Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דבר נוסף- במגבלת התקציב מומלץ פריוס דור 2 מודל 2009 ולא 2008, הסיבה היא שמודל 2008 לפעמים כבר מ 2007 על הכביש, כך שהפער בתקופת האחריות לסוללה מגיע לפעמים לעד שנתיים לטובת מודל 2009.

בכל אופן בקניית הרכב שים לב מעבר לשנת המודל גם לתאריך עלייה לכביש ותן לזה משקל חשוב בתמחור.

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם
כאחד שנוסע בערך כמוך: שווי הרכב שלי כ 35K ש"ח ,נוסע בפריוס 2008, כ- 27,000 ק"מ לשנה, מהמרכז ל י-ם, מחצית בינעירוני, ראה מניסיוני:

אני חוסך בערך 7,000 ש"ח לשנה.

....

חיסכון- בשנתיים שהרכב אצלי חסכתי כ- 15,000 ש"ח בדלק לעומת רכב בנזין שהיה לי, בעתיד כשאחליף סוללה, גם אם זה יהיה מחוץ לאחריות אשלם כ-8000 ש"ח, בינתיים נראה שזו עסקה מצויינת.

כמה חסכת תוכל לדעת כשתמכור...לא רגע קודם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כמה חסכת תוכל לדעת כשתמכור...לא רגע קודם.

מה קשור חיסכון למכירה ? אני מדבר על חיסכון בעלויות הדלק לעומת רכב בנזין מקביל.

כשאמכור אוכל לדעת מה הייתה ירידת הערך בפועל שזה נושא אחר, אגב ירידת ערך היא פונקציה של מחיר הקנייה, נסועה שנתית ודגם הרכב.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני מניח שזוית התכוון שיכולה להיות ירידת ערך גדולה לאחר תום האחריות ברכבים האלה כי אנשים יחששו לקנות מחשש להחלפת סוללות יקרה. את הירידה החדה בערך גם צריך להכניס לעלויות בהשוואה לרכב רגיל כי שם אין נפילה כזו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רכשתי פריוס לפני חודשיים ואני ממליץ בחום. דלק: בלי סיפורים, בבדיקת משאבה 19 קמ"ל. רכב נוח מאוד שקט יציב ומרגיש איכותי. מחיר בדיחה. אל תפחד מהסוללה. הרי במחיר כזה, גם אם ייצא לך להחליף מצבר עדיין לא תפסיד כמו שתאבד בירידת ערך של רכב חדש יותר.

פורסם

עד כמה נוחות הנסיעה של פריוס 2009 שעבר ק"מ מכובד? קשה מאוד למצוא פריוס עם ק"מ נמוך שנתון מתקדם...

קשה גם למצוא בכלל פריוס עם ק"מ נמוך, גם חדשות.

אפשר לטפל בפריוס לא במוסכי היבואן? הטעם המר של יוניון מוטורס ונסיונות העקיצות הקטנות שלהם זכורים לי מתחילת שנות ה2000. הם התקדמו היום?

לחבר לעבודה היתה פריוס ליסינג חדשה מניילונים, והיא לא היתה נוחה במיוחד לדעתי, בפרט לא במושב האחורי.

מצד שני זה היה הרכב העיקרי שלו ושל המשפחה, והוא לא התלונן עם שני ילדים מאחורה

פורסם

יש לי במשפחה פריוס דור 3 ו-4 והם נוחות משמעותית משאר המשפחתיות ומטה שמשרתות את המשפחה (קיה סיד, אופל אסטרה ויונדאי I20) אבל לא נוחה כמו רכב מנהלים (מאזדה 6.

החיסרון הכי גדול הוא רעש הצמיגים.

המחירים של יוניון סבירים, מוזמן לעיין בשרשור אחזקה (מתעדכן כל חצי שנה בערך):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=574368

אני הצלחתי למצוא רכב בן שנה ו-8 עם 18 אלף ק"מ. מצריך הרבה סבלנות, חיפושים ואצבע מהירה על ההדק. את הפריוס השנייה רכשנו חדשה מהחברה אז זה לא פונקציה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...