Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע מתקלף - מאזדה 2 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני יודע שהרכב שקניתי עבר צביעה בשלב כלשהו של המסביב (למעט הגג).

לאחרונה התחילו קילופים קטנים בכל מיני מקומות. מצרף תמונות.

אילו פתרונות קיימים? אשמח לחלק את זה לפתרון קצר טווח וזול או ארוך טווח ויקר יותר (מניח שצביעה מחודשת?)

כמו כן, אשמח להערכות מחירים והמלצות באיזור נתניה.

תודה!IMG_20161018_122333.jpgIMG_20161018_122325.jpgIMG_20161018_122308.jpg

רכב נוכחי: יונדאי I25 Inspire שנת 2012
רכבי עבר: רנו קליאו 1997, מאזדה 2 שנת 2011

פורסם (נערך)

אני מניח שלפי תיאור צביעת הרכב, זהו חלק מ"השבחת" הרכב על ידי חברת הליסינג.

בתור פתרון מיידי, מומלץ לעבור עם מכחול על זה, למניעת ההתפשטות של הקילופים.

באם אלו סימני פתיחת דלתות, שהם נפוצים מאוד במדינתנו, אין הרבה מה לעשות. כמובן תנסה לחפש חנייה עם סיכויים נמוכים לפגיעה, על ידי דלת של רכב אחר. {אם קיים דבר כזה באיזור שלך}.

אם אתה מאוד רוצה לשמור על הרכב, ומתכנן להחזיק אותו עוד כמה שנים, והדבר מפריע לך מאוד, אין מנוס מלבצע צבע חדש.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם
אני מניח שלפי תיאור צביעת הרכב, זהו חלק מ"השבחת" הרכב על ידי חברת הליסינג.

בתור פתרון מיידי, מומלץ לעבור עם מכחול על זה, למניעת ההתפשטות של הקילופים.

באם אלו סימני פתיחת דלתות, שהם נפוצים מאוד במדינתנו, אין הרבה מה לעשות. כמובן תנסה לחפש חנייה עם סיכויים נמוכים לפגיעה, על ידי דלת של רכב אחר. {אם קיים דבר כזה באיזור שלך}.

אם אתה מאוד רוצה לשמור על הרכב, ומתכנן להחזיק אותו עוד כמה שנים, והדבר מפריע לך מאוד, אין מנוס מלבצע צבע חדש.

אכן, הרכב היה בבעלות קודמת של חברת ליסינג ונצבע. (לא עבר תאונות, אך נצבע לפי מה שנאמר במכון הבדיקה).

תודה על תשובתך.

איני בקיא בטווח המחירים של צביעה כללית לרכב.

לאיזה טווחי מחירים עליי לצפות?

רכב נוכחי: יונדאי I25 Inspire שנת 2012
רכבי עבר: רנו קליאו 1997, מאזדה 2 שנת 2011

• תוכן חדש...