Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברים,

לקראת הטיפול שעלי לעשות בהמשך ליישור הקו אותו התחיל אסף (טיימינג, משאבת מיים ונוזל קרור) , רכשתי רפידות קידמיות REMSA 0840.10

האריזה הגיעה פתוחה וששאלתי את המוכר הוא בדק ואמר שהכל בפנים.

מלבד חוברת ו 4 רפידות הקופסא ישנם גם 2 ברגים עם שעליהם לוקטייט

משיטוט באתרים שונים ראיתי שבחלק מהתצלומים ישנם גם מעיין חבקים קטנים ובמקומות אחרים אף חלקים נוספים.

בסרטונים שראיתי ב YOU TUBE לא מצאתי התייחסות לאותם חלקים מלבד תושבת פח שהעבירו מהרפידה הישנה לחדשה.

צרפתי תמונות שונות שמצאתי ב EBAY

האם אלו חסרים באריזה?

תודה,

206.jpg

206-1.jpg

עריכה אחרונה על ידי corola98
פורסם

חסרות פחיות קפיציות למסגרת הקליפר. אבל בגדול אפשר להשאיר את הקיימות, למרות שזה פחות מומלץ. יכול להיות שרמסה בכלל לא מספקים אותן.

אין תושבות פח שצריך להעביר מרפידות ישנות לחדשות.

ראה פה את ההסברים שלי, בפרט תמונה מספר 11, 14, 15. רפידות של ברלינגו זהות לרפידות של 206.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?564412-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%91%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%99%D7%93%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%95-2009

פורסם

ראיתי, תודה רבה.

אני אנסה לחפש באינטרנט מה תכולת האריזה. ( את האחוריים קניתי בג'אן אני מניח ששם יש ערכה קומפלט)

למה משמשים הברגים עם הלוקוטייט.

פורסם

בורג עם לוקטייט - תמונה מספר 2 שלי. אמורים להחליף את הבורג, כלומר לשים חדש שמגיע בערכה.

הקליפר מוחזק עם שני ברגים אבל בערכה מספקים רק אחד כיוון שבהחלפת רפידות בלבד ללא דיסקים פותחים רק את הבורג התחתון.

ערכה מקורית או "פירמה" טובה של הקידמיות כוללת:

4 רפידות.

2 ברגים.

8 פחיות קפיציות.

פורסם

דעתי שרמסה חברה מאיכות נמוכה.

הרכבתי אותם רק פעם אחת על 307 שהייתה לי.

החלפתי ביחד עם צלחות מקוריות.

אחרי שנה (של שריקות) ,הגעתי למוסך ושם הראו לי שהצלחות נשחקות ונוצרת מדרגה ואילו הרפידות נשארות עם עובי בריא.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

קצת מוזר שהצלחת תיאכל עוד לפני הרפידות אבל נתת לי עוד סיבה טובה למה אמשיך לא לגעת ברמסה. גם בחנות חלפים שאיתה אני כבר עובד שנים מיתלוננים לא מעט לקוחות ומוסכים על הרמסה.

פורסם

לא בכל אריזה של רמסה מגיעים את אותם הדברים, יכול להיות שבאריזה א' יהיו ברגים ובאריזה ב' לא היו, זה בהתאם לרכב.

בקשר לברגים, יש קליפרים שצריך לפתוח את שני הברגים כדי להוציא את הרפידה ועדיין באריזה החדשה מגיע רק בורג אחד לכל קליפר(גם באריזות של רפידות מקוריות).

• תוכן חדש...