Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

ניסיתי לברר לפני כמה שבועות אך לא הייתה היענות.

אשמח למידע עדכני לגבי מחירים של פיאט בראבו.

אם זה מחירים או כיוון כללי של % הפחתה, כל מידע יעזור.

הבנתי ששמורות מאוד נמכרות בסביבות המחירון.

מה לגבי לא שמורות? כמה אלפים\אחוזים?

האם שווה לקנות רכב שמור(יחסית לרכב בן 5) עם 110K שהיה בליסינג (נהג יחיד עם מסמכים רשמיים) ב-1K מתחת למחירון משוקלל ? (סביבות 33-34K)

תודה על כל מידע :)

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אנחנו קנינו את הבראבו שלנו 8K מתחת למחירון (קנינו באוג' 13 בראבו שעלתה לכביש בנוב' 11).

התקלה היחידה שהיתה מאז (יותר מ 3 שנים) היא שהלך הטורבו בערך 30K אחרי שקיבלנו אותה (מה שיכול בהחלט להעיד על זה שדווקא אנחנו לא שמרנו עליו, ברכב נהגו גם אימי ואחיותי).

אם הרכב היה בליסינג נהוג להוריד בערך 20% מהמחירון.

זה תלוי מאיפה אתה קונה, אם אתה קונה מחברת רכב אתה יכול להוריד אותם עוד הרבה.

פורסם

אם לשפוט לפי התור שמשתרך אצלי, ממתין לרגע שבו אחליט למכור, נדמה שלא תהיה בעיה לקבל מחירון פלוס, אבל אצלי מדובר בטורבו ידני ואלו נדירים כמו שלג באילת. באלו עם הרובוטיקה, מרביתם כבר מספיק ישנים וחבוטים, כך שמה שיקבע הוא המצב של האוטו, מספר ידיים, קילומטראז' וכאלו, עם זה אפשר להניח בזהירות שיהיה לו קצת קשה לפגוש מחירון באופן רגיל.

פורסם

רועי, המקרה שלך התפוז והתפוח הם דומים, אבל עדייין שונים.

אני גם מכיר אנשים(ואני בניהם) שבראבו טורבו ידנית הייתה מאוד מעניינת אותם, אבל הרובוטית פשוט לא קיימת, לא משנה מה המחיר שלה.

פורסם

תודה רבה חברים.

אז מה דעתכם על מחירון משוקלל פחות 1K לבראבו יד2, יד ראשונה הייתה ביבואן 3 שנים אצל נהג יחיד עם מסמכים. יד2 פרטי.

108K עם מולטימדיה (לא מושך אותי, אין לי בעיה להשקיע בעצמי בתור חובב אודיו). מטופל במורשה עם היסטוריה.

שווה?

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
תודה רבה חברים.

אז מה דעתכם על מחירון משוקלל פחות 1K לבראבו יד2, יד ראשונה הייתה ביבואן 3 שנים אצל נהג יחיד עם מסמכים. יד2 פרטי.

108K עם מולטימדיה (לא מושך אותי, אין לי בעיה להשקיע בעצמי בתור חובב אודיו). מטופל במורשה עם היסטוריה.

שווה?

מכיוון שאינך סוחר רכב אתה צריך להחליט אם זה מתאים לך לדעתי שווה לשלם 3-4K יותר על רכב שמור שמתאים לדרישותיך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לדעתי לא עסקה כל כך טובה. כמו שאמרתי, בראבו נמכרה ב 20% פחות מהמחירון ישירות מהליסינג, כאן מדובר על ליסינג ועוד יד אחרי, לדעתי לפחות 3-4K מתחת למחירון.

האם מדובר במחירון משוקלל?

Zvit - תודה על דעתך, אני גם נוטה לחשוב כך אבל המשפחה לא חושבת כך. הסברתי להם את המצב ולדעתם אם לשלם סביבות המחירון אז לרכב יותר שמור ופרטי.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

שוק הבראבו מיוחד במינו עקב הכמות רכבים הנמוכה מאוד, השימוש הנרחב שהיה בליסינג וההבדל בין רמות האבזור.

הדגם המבוקש ביותר הוא סנסיישן מבעלות פרטית. גם כך אין הרבה רכבים בכביש, היצע היד שניה כלל לא קיים. בתקופה האחרונה היינו עדים לעסקאות שנסגרו גם מעל המחירון בכמה אלפים.

אחריו משתרכים דגמי מגניפיקו ודינמיק, למגניפיקו עדיפות באבזור אך חסרות לו מערכות בטיחות, בדינמיק יש את ההיפך.

בגלל שמגניפיקו היו רק ב2009 גם שם קשה למצוא ק"מ נמוך וידיים פרטיות.

ההיצע הגדול ביותר של רכבים במצב סביר הוא בגזרת הדינמיק. אבל בגלל ההבדל הקטן במחירון בינו לבין הסנסיישן (8 אחוז ממחירון שנמוך גם כך), קשה לוותר על האבזור והרבה מעדיפים לחכות שיצוץ רכב שמור. וכשזה קורה הרכב נמכר בתוך ימים בודדים ואפילו תוך שעות (אמיתי לגמרי - מישהו שממתין כבר הרבה זמן ראה מודעה חדשה וכבר באותו היום התבשר שאיננה רלוונטית עוד)

בכל רגע נתון יש בקבוצת הווצאפ איזה 2-4 חבר'ה שמחכים לרכב. אני גם מכיר אישית כמה שמחוץ לקבוצה וממתינים בסבלנות.

וגם על בשרי חוויתי את התופעה, במשך חודש נכנסתי כל יום ליד2. פעם אחת עלה רכב עם נתונים טובים, במוצאי שבת קבעתי עם המוכר ליום רבעי, יום שני כבר נמכר הרכב.

בפעם השניה שזה קרה כבר לא בזבזתי זמן, קבעתי עם המוכר וקניתי את הרכב ביום למחרת.

כמובן שכל הנ"ל נוגע לדגמי הטורבו בלבד.

בעניין גיר ידני, אם הוא משודך לטורבו, יש ביקוש בכל רמת אבזור.

יש גם גרסה שנקראה אקטיב ב2009, אבל היא ממש נדירה ומאוד דלה (אפילו ללא בקרת אקלים)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מתן תודה רבה על התשובה.

אם כך, אכוון לעסקה המדוברת כי אם לא מי יודע כמה זמן יקח לי למצוא בראבו סבירה.

ד"א, מסקרנות, ידוע לך כמה יחידות בראבו נמכרו ?

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...