Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי ולא ראיתי שהנושא נדון פה, טויוטה במבחן המפורסם, התחמקות מהמוס מציג יכולות לא פחות ממסוכנות גם באופן אבסולוטי וגם כפי שניתן לראות בסירטון, בהשוואה למתחרות.

73467193940100640360no.jpg

היבואן הישראלי טוען שמדובר במפרט שונה לחלוטין, מה שאני לא ממש קונה.

דעתכם על הבדלי המפרט?

[video=youtube;xoHbn8-ROiQ]

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4871156,00.html

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסתבר שלפני 9 שנים זה לא הפריע להם להיות הטנדר הכי נמכר, אז למה לשנות משהו בנוסחא המנצחת...?

ההבדלים מול המתחרים מפחידים, במיוחד כשיש גם הבדלי מהירות משמעותיים.

ניחוש שלי - הם ימשיכו למכור כמו משוגעים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה אמור לעניין, לא?

במיוחד שהתחמקויות ממכשול בדרך ב"דכ יקרו במהירות גבוהה משמעותית.

אל תשכח שזה לא מעניין רק את בעל הרכב, זה גם מעניין מאוד אותך, במידה וההיילקס שמבצע תימרון כזה מגיע מולך ב 120 קמ"ש.

יש למישהוא תובנות בנוגע ל"הבדלי המפרט"?

פורסם
זה אמור לעניין, לא?

אל תשכח שזה לא מעניין רק את בעל הרכב, זה גם מעניין מאוד אותך, במידה וההיילקס שמבצע תימרון כזה מגיע מולך ב 120 קמ"ש.

ברור שזה מאוד מעניין, אבל אני חושב על עצמי עכשיו, אני עדיין רוצה כזה היילקס. ואני יודע שבפרמטרים אובייקטיביים הטרייטון יותר טוב מההיילקס הזה, ועדיין לא הייתי מוציא כסף מהכיס בשביל מיצובישי וכן בשביל ההיילקס. (ועוד יותר אהבתי את הדור הקודם של ההיילקס, הויגו. וגם הוא לא היה מרשים במבחן הזה).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נשמע לי כמו קשקוש, אלא אם כוונת המשורר הייתה שמדובר בדגם בעל אבזור בטיחותי נחות וללא מערכת ESP שאמורה למנוע מקרים כאלו.

אם הרכב הנ"ל אכן היה מצוייד במערכת כזו אז נראה שטויוטה צריכה לעשות עוד קצת שיעורי בית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
זה אמור לעניין, לא?

אותי זה מעניין.

האמת, אם הייתי מחפש כלי עבודה סוס, עדיין הייתי לוקח את ההילקס, אני מכיר טוב מאוד את הרכב ואני יודע למה הוא מסוגל, מבחינת אמינות, שום דבר לא מנצח אותו בפרמטר הזה, ורוב האנשים שמחפשים רכב עבודה זה ה-פרמטר שמסתכלים עליו.

בכנות, כמה פעמים יצא לכם לעשות תמרון שכזה במהירות כזו?

נהג טוב לא יכניס את עצמו לסיטואציות כאלו,זה לדעתי האישית.

עכשיו קח את הלקוח הממוצע של ההילקס, באמת אתה חושב שזה מעניין אותו?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נהג הכי טוב בעולם, אם הוא לא צופה את העתיד, לא יכול להתכונן לחזיר בר שחוצה לו את הדרך בדהרה או ילד על אופניים חשמליות שלא יודע מה זה תמרור/רמזור.

לפחות עבורי, כשל התנהגותי שכזה הוא דיל ברייקר.

אם לא בקטע הבטיחותי (ואני לא מבין איך אפשר להקל ראש בכשל שכזה), תחשבו מה קורה לסחורה שלכם בארגז בתימרון כזה, את הטפלה אתם משגרים לחלל ואם יש לכם שם צינורות ברזל, באמת מזמן לא היו פה קטיושות/ רקטות :-)

פורסם

בגירה, אני מאמין שהיבואן התכוון לESP. ברוסיה בוצע מבחן דומה, והטנדר של מיצובישי גם לא בייש את הפירמה, והצליח להתרומם כבר במהירות של 70 וקצת קמ"ש. מספר חברים בשרשור הגיבו עד כמה הרכב הזה טוב. תסבירו לי פעם אחת ולתמיד, למה לקנות כזה, אם אפשר בישראל להיכנס לסוכנות ולצאת עם טנדר אמריקאי, שלוקח את כל התאילנדים האלה בהליכה, ומציע נוחות, עוצמה ופינוק שלא תמצאו באירופאיות או יפניות שעולות פי 3. לא מזמן היתה לי אפשרות לשבת בטנדר כזה, תסלחו לי, אבל הL200 של תחילת ה-90 לא נופל מהם.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם (נערך)

בכנות, כמה פעמים יצא לכם לעשות תמרון שכזה במהירות כזו?

נהג טוב לא יכניס את עצמו לסיטואציות כאלו,זה לדעתי האישית.

המהירות שבה התבצע התמרון היא מהירות עירונית!

אמנם, אם אתה חגור ואם (אם...) לא ירדת מהכביש במהלך התמרון כנראה שלא תיפצע קשה (להתהפכות כזו אין מתקף גבוה כאשר הגג פוגש את הכביש), אבל לך תדע במה עוד תתנגש או מה יתנגש בך, ומה ישתחרר לך בארגז.

וגם הנהג הכי זהיר ומאומן בעולם יכול להיקלע למצבי קצה. מה שכן, נהג מאומן יבלום בחוזקה ואז יפנה, ובבלימה חזקה הסיכוי לגלגול נמוך יותר מאשר במצב נייטרלי שבו מתבצע הניסוי.

בגירה, אני מאמין שהיבואן התכוון לESP.

לא כל מערכת בקרת יציבות (ESP) תמנע גם התהפכות מתמרון עצמי, וגם אם היא כן הותאמה לכך היא לא תמיד תצליח למנוע. במציאות יש הרבה פעמים דברים שעוזרים לך להתהפך.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בגירה, אני מאמין שהיבואן התכוון לESP. ברוסיה בוצע מבחן דומה, והטנדר של מיצובישי גם לא בייש את הפירמה, והצליח להתרומם כבר במהירות של 70 וקצת קמ"ש. מספר חברים בשרשור הגיבו עד כמה הרכב הזה טוב. תסבירו לי פעם אחת ולתמיד, למה לקנות כזה, אם אפשר בישראל להיכנס לסוכנות ולצאת עם טנדר אמריקאי, שלוקח את כל התאילנדים האלה בהליכה, ומציע נוחות, עוצמה ופינוק שלא תמצאו באירופאיות או יפניות שעולות פי 3. לא מזמן היתה לי אפשרות לשבת בטנדר כזה, תסלחו לי, אבל הL200 של תחילת ה-90 לא נופל מהם.

כי עלויות האחזקה בטנדרים האמריקאים הן לא שפויות גם אם הם הוצאה מוכרת ב100 אחוז.

בשביל לסבר את האוזן, במקום העבודה שלי היינו צריכים להחליף dpf בסילברדו, 13 אלף בלי עבודה, טורבו נושק ל20.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

למה אי אפשר היה לשפץ את הטורבו? למה בהכרח להחליף לחדש? dpf ב 13, אתה רציני? אריק, מה המחירים אצל היפניות?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...