Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כ

שינוי מערכת המתלים (בולמים וקפיצים) יכול לעזור, אבל הרבה ממה שצריך לעשות נמצא במימדים של הרכב ומיקום רכיביו (בעיקר המנוע) שמשפיעים על מיקום מרכז הכובד; בחלוקת המשקל וחלוקת מומנט הגלגול; ובקשיחות השלדה עצמה.

או,ESP אגרסיבי.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
או ESP אגרסיבי.

כן, אפשר לייצר מערכות בקרות יציבות שמונעות גלגול.

אבל זה פתרון רחוק ממושלם ואם לא חייבים (כמו במשאיות) אז מנסים למנוע מהרכב עצמו להתהפך מתמרון עצמי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
מעניין מה שאתה אומר. יש סימוכין למה שרשמת?

כי הסרטון שבגינו נפתח השרשור הוא לא מספיקר "סימוכין"?

שאלתם על בלימה, אז העובדות בשטח (וקינן בטח יוסיף על העניין) הוא שהרוב המוחלט של הנהגים בכבישי ישראל לא רק שפשוט לא יודעים לבלום ואלא שהרוב המוחלט חושב שגם במצבי חרום, אם הוא ירד על הבלמים באטרף, או שהאוטו ישבר או שיעוף פתאום לחלל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אני חושב שב"סימוכין" הכוונה היתה לסימוכין לטענה כזו, כאשר מחילים אותה על כלל הרכבים שמייצרת טויוטה.

בלימה חלשה, אגב, זה לא עניין ישראלי. זה אפילו לא עניין של "לדעת". הנטיה לבלום באופן מהוסס (ובמקרה שיש צורך בהיגוי בלימה כזו עושה יותר נזק מתועלת) היא טבעית לרוב הנהגים.

יש לכך לא מעט סיבות, שקשורות לחשש מתגובת הרכב, חשש לתגובת הרכב מאחור, הרגלים יומיומיים, שימוש בעקב כציר (שוב ביומיום), ישיבה רחוקה מדי, נעליים לא מתאימות, סוליות חלקות, גומיות שחוקות על הדוושה, ואצל נהגים נמוכים או מבוגרים מאוד (או שיכורים/עייפים) ייתכן גם קושי פיזי.

יצרני הרכב הכירו בכך ולכן הם מציידים רכבים ב-Brake Assist. הרשויות הכירו בזה גם כן, ולכן מרחקי הבלימה שמצוינים בטבלאות של התיאוריה וגם בטבלאות שנעזרים בהם מהנדסי דרכים - הן ממש לא המרחקים שתקבל באמת בבלימת חירום.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

יש לכך לא מעט סיבות, שקשורות לחשש מתגובת הרכב, חשש לתגובת הרכב מאחור, הרגלים יומיומיים, שימוש בעקב כציר (שוב ביומיום), ישיבה רחוקה מדי, נעליים לא מתאימות, סוליות חלקות, גומיות שחוקות על הדוושה, ואצל נהגים נמוכים או מבוגרים מאוד (או שיכורים/עייפים) ייתכן גם קושי פיזי..

התגובה הכי פופולארית והכי מצחיקה היא "זה לא יזיק לרכב?"

רב-רב-ראבאק, אתה ב 150 ק"מש ומתקרב במהירות לקיר הבטון שמולך, על איזה נזק לרכב אתה מדבר בדיוק???

פורסם

טוב, אז מי לוקח היילקס מיוניון מוטורס אינקוגניטו ויוצא לבדוק את הסיפור?

קונוסים אני כבר אביא...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

קינן, לעשות תמרון התחמקות אני יודע.

לנווט בין קונוסים כשהרכב עושה "רוורס על הגג" - פחות.

פורסם

קונוסים אני כבר אביא...

i"m game...אבל מה קונוסים? תביא מוס!

moose-1.jpg

פורסם

איך מוס?

אתה רוצה שהחונטה הטבעונית תשים אותנו על הכוונת שלה?

עד כאן

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

תביא מוס ותביא טבעוני, אני חומק מהמוס ודורס את הטבעוני וכל הצדדים המעורבים בעניין מאושרים כולל הטבעוני שסביר להניח שלא ישים לב שהשתנה משהוא בסטטוס שלו...

פורסם

רק ההיילקס?

תראו איזה רכבים עוד מככבים כאן

משעשע

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קונוסים אני כבר אביא...

אם אתה מארגן רכב מטויוטה אני מוכן להיות הנהג שפן הניסוי.

פורסם
אם אתה מארגן רכב מטויוטה אני מוכן להיות הנהג שפן הניסוי.

יש כבר שפן. המשרה של ה moose עדיין פנויה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...