Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשובת מנוע לקטנוע , דיאלים S3 125

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חושד בתשובת מנוע של הקטנוע , התחלתי לחפש תשובת מנוע לדגם ולא מצאתי , אפילו לא אזכור , גם בספר רכב .

השאלה שלי האם זה כמו ברכב , שהמנוע יושב על תושבת עם גומי לשלדה?

או שיש סטאפ אחר , מעוניין לדעת לפני שמפרק , קטנועים ככל , חדש לי , ויש ידיים טובות וחוש טכני מפותח.

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ProCC

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם
רק בגלגל או שכל המנוע והתמסורת זזים?

המנוע והתמסורת זזים לפחות 10 סמ לכל צד , בנוסף אני נותן גז בפתאומיות או עוזב יש מכה שמורגשת מהחלק האחורי.

מכונאי BMW

פורסם

כדאי לבדוק במוסך. ייתכן שהבעייה היא רק בבושינגים ( הגומיות) או בהידוק של הברגים אבל יכול להיות שיש שבר או תקלה אחרת. מכיוון שזו תקלה בטיחותית - אל תנסה לטפל בה לבד ובחוסר ידע.

פורסם
כדאי לבדוק במוסך. ייתכן שהבעייה היא רק בבושינגים ( הגומיות) או בהידוק של הברגים אבל יכול להיות שיש שבר או תקלה אחרת. מכיוון שזו תקלה בטיחותית - אל תנסה לטפל בה לבד ובחוסר ידע.

יש ידע אני מכונאי רכב 2 בצבא , פשוט שאלתי כי פעם ראשונה שאני עובד על הקטנוע , אני לא רוכב עליו לבנתיים , אפרק ואצלם.

מכונאי BMW

• תוכן חדש...