Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTI vs CUPRA vs OPC

nivape
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

נוהג כבר 3 וחצי שנים על ולוסטר טורבו.

מחפש להחליף לרכב חדש בלבד.

תקציב עד 150-160 אלף.

לא משנה לי סגמנט מרווח לרגליים אבזור נוחות ביטוח גימור אמינות מוסכים מוצא וכל דבר אחר.

מחפש כוח אחיזה ובעיקר צליל שאין אותו ברכב הנוכחי שלי.

התלבטויות בין אבארת', אופל OPC, פולו GTI, איביזה קופרה, ומוכן לשמוע על דברים אחרים כמו מיטו תלתן פיג'ו GTI קליאו RS. מזכיר שוב רק לרכב חדש.

תודה מראש למי שמפנה מזמנו לייעץ לי:)

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לא איפכת לך איכות והרבה כוח בלי יותר מדי התנהגות אז איביזה קופרה והשקעה לא ממש גדולה תביא אותך ל 300 פלוס כוחות סוס.מה שלא תוריד לכביש בכלל בהילוכים ראשונים אבל בגבוהים רכב חזק מאד.אם בא לך התנהגות אז 208 או אופל חדשה שתגיע.פולו הכי איכותית בקבוצה בתא נוסעים וזהה מכאנית לקופרה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

קליאו RS איננה מתנהגת משהו. זה לא הקליאו של הדור הקודם. פיז'ו לא רעה, מחיר טוב. פולו GTI וכנ"ל קופרה - אחלה לקו ישר. מבחינת התנהגות לא משהו. זה לא מכונות נהיגה. הOPC תבלוט לטובה מבחינת הקרביות שלה ומבחינת ההתנהגות. כוח לא חסר (אם כי הפולו והקופרה מהירות יותר). המחיר שלה אמנם בגרסה המאובזרת - 180 א' ש"ח.

פורסם

לא יודע כמה אפשר להתמקח מול מיני. ממה שזכור לי, לקופר אס גם עלויות ביטוח גבוהות יחסית.

לדעתי ה-500 זה הרכב היחיד שיש לו באמת צליל. השאר, מאלו שלי יצא לנהוג בהן, מייצרות בעיקר נפיחות, וב-208 אין אפילו את זה תכלס.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הפיאסטה תעבור את התקציב שלך, אבל היא המכונית הכי צהנה לנהיגה בקבוצה הזו.

לפי מה שידוע לי פיאסטה ST ברמת אבזור מעל הבסיסית דווקא נכנסת בול בתקציב שלו (150-160)

פורסם

היי,

אני את הבחירה שלי עשיתי..הייתי בהתלבטות באותה הקטגוריה.

הסיכום שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?614381-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C-%D7%94-Daily-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%99-Peugeot-208-GTi

לדעתי פיאסטה ST זה הרפתקאה יפה דרך הבירוקרטיה הישראלית(כמי שמכיר חבר שייבא כזאת אישית וירדו לו המון דמעות ויצאו המון עצבים) או שיטה לממן את איילון מוטורס על המחיר השערורייתי שלהם ..בנוסף במידה של בעיה לא עלינו או כל טיפול כלשהוא הוא טקס בפני עצמו כי לך תמצא מוסך שמחזיק חלקים זמינים בארץ או ידע ברכב כ"כ נדיר בארץ(יחידות בודדות על הכביש).

לגבי השאר עשיתי את הבדיקה שלי והרכב שהכי התחברתי אליו היה ה208.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הפיאסטה תעבור את התקציב שלך, אבל היא המכונית הכי צהנה לנהיגה בקבוצה הזו.

הפיאסטה היא המכונית שניצחה בכל המבחנים שנעשו במגזינים השונים בעולם (אנגליה בעיקר)

אם אתה מחפש התנהגות להוט-האצ' קטנה, אין טובה ממנה כיום.

יש לי ניסיון על ה208 GTI, מרגישה טובה אך טיפה מעט מנותקת ואולי אפילו "רכה".

בהצלחה!

פורסם

מיני הכי מתקרבת לפיאסטה ובונוס תא נוסעים מאד איכותי בשונה לפיאסטה. ולא תהיה בעיית שירות וטיפולים

פורסם
היי לכולם.

נוהג כבר 3 וחצי שנים על ולוסטר טורבו.

קודם כל, משתתף בצערך.

מחפש להחליף לרכב חדש בלבד.

תקציב עד 150-160 אלף.

לא משנה לי סגמנט מרווח לרגליים אבזור נוחות ביטוח גימור אמינות מוסכים מוצא וכל דבר אחר.

מחפש כוח אחיזה ובעיקר צליל שאין אותו ברכב הנוכחי שלי.

התלבטויות בין אבארת', אופל OPC, פולו GTI, איביזה קופרה, ומוכן לשמוע על דברים אחרים כמו מיטו תלתן פיג'ו GTI קליאו RS. מזכיר שוב רק לרכב חדש.

תודה מראש למי שמפנה מזמנו לייעץ לי:)

נלך לפי הסדר,

אבארט: לא הכי טובה בקטגוריה, אבל יש צליל ואופי. מבחינת מחיר היא בקצה העליון של התקציב. אני אישית לא הייתי ממהר.

אופל OPC: הוחלפה לאחרונה. ממה שראיתי בסוכנות אופל, המלאי מוגבל והמחירים גבוהים (מדי). הגרסה הנכונה - זו עם דיפרנציאל מוגבל החלקה מכני - תעלה כ-180K שהינם מחוץ לתקציב שהגדרת. האם הגרסה הרגילה מספיק טובה? לא בטוח, אבל למיטב ידיעתי רכב המבחן מצויד בדיפרנציאל, כך שקשה לדעת. מבחינת צליל, אני בספק שתשמע משהו ממנה משהו מעניין.

פולו GTI: חייב אוט'? לא, אז קח איביזה קופרה.

איביזה קופרה: האמת שהיא מפתיעה. היא מהירה בקו ישר ואפילו יודעת להתנהג קצת. היא כבר לא חדשה, אבל המחיר בהתאם - קצת מעל 130K (ואולי אפשר להגיע גם ל-130).

מיטו תלתן קיבלה סוג של מתיחת פנים ומעתה אמור מיטו וולוצ'ה (Veloce - "מהיר" באיטלקית). כמו האיביזה, הרכב כבר לא טרי אך כנראה שבניגוד לאיביזה, הדבר אינו בא לידי ביטוי במחיר.

208 GTI - רכב חביב עם פוטנציאל. רק שבגרסה שמגיעה לארץ היא מתקשה בכל מיני דברים שקשורים לנהיגה ספורטיבית, אה וצליל לא תמצא שם.

קליאו RS - הרכב מאכזב בהרבה תחומים. דווקא ההתנהגות טובה וזה פחות או יותר הדבר היחיד שיחסית טוב אצלה. הצליל נוראי, מאוד.

ברשותך, שאלה: ביצועים בקו ישר מול התנהגות - מה יותר חשוב לך?

מיני קופר S ידנית בסיסית, אחרי מיקוח, יכולה להיות שלך במחיר די קרוב לתקציב (למרות נקודת פתיחה של כ-190 אלף שקל). אפשרות נוספת שכדאי לשקול - פיאסטה ST מייבוא מקביל.

נו באמת...לשלם כל כך הרבה כסף עבור רכב שנכשל בהתנהגות, ביצועים, צליל מטריד ובעוד כמה סעיפים? כבר עדיף לקנות גולף GTI בסכום הזה. אגב, אם ירצה אוט' אז זה רק מוסיף עוד משהו מחורבן לרכב הזה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לא מבין משהו, האיש מחפש אוטו שיתאים לנהיגה ספורטיבית ומהנה יחסית, אז מה יותר מתבקש מאשר בחינה אישית שלו. בעובדה כמעט כל אחד כאן ממליץ על משהו אחר, אז מה עושים, מערבבים ומחפשים ממוצע, אולי כותבים על פתק ונראה מה ייצא ? אם במכונית ליסינג שמהווה קשר בין א. לב. ותו לא, אפשר וגם בדוחק, להסתפק בהמלצת מי שיש לו נסיון, במכוניות כאלו בהן דנים כאן, זה כל אחד והתחת הפרטי שלו.

פורסם

תחושה סובייקטיבית בסופו של דבר אמורה לקבוע את פוטנציאל הרכישה.אם זאת, לכל רכב בקטגוריה יש שוני די ברור שפחות או יותר כולם מסכימים עליו

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

על פי ביקורות שקראתי הקופרה תיתן הכי הרבה Value for money. ה OPC בכלל לא נכנסת בתקציב שלך, ב 154K יש רק את הגרסא המאוד לא מאובזרת. הפולו הידנית זה בזבוז כסף. גם קליאו די רחוקה מהתקציב.

אישית הייתי הולך על הקופרה ועוד ישאר לך עודף לחמוצים, ובסופו של יום תקבל אחלה רכב.

• תוכן חדש...