שמחזיק רכב להרבה שנים) מאיף להשתמש כל הזמן באותו פירמה ודגם של שמן.

בשביל זה בוחר משהו שאפשר להשיג כל הזמן בהרבה חנויות.

הסיבה:

שמן למנוע מורכב משמן ותוספות (להורדת טמפ' הקפאה, לשיפור דרגת צמיגות, למניעת קצף, לפירוק לכלוך וניקיון המנוע, ...)

בכמה מיקרים יש התנגשות בין התוספות: זה שמוריד טמפ' הקפאה גם מוריד צמיגות.

גם יש תוספות שונים בשביל אותה פעילות.

לכל יצרן רציני יש את הפורמולה מאוזנת שלו.

כאשר מחליפים שמן תמיד נישאר בתוך המנוע כמות מסוימת של שמן ישן (בהונדה סיוויק 06-11 מחליפים 3.7 ליטר תוך 4.5)

זה הסיבה להתמיד על אותו שמן ולא להרבב תוסופות שפעולותם תהיה ירודה.

פורסם
פתרון מעולה למטורפים שמחליפים כל 5 אלף .

האם מישהו יודע אם תומך בתקן LL-01?

אני מהמטורפים שמחליפים כל 5K, אבל עדיין משתמש רק ב Castrol Magnatec

• תוכן חדש...