Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר AL4

YOTAM9119
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לפני קניית רכב וכרגע על הפרק עומד פיג'ו 208 1.6 אקטיב שנתון 2013.

אני ממש אהבתי את הרכב והבנתי שמדובר ברכב טוב ונעים לנהיגה חוץ מהקטע שיש לו גיר מאוד מיושן שמפריע לאיכות הנסיעה ומסרס את המנוע. אני מדבר על גיר AL4.

אשמח לשמוע קצת יותר על הגיר ועל הבעיות שלו, ואם שווה בכל זאת לקנות את הרכב או להתרחק ממנו?

הבנתי שהגיר עצמו אמין אבל מסרס מאוד את המנוע וגורם לצריכת דלק גבוהה משמעותית

אשמח לשמוע עוד עליו!

תודה רבה!

פורסם

הפיגו אחלה רכב נסחרת במחירים טובים בגלל שהרכב צרפתי,למנוע יש כוח אבל הגיר אכן מסרס,לא בטוח שזה יפריע לכולם.

מבחינת צריכת דלק לא מדובר על שברולט קפריס,אבל פחות טובה מאשר רכבים כמו האיביזה למשל.

הגיר עצמו דווקא עבר עידכונים לאורך השנים ולא הייתי חושש לקנות אותו היום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשמע בגדול מבחינת איכות הנסיעה פחות מפריע לי אני פשוט לא רוצה לקנות רכב ולבלות כל יומים בשיפוץ גיר.

הוא נחשב גיר אמין או גיר בעייתי(כמו הVGA)

פורסם

ברכב בן 3 לא תבלה במוסכים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ברכב בן 3 לא תבלה במוסכים.

ממש לא בטוח לפחות שמדובר על רכבי VAG למשל.

שמעתי מכמה חברים כמה זוועות גם ברכבים משנתון 2013-14 ואפילו 2015,שהגיעו על גרר למוסך והמינימום היה מצמדים.לזה מ 2015 הלך גם המכטרוניקס וזה עוד לפני שהרכב הגיע ל 40,000 ק"מ הוא מקלל את הרגע הזה,שהעז בכלל לקנות מהם את הרכב.

אז נכון,שזו לא אותה כמות של תלונות אבל עדיין ממש לא פתרו את הבעיה.

לגבי הפיג'ו - כל דבר לגופו- הייתי מתייעץ גם עם מכון גירים כי כיש ספק אז אין ספק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הכוונה שלי הייתה פה ספציפית לגבי ה208.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של מאגן 1 מאגן 2 פיזו 308 ולהורים C5 - כולם עם גיסאות של הגיר הזה

בנסיעה רגועה - גיר מצוין ברגע שלוחצים קצת (ובנינו - אין שום סיבה לכך ) הגיר אכן מסרס את המנוע.

מאגן1 - 77K ללא בעיות גיר

מאגן 2 - 22K ללא בעיות

פיזו 308 - 22K ללא בעיות

C5 - 100K ללא בעיות

פורסם

הבעיה ברכב הזה היא לא הגיר אלא המנוע. 1600 עם 120 כס שפותח עם bmw.

עשה לעצמך טובה ואל תתקרב. אם יש לך ספקות תתקשר לרונן או יוסי ממוסך גבע ותתייעץ איתם. הם אלופים בפיגו סיטרואן.

בנוסף הממיר ברכב מתפגר מהר והוא צורך כמויות עצומות של שמן בין טיפולים.

הנל מניסיון עם כזה בדיוק שהיה לאשתי מליסינג במשך 3 שנים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אחרי נסיון עם 7 רכבים של פיגו סיטרואן עם AL4 אני יכול להעיד שהגיר אמין,אבל התפקוד שלו לא חלק כמו גירים מודרניים,ולפעמים מעצבן.

פורסם
הבעיה ברכב הזה היא לא הגיר אלא המנוע. 1600 עם 120 כס שפותח עם bmw.

עשה לעצמך טובה ואל תתקרב. אם יש לך ספקות תתקשר לרונן או יוסי ממוסך גבע ותתייעץ איתם. הם אלופים בפיגו סיטרואן.

בנוסף הממיר ברכב מתפגר מהר והוא צורך כמויות עצומות של שמן בין טיפולים.

הנל מניסיון עם כזה בדיוק שהיה לאשתי מליסינג במשך 3 שנים.

+ 1

הגיר בשנים האלו מאד אמין (כבר פתרו את כל מחלות הילדות), אך מצד שני חסר לו לפחות יחס העברה אחד נוסף.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני מחזיק ברכב שכזה.

סהכ הוא אמין למדי. צריכת דלק סבירה. בתור רכב עירוני הוא בסדר גמור.

קטן, זריז יחסית וקל לתמרון.

לנסוע איתו מחוץ לעיר, אני מעדיף פחות. הוא רועש ובהחלט ניכר שחסרים עוד הילוך או שניים

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

אני עם 207 ואותו מנוע וגיר. 40000 קמ והכל אחלה.אוטו מעולה.ואומרים שה 208 יותר כיפית אז אני ממליץ

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Audi A4 3.0

פורסם (נערך)

אוקי אז הבנתי באמת שהגיר לא כזה נורא כמו שחשבתי!

אבל כרגע עולות בי חששות חדשות לגבי המנוע? הוא בעייתי בדגמים האלה(פיג'ו אקטיב 1.6 2013)?

הבנתי שהמנוע צובר פיח בגלל כשל הנדסי.

במה זה מתבטא וכמה זה נורא?

עריכה אחרונה על ידי YOTAM9119
  • תוכן חדש...