Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הגשתי בקשה לפטנט למכלול אקדח שפועל על עקרון שונה כביכול יותר יעיל. לאחר קבלת הסטטוס ומספר בקשה אני מתכנן להתקדם לתכנון מוצר והגעה לשט"פ עם אחת מחברות התעשייה המקומיות לייצור סדרטי.

לצערי היכולות שלי בסוליד לא מאפשרות לי לבצע את הפרויקט הנ"ל ואני צריך עזרה חיצונית.

אם יש מישהו בקהל שזה יעניין אותו הוא מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.

סטודנטים להנדסה שיוכלו לבצע את זה בתור פרויקט גמר יתקבלו גם כן בברכה.

פורסם

לפנות אלי במודעה פרטית.

קיימים שרטוטים שצריך להפוך לדגם לתל מימד.

אשמח אם תוכל להעביר את המידע לסטודנטים במגמה הרלוונטית (הנדסה מכאנית)

פורסם

אבל אין להם משתמש בפורום.

שלח לי מייל בפרטי.

כמה שרטוטים?

מה המורכבות?

האם יש מספיק בשר לפרוייקט? איזה פרויקט? תיב"ם? פרויקט גמר?

העבודה בשכר? בהתנדבות?

משכנתא זה קל

פורסם

בגלל שמדובר בפרויקט על בסיס פטנט שמחכה לקבלת סטטוס אני נמנע מלחשוף יותר מידי פרטים.

מדובר על שרטוט אחד של מכלול לאקדח שצריך לפתח לדגם תלת מימד ואפשר אגב לשלב עם דגם סוליד של אקדח קיים על מנת לייצר בסופו של דבר מדגם יכולת.

כמובן שגם אין בעיה אם מישהו יקח את זה בתור פרויקט גמר.

כרגע העבודה היא בהתנדבות, במקרה וכן יצליח ויצא לפועל לייצור סדרטי אחלוק ברווחים.

פורסם

זה לא הוגן לבקש מסטודנט לבצע עבודה בהתנדבות.

רוצה עבודה - שלם עבורה.

רוצה שמישהו ייכנס שותף באחוזים, זה כבר סיפור אחר המחייב חתימת הסכם.

• תוכן חדש...